- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
Hoşgeldin canım:)İyi akşamlaryaklaşık 1 saattir günlüğünü okuyorum gül :) okadar güzel motive ettin ki, gerçekten tam anlamıyla bugün kafama koydum zatiflamayi. 6 ocakta başladım diyete ve artık burada da yazarak daha istikrarlı ilerleyecegim.
Kendimden bahsedeyim 27 yaşındayım 7.5 aylık bir kızım var ve 79 kiloyum hedef 60 kilo..günlüğüne denk gelmem büyük şans oldu benim için, yazdiklarinda kendimi buldum :)
76 ile baslamissin suan kaç kilo oldun?
Bi haftasonun var canin biliyirum sadece seni ozledik ondan....hayatin bizden ibaret olmamaliNormal zamanda ben hep buralardayım .. Mecburen ailemede vakit ayırdım..
Ben size güveniyorum inanıyorum.. Zayıflama isteği içimizden geliyor beyine ulaşıyor her adımda kendinize tekrarlayın (ERİYECEK O YAĞLAR INCELECEK O BACAKLAR )
Düşüncesinize beyninize kazınsın umutsuzluğa kapılmayın..
Sanda maşallah Gözdecim...Maşşllh kızlar herkesn menülri süper.bnde akşam bi kase corba içtm ve salata yedim az öncde yesiş çayımı içtim.yatmadanda yogurt pulbiber limn karışımı yapcm.20 dk spor yaptm sadce.
Öyle desemde inanma günlüğüm hep aklımda.. Sen benim yoklugumu aratmıyorsun.. Arkadaşlarla iletişim halinde olman çok iyi..Bi haftasonun var canin biliyirum sadece seni ozledik ondan....hayatin bizden ibaret olmamali
Hoşgeldin canım:)
Çok mutlu oldum sen kendini buldun bu topikte.. Motive olmak kendini hazırlaman çok önemli...
76 ya yakın başladım su an 69 kiloyum 1 gün sonra tartı günüm merakla bekliyorum..
İlk hedefim 70 kilo olmak 6 lı rakamları görmekti..Harika kilo vermissin,darısı başıma :)
Yarın kahvaltı menumle burda olacağım
Melegim yarin daha siki yaparsin saliya biliyosun tarti gunu...
Zayiflamadin daha simarma hemen ole diyolar diye cunku ben cok kaybettim ondan saliya 6lara gecersen cok mutlu olurum bende
Ne güzel eğlendin keyifli bir gün yaşadın..İyi geceler canlar
Akşam dugundeydim anca geldim eve bugün Spor yapmadm ama düğünde bol bol hoplayıp zıpladım spor yerine sayılır herhalde
Bugün en son yemeğimi saat 13:30 gibi yedim
Etli nohut
3 kaşık pilav
Ve bu saate kadar acikmadim.
Bu çörek otu işe yarıyor galiba
Baktım herkes yazmış dedm bnde yazym bariSende supersin...anam gul gelince burasi cosuyooo be
Melek Melek seni böyle görmek ne güzelmiş yaaa :)) Çok hoşuma gitti arkadaşım hep böyle azimli ol olur mu ?1 saat kondisyon bisikleti. 40 mekik cektim
Sali 6 lara düşemem ama 70 kusur olursam iyi. Yarin daha sıkı spor yapacagim ins
Ben aslaa ideal kilomda oldugumu dusunmuyorum suan, kii daha diyete baslayali 1 ay olmadi. Daha önümde yaza kadar uzun zaman var. Ins yavas yavas istedigim kiloya gelecegim gelecegiz
Cok uykuk geldi. Uyuyayim ben
hepinizii
Saol gülcüm inş dewam ederim böle bozmadanSanda maşallah Gözdecim...yani diyet yaparken en doyuru menü en sevdiğim menü salata yoğurt çorba sende bugün yemışsin.. Harika gidiyorsun
Oooo süpersin tatlım iyi geceler.Eki Görüntüle 1740891 sabah 30 dk aksam 45,dk zaten resmide ekledim
60,squat
85 mekik
50 yatarvaziyette ayak kaldirma
170,ip atlama
Tebrikler canım Maşallah sanaGunun spor krali benim
Ben kacar yarin malum is var iyi geceler