- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
Sanada Günaydın ve aynı zamanda geçmiş olsun diyelim :)gunaydın kızlar
pazartesi işe gelmek çok zor..kalktığımda heryanım ağrıyodu..ne zaman geçer gul hanımcım bu ağrım sızım?????
tabi sen beni geçersin ben isteyim sen evdesin...ben evde olsaydımda sen görseydin!!!!!!
sabah tartıya çıktım hiç bi fark yok yerimde sayıyom((
o sabah wc si bana uğramıyooo...ne zaman işe gelsem tok olsam ozamanSanada Günaydın ve aynı zamanda geçmiş olsun diyelim :)
Bayılıyorum ben o ağrılara ne güzeldir şimdi.. Vücudun tepki vermesi.. 3. günden sonra toparlanirsin merak etme..
Dünde sen evdeydin Tuğbacım harika kalori yaktın..
Birde sabah wc gittikten sonra tartırmalısın...
Canım mutkala aç karnına wc gidip öyle tartılman lazım.. Yoksa o tartı seni yanıltır..o sabah wc si bana uğramıyooo...ne zaman işe gelsem tok olsam ozaman
Günaydın sanadaGunaydın...bendende ..ben b:gun detoks suyu olarak zencefilli sicak suyumu ictim .oglusumu yatirip insallah kahvaltimi yapicam .herkese mutlu guzel bir sabah diliyorum ayricada boool yag yakmali gunler
maşallah güzel bi kahvaltı ....afiyet olsun canımEki Görüntüle 1741012 güne hafif bir kahvaltı ile devam edeceğiz.. Ara öğün leri unutmayalım ve bol bol su içmeyide..
Ayyy kendimi çok hafif hissediyorum.. Maraton başlasın
gunaydın canım simdiden afiyet olsun....Gunaydın...bendende ..ben b:gun detoks suyu olarak zencefilli sicak suyumu ictim .oglusumu yatirip insallah kahvaltimi yapicam .herkese mutlu guzel bir sabah diliyorum ayricada boool yag yakmali gunler
Hiç dinlemedim..koray avcı dinlicem artık yuruyus yaparken
Sagol canim teşekkurler..simdide birazdan ara ogun ve spor zamaniiiigunaydın canım simdiden afiyet olsun....
aramıza hoşgeldin canım öncelıkle ...kahvaltın cok guzelGünaydın elma sirkeli limonlu şu icildi ve mis gibi kahvaltı yapıldı :)
Teşekkür ederim :) umarım birlikte güzel kilolar vereceğizaramıza hoşgeldin canım öncelıkle ...kahvaltın cok guzel
Merakla seni bekliyorumCanlar günaydın
Bir kaç günlüğüne şehir dışına gidicem abimlerin yanına.
Tartı günümü bugünden yapmak istiyorm yarın belki giremem diye biraz sonra tartinip geliyorum çok heyecanlıyım hayal kırıklığına uğramam umarım
Afiyet olsun Gözdecim :)Eki Görüntüle 1741109 ve kahve keyfi.