- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
Konuyla alakası yok ama, kakaolu tatlı güzel göründü gözüme :) adı ne tarifi nasıl acabaBugün misafirim geldi çay saati yaptık. Dünden hazırlık yaptımEki Görüntüle 1706084
Konuyla alakası yok ama, kakaolu tatlı güzel göründü gözüme :) adı ne tarifi nasıl acaba
Ortası muhallebi, üstünde ufalanmış kakaolu bisküvi var sanırım :) afiyet olsun :)Bisküvili pastam o
:)
tarifi veriyorum..Konuyla alakası yok ama, kakaolu tatlı güzel göründü gözüme :) adı ne tarifi nasıl acaba
Tşk. Ederim canım. Eminim güzel olmuştur.. Eline sağlık.. :)tarifi veriyorum..
2 paket kakaolu petibor bisküvi
125 gr margarin
1 lt pınar süt
1 su bardağı şeker
5 yemek kaşığı un
Yapılışı; biskuviler borcama tek sira dizilir sonra margarin tencerede eritilir uzerine un ilave edilir kavrulur sonra süt eklenir ve şeker koyulur koyu kivam olana kadar pişirilir ve en son blender den geçirilir.
Tek sıra biskivulerin üzerine dökülür sonra bir sıra daha bisküvi dizilir en son üzerine bir kat daha krema dökülür be soğumaya bırakılır. Iyice donduktan sonra üstüne kül haline getirilmiş bisküvi süzgeç yardımı ile elenir..
Afiyet olsun...
Bende misafirime yapmıştım çok beğenildi severek yenildi..
Günlük hayatımda Çok aktif olmaya çalışıyorum.. Mutlaka günlük sporumu yapıyorum ve yanısıra kilo vermede yardımcı metobolizma hızlandırıcı kürler uyguluyorum çünkü bende zor kilo veren bir yapım var..Tebrik ederimm çok sevindim sizin adınıza :)
Ayy bi ben şöyle veremiyorum. O kadar da dikkat ediyorum ama yinede gitmiyor
Eki Görüntüle 1711123
Vveeeeeee sonunda çabalarım sonuç veriyor... Geçen hafta ki kilom 74.500 bu hafta 2 kilo gitmiş..
Sevindim , mutlu oldum.. Yılbaşına kadar 70 kilo olmak istiyorum inşallah..