Kendim Diyetim. ( resimli)

29 Aralık da 77 kiloydum canım Ondan snra daha tartinmadim salı gününü bekliyorum bakalım bi haftadır cok dikkat ediyorum sıkı diyetteyim göbeğim kayboldu farkediyorum ama bakalim kilo vermiş miyim
O zamn mutlka vermişsndr.iyi tartılmamşsn bn hergn tattılırdım bıraktım şimdi haftada bir tartılyrm.salı gnü tartı gnü dmi

Bu arada kizlar ben 75.5 dum en son ama regl olmadim sanirim ondan 76.2 ciktim bu arada sporda yaptim dikkatte ettim regl olmadan once vucut su tutuyormus ve diyet yapmaya ragmen2-3 kg. Fazla tarti alabiliniyormus bu sonuclara bakip egzersiz ve diyeti birakmamak gerekliymis adet bitiminde fazla cikan kilo ve bu arada kaybedilen hepsi birden veriliyormus bunu okudum paylasmak istedim cok mutlu oldum bilginiz olsun...birde tarcin gibi kakaolu sutte tag yakip metabolizmayi hizlandiriyormus:KK28:
Kadinlarda en cok yag yakimi regl doneminde dogru soyluyorsun canim...bende okumustum

Gunaydin melegim aksama anlat unutma bizi

Ben geldimmmm
Unutur muyum hiccc canim
Oglusumun uzerini degistirdim. Emzirdim, yatagina koydum
Sonra hemen oturup formu actim :KK66:

Saat 14 30 gibi arkadastaydik
16 30 17 gibi mercimek corbasi ve hamsimizi yedik. Ekmek citir citirdi yaa, ekmekte yedim birazcik. Sonra 18 30 da cayimizi ictik yaninda 1 dilim islak kek yedim yanindaki baklava borek pogacayi yemedim tabikii. Sonra azicik cekirdek citledim. Simdi bunlari yazarken kondisyon bisikletimde spor yapiyorum :KK53:

Saliya surpiz olsun diye yarin tartilmayacagim :KK17:

Arkadaşla 2 3 ay once görüşmüştük. Ya cok zayiflamissin dedi :KK73::confused::KK73:
Ins 60 lari gormeme az kaldi :rolleyes:

Selam arkadaşlar. :) oohh herkesi burda görmek çok güzel.. :KK200:

Bende gün boyunca dışarıdaydım alışveriş yaptık gezdik akşamda misafirim vardı yani full dolu geçti..:KK55:

Aksam öğlen hiç birşey yemedim akşamda 4 kaşık taze fasulye 2 kaşık pilav yedim.. Birazdan salep içmeyi düşünüyorum..

Sizler neler yaptınız gününüz nasıl geçti?:KK36:

Merhaba motivaston kaynagimiz,istikrarli arkadasimiz:KK24:ohh..ne guzel yapmissin gezip dolasmissin kocaciginla .ben hemen anlatayim guzel bir pazardi yediklerime dikkat ettim,detoks suyumu ictim vee egzersizimi yaptim :KK49:

Merhaba motivaston kaynagimiz,istikrarli arkadasimiz:KK24:ohh..ne guzel yapmissin gezip dolasmissin kocaciginla .ben hemen anlatayim guzel bir pazardi yediklerime dikkat ettim,detoks suyumu ictim vee egzersizimi yaptim :KK49:
Oohh süpersin.. :) bende senin bu yazdıklarınla motive oluyorum..

Erisin yağlar. Çok iyi güzel bir gün olmuş sevindim :KK66:

Oldukca hareketli bi gundu...formumuzsa tam tersiydi..gul hanim yoklugundan kimsede yazmadi..buranin tiksimi sensin arasira girde bizde motive olalim iyice...

Sabah 3dilim k.ekmegi+salata+peynir+1yumurta+form cayi
Sabahki menum brunch gibi oldugundan ogleyi atladim
İkindi bi turk kahvesi+bi parmak cikolata
Aksam mercimek corba 2kase+2parca patates ve 3parca tavuk gogsu
Aksam yedieden sonra bisey yemedim..biraz once tarcinli sut ictim bi bardak

Egzersizlerimi yuruyusten sonra yazacam...simdi yurume vakti

index-3.jpeg
yağ yakmada etkili bir kür.. Profesör dr İbrahim Saracoğlu oneriyor..

B
Selam arkadaşlar. :) oohh herkesi burda görmek çok güzel.. :KK200:

Bende gün boyunca dışarıdaydım alışveriş yaptık gezdik akşamda misafirim vardı yani full dolu geçti..:KK55:

Aksam öğlen hiç birşey yemedim akşamda 4 kaşık taze fasulye 2 kaşık pilav yedim.. Birazdan salep içmeyi düşünüyorum..

Sizler neler yaptınız gününüz nasıl geçti?:KK36:
Disari ciktiginasevindim degisiklik yapmak arasira lazim..ama fazla ozletme

İyi akşamlar :KK54: yaklaşık 1 saattir günlüğünü okuyorum gül :) okadar güzel motive ettin ki, gerçekten tam anlamıyla bugün kafama koydum zatiflamayi. 6 ocakta başladım diyete ve artık burada da yazarak daha istikrarlı ilerleyecegim.
Kendimden bahsedeyim 27 yaşındayım 7.5 aylık bir kızım var ve 79 kiloyum hedef 60 kilo..günlüğüne denk gelmem büyük şans oldu benim için, yazdiklarinda kendimi buldum :)
76 ile baslamissin suan kaç kilo oldun?

Ben geldimmmm
Unutur muyum hiccc canim
Oglusumun uzerini degistirdim. Emzirdim, yatagina koydum
Sonra hemen oturup formu actim :KK66:

Saat 14 30 gibi arkadastaydik
16 30 17 gibi mercimek corbasi ve hamsimizi yedik. Ekmek citir citirdi yaa, ekmekte yedim birazcik. Sonra 18 30 da cayimizi ictik yaninda 1 dilim islak kek yedim yanindaki baklava borek pogacayi yemedim tabikii. Sonra azicik cekirdek citledim. Simdi bunlari yazarken kondisyon bisikletimde spor yapiyorum :KK53:

Saliya surpiz olsun diye yarin tartilmayacagim :KK17:

Arkadaşla 2 3 ay once görüşmüştük. Ya cok zayiflamissin dedi :KK73::confused::KK73:
Ins 60 lari gormeme az kaldi :rolleyes:
Melegim yarin daha siki yaparsin saliya biliyosun tarti gunu...
Zayiflamadin daha simarma hemen ole diyolar diye cunku ben cok kaybettim ondan saliya 6lara gecersen cok mutlu olurum bende

Oldukca hareketli bi gundu...formumuzsa tam tersiydi..gul hanim yoklugundan kimsede yazmadi..buranin tiksimi sensin arasira girde bizde motive olalim iyice...

Sabah 3dilim k.ekmegi+salata+peynir+1yumurta+form cayi
Sabahki menum brunch gibi oldugundan ogleyi atladim
İkindi bi turk kahvesi+bi parmak cikolata
Aksam mercimek corba 2kase+2parca patates ve 3parca tavuk gogsu
Aksam yedieden sonra bisey yemedim..biraz once tarcinli sut ictim bi bardak

Egzersizlerimi yuruyusten sonra yazacam...simdi yurume vakti
Normal zamanda ben hep buralardayım .. Mecburen ailemede vakit ayırdım..

Ben size güveniyorum inanıyorum.. Zayıflama isteği içimizden geliyor beyine ulaşıyor her adımda kendinize tekrarlayın (ERİYECEK O YAĞLAR INCELECEK O BACAKLAR )
Düşüncesinize beyninize kazınsın umutsuzluğa kapılmayın..

Maşşllh kızlar herkesn menülri süper.bnde akşam bi kase corba içtm ve salata yedim az öncde yesiş çayımı içtim.yatmadanda yogurt pulbiber limn karışımı yapcm.20 dk spor yaptm sadce.

Melegim yarin daha siki yaparsin saliya biliyosun tarti gunu...
Zayiflamadin daha simarma hemen ole diyolar diye cunku ben cok kaybettim ondan saliya 6lara gecersen cok mutlu olurum bende
Haklısın canım.. Küçük küçük mutluluklar büyük sevinçlere dönüşecek.. İnşallah :KK54:

X