Kendim Diyetim. ( resimli)

Sayfan hayirli olsun canim. Bizde 7 de kalktik ama yatktan kalkamiyorum bir turlu. Uykum var cok. Oglusta yatakta oynuyor. Resim attigin iyi oldu. Bende hemen yapip iceyim. Ilk defa icecegim ve sirkeyi hiicc sevmiyorum
Yarim limon sıkılıyodu herlade. Sirke ne kadar
Hoşgeldin canım..
Bende 7.30 gibi uyandım eşimi işine gönderdim..
1 bardak sıcağa yakın su içine yarım limon suyu ve 1 yemek kaşığı elma sirkesi ilave ediyorum aç karnına içiyorum...
Yağ yakmaya yardımcı oluyor deneyebilirsin..

Ayrıca 45 dk sporumu yaptım ter attım.. Şimdi bebegimle ilgileniyorum birazdan kahvaltı yapacam..

50 sguat yaparım birazdan.

20151211_101821.jpg

Hergün ki gibi standart kahvaltım..

Gün içerisinde bol bol su içmeyi unutmayalım...

Bu arada 50 sguat yapıldı.. Birazdan dışarı çıkıyoruz gezmeye..

Eki Görüntüle 1714297

Hergün ki gibi standart kahvaltım..

Gün içerisinde bol bol su içmeyi unutmayalım...

Bu arada 50 sguat yapıldı.. Birazdan dışarı çıkıyoruz gezmeye..

Merhaba canım Günlüğün hayırlı olsun.
Mayıs annelerinde birlikteydik görünce hatırladım seni :)
Nasıl gidiyor kaç kilo verdin tartiliyor musun.
Tebrik ederim seni ben o sirkeli suyu icemiyorum malesef

Merhaba canım Günlüğün hayırlı olsun.
Mayıs annelerinde birlikteydik görünce hatırladım seni :)
Nasıl gidiyor kaç kilo verdin tartiliyor musun.
Tebrik ederim seni ben o sirkeli suyu icemiyorum malesef
Merhaba sanada hoşgeldin.. Teşekkür ederim canım evet günlük açtım evet bu şekilde daha kontrollü yiyorum ve motive oluyorum..
Mayıs annelerinde birlikteyiz devam ediyor..

Diyete başlayalı 15 gün oldu 75 ile başladım su an 72 kiloyum salı günü tartı günüm..
60 kilo olana kadar devam edecem.. Yaza kadar 10 kilo vermeyi düşünmüyorum ama öncelikle yılbaşına kadar70 kilo olmak istiyorum..

Acele etmiyorum herseyden yiyorum abartmıyorum tadımlık alıyorum çünkü halen emziriyorum..

Sen devam ediyor musun diyete? Eylül nasıl iyi mi annesi. ?

Merhaba sanada hoşgeldin.. Teşekkür ederim canım evet günlük açtım evet bu şekilde daha kontrollü yiyorum ve motive oluyorum..
Mayıs annelerinde birlikteyiz devam ediyor..

Diyete başlayalı 15 gün oldu 75 ile başladım su an 72 kiloyum salı günü tartı günüm..
60 kilo olana kadar devam edecem.. Yaza kadar 10 kilo vermeyi düşünmüyorum ama öncelikle yılbaşına kadar70 kilo olmak istiyorum..

Acele etmiyorum herseyden yiyorum abartmıyorum tadımlık alıyorum çünkü halen emziriyorum..

Sen devam ediyor musun diyete? Eylül nasıl iyi mi annesi. ?
Çok iyi canım yavaş yavaş verilen kilo daha iyidir. Biz emzirdigim iz için biraz daha hızlı veriyoruz.
Çok iyi gidiyorsun tebrik ederim seni inşallah hedefine ulaşırsın bence yaza kadar 10 kilodan daha fazla verirsin.
Ben de devam ediyorum canım 85 ile başladım şu an 75 kusurdeyim daha 10 kilo fazlam var. Eylül iyi çok şükür cabim çok huysuz vu aralar çok yoruyor

Çok iyi canım yavaş yavaş verilen kilo daha iyidir. Biz emzirdigim iz için biraz daha hızlı veriyoruz.
Çok iyi gidiyorsun tebrik ederim seni inşallah hedefine ulaşırsın bence yaza kadar 10 kilodan daha fazla verirsin.
Ben de devam ediyorum canım 85 ile başladım şu an 75 kusurdeyim daha 10 kilo fazlam var. Eylül iyi çok şükür cabim çok huysuz vu aralar çok yoruyor
Evet kalıcı olsun giden kilolar bir daha gelmesin...
Yazın kendime beyaz tişört ve beyaz pantolon alacam burda fotolarimi paylaşacam insallah.. :))

Benim bebegimde baya değişti kucak istiyor gezmek istiyor önümüz kış bakalım napacaz..

Maşallah sende çok iyi kilo vermişsin.. Peki ne kadar sürede verdin o kiloları uyguladığın bir yöntem var mı???

Evet kalıcı olsun giden kilolar bir daha gelmesin...
Yazın kendime beyaz tişört ve beyaz pantolon alacam burda fotolarimi paylaşacam insallah.. :))

Benim bebegimde baya değişti kucak istiyor gezmek istiyor önümüz kış bakalım napacaz..

Maşallah sende çok iyi kilo vermişsin.. Peki ne kadar sürede verdin o kiloları uyguladığın bir yöntem var mı???
1.5 ay gibi bir sürede verdim canım.
Sağlıklı besleniyorum bir de 9.takim cuma yarışmasindayim ordaki arkadaşlar çok motive ediyorlar onların da emeği çok sağolsun lar. Gel sen de istersen canım :) hadi inşallah yaparsın canım inanıyorum :)

1.5 ay gibi bir sürede verdim canım.
Sağlıklı besleniyorum bir de 9.takim cuma yarışmasindayim ordaki arkadaşlar çok motive ediyorlar onların da emeği çok sağolsun lar. Gel sen de istersen canım :) hadi inşallah yaparsın canım inanıyorum :)

Yani bilemiyorum.. Yarışma kuralları falan nasıl?
Hem benim diyetim biraz esnek çünkü emziriyorum herşeyin tadına bakıyorum..

Katı rejim kuralları falan yapamam..

Yani bilemiyorum.. Yarışma kuralları falan nasıl?
Hem benim diyetim biraz esnek çünkü emziriyorum herşeyin tadına bakıyorum..

Katı rejim kuralları falan yapamam..

Ben de emziriyorum canım.
Kurallar var tabi her gün aksam menü bildirimi yapılacak
Hamur işi tatlı abur cubur yasak haftada iki gün tartı var.
Kacamaklara ceza var vs.
Her gün en az 2lt su her gun spor yapma var.
Öyle canım
Mesela senin yemek listen yorumlanacak sen de aynı şekilde arkadasinkileri yorumlican.
Haftalık mesaj sayısı en az 35 olucak öyle canım yine de sen bilirsin tabi

20151212_103324.jpg

Bu sabah sirkeli limon suyumu iiçmedim biraz ara verdim mide dinlensin..

Ooffff çok acıktım ama nedense..!!

Ben de emziriyorum canım.
Kurallar var tabi her gün aksam menü bildirimi yapılacak
Hamur işi tatlı abur cubur yasak haftada iki gün tartı var.
Kacamaklara ceza var vs.
Her gün en az 2lt su her gun spor yapma var.
Öyle canım
Mesela senin yemek listen yorumlanacak sen de aynı şekilde arkadasinkileri yorumlican.
Haftalık mesaj sayısı en az 35 olucak öyle canım yine de sen bilirsin tabi
Oooooo baya disiplin oluyor yani :)

Ben şimdilik bu şekilde ilerliyorum belki daha sonra daha kilo vermem azalirsa yada motive düşerse girebilirim.. Hem o kadar oraya vakit ayıracak zamanım bile yok bebegimle ilgileniyorum kucak istiyor gezmek istiyor kapıdan çıktığım zamanda arkamdan ağlıyor...

Sana kolay gelsin canım belki daha sonra uğrarım yarışmaya..

Günlük sporunu nasıl yapıyorsun?

Oooooo baya disiplin oluyor yani :)

Ben şimdilik bu şekilde ilerliyorum belki daha sonra daha kilo vermem azalirsa yada motive düşerse girebilirim.. Hem o kadar oraya vakit ayıracak zamanım bile yok bebegimle ilgileniyorum kucak istiyor gezmek istiyor kapıdan çıktığım zamanda arkamdan ağlıyor...

Sana kolay gelsin canım belki daha sonra uğrarım yarışmaya..

Günlük sporunu nasıl yapıyorsun?

Tamam canım nasıl isterse bize aktif biri lazım zaten.
Önceden her gün 40 dk yürüyüş yapıyordum açık havada malum havalar soğudu evde ya ip atliyorum ya squat yapıyorum mekik egzersiz falan.
Koşu bandını bugün eve alacam inşallah onda yururum artık.

Tamam canım nasıl isterse bize aktif biri lazım zaten.
Önceden her gün 40 dk yürüyüş yapıyordum açık havada malum havalar soğudu evde ya ip atliyorum ya squat yapıyorum mekik egzersiz falan.
Koşu bandını bugün eve alacam inşallah onda yururum artık.
En iyi spor yürüyüş...

Bende leslie yapmaya çalışıyorum 45 dk sguat yapıyorum bacaklarım kalın toparlansın diye...

Başka özel birşey uyguluyor musun ?
Ben günlük tarçın süt içiyorum mesela...

En iyi spor yürüyüş...

Bende leslie yapmaya çalışıyorum 45 dk sguat yapıyorum bacaklarım kalın toparlansın diye...

Başka özel birşey uyguluyor musun ?
Ben günlük tarçın süt içiyorum mesela...

Ben de dün squat yaptım benim de sorunum basen bacak ce kalça.
Bayagi ağrıyor iç bacaklarim bugün 30 tane yapabildim sadece.
Yok canim ben kabızlık sorunu yaşıyorum onun için sadece ğer gün kayısı yemeye çalışıyorum

Ben de dün squat yaptım benim de sorunum basen bacak ce kalça.
Bayagi ağrıyor iç bacaklarim bugün 30 tane yapabildim sadece.
Yok canim ben kabızlık sorunu yaşıyorum onun için sadece ğer gün kayısı yemeye çalışıyorum
İnsallah istediğimiz görüntüye kavuşuruz arkadaşım...

Bazen Çok zorlanıyorum Çünkü bir ortam içinde çayı sade içmek zor yanimdakiler pastalar kurabiyeler yerken.. Akşam yemeğinde salata ve yoğurt yerken ooffff yaaaa diyorum diyet yapmak ne kadarda zormus:KK43:

İnsallah istediğimiz görüntüye kavuşuruz arkadaşım...

Bazen Çok zorlanıyorum Çünkü bir ortam içinde çayı sade içmek zor yanimdakiler pastalar kurabiyeler yerken.. Akşam yemeğinde salata ve yoğurt yerken ooffff yaaaa diyorum diyet yapmak ne kadarda zormus:KK43:

Haklısın canim cok zor ama girdiğin mağazada büyük beden isteyip giydigini kendine yakistiramamak daha da zor

X