- 27 Ekim 2013
- 315
- 153
- 34
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
Saol canm sanda afyt olsunafiyet olsun canim
Bende turk kahvemi yapim bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canm sanda afyt olsunafiyet olsun canim
Bende turk kahvemi yapim bari
O zamn mutlka vermişsndr.iyi tartılmamşsn bn hergn tattılırdım bıraktım şimdi haftada bir tartılyrm.salı gnü tartı gnü dmi29 Aralık da 77 kiloydum canım Ondan snra daha tartinmadim salı gününü bekliyorum bakalım bi haftadır cok dikkat ediyorum sıkı diyetteyim göbeğim kayboldu farkediyorum ama bakalim kilo vermiş miyim
Kadinlarda en cok yag yakimi regl doneminde dogru soyluyorsun canim...bende okumustumBu arada kizlar ben 75.5 dum en son ama regl olmadim sanirim ondan 76.2 ciktim bu arada sporda yaptim dikkatte ettim regl olmadan once vucut su tutuyormus ve diyet yapmaya ragmen2-3 kg. Fazla tarti alabiliniyormus bu sonuclara bakip egzersiz ve diyeti birakmamak gerekliymis adet bitiminde fazla cikan kilo ve bu arada kaybedilen hepsi birden veriliyormus bunu okudum paylasmak istedim cok mutlu oldum bilginiz olsun...birde tarcin gibi kakaolu sutte tag yakip metabolizmayi hizlandiriyormus
Teşekkür ederim. Ama daha bitmedi hep birlikte hedefi görürüz inşallahTebrik ediyorum seni azminden dolayi..bu is birazda sabir isi
Hedefin kac canimTeşekkür ederim. Ama daha bitmedi hep birlikte hedefi görürüz inşallah
MaşallahMaşallah canım daha nice yıllara aylara birlikte
55 canımHedefin kac canim
Gunaydin melegim aksama anlat unutma bizi
Oohh süpersin.. :) bende senin bu yazdıklarınla motive oluyorum..Merhaba motivaston kaynagimiz,istikrarli arkadasimizohh..ne guzel yapmissin gezip dolasmissin kocaciginla .ben hemen anlatayim guzel bir pazardi yediklerime dikkat ettim,detoks suyumu ictim vee egzersizimi yaptim
Disari ciktiginasevindim degisiklik yapmak arasira lazim..ama fazla ozletmeSelam arkadaşlar. :) oohh herkesi burda görmek çok güzel..
Bende gün boyunca dışarıdaydım alışveriş yaptık gezdik akşamda misafirim vardı yani full dolu geçti..
Aksam öğlen hiç birşey yemedim akşamda 4 kaşık taze fasulye 2 kaşık pilav yedim.. Birazdan salep içmeyi düşünüyorum..
Sizler neler yaptınız gününüz nasıl geçti?
Melegim yarin daha siki yaparsin saliya biliyosun tarti gunu...Ben geldimmmm
Unutur muyum hiccc canim
Oglusumun uzerini degistirdim. Emzirdim, yatagina koydum
Sonra hemen oturup formu actim
Saat 14 30 gibi arkadastaydik
16 30 17 gibi mercimek corbasi ve hamsimizi yedik. Ekmek citir citirdi yaa, ekmekte yedim birazcik. Sonra 18 30 da cayimizi ictik yaninda 1 dilim islak kek yedim yanindaki baklava borek pogacayi yemedim tabikii. Sonra azicik cekirdek citledim. Simdi bunlari yazarken kondisyon bisikletimde spor yapiyorum
Saliya surpiz olsun diye yarin tartilmayacagim
Arkadaşla 2 3 ay once görüşmüştük. Ya cok zayiflamissin dedi
Ins 60 lari gormeme az kaldi
Normal zamanda ben hep buralardayım .. Mecburen ailemede vakit ayırdım..Oldukca hareketli bi gundu...formumuzsa tam tersiydi..gul hanim yoklugundan kimsede yazmadi..buranin tiksimi sensin arasira girde bizde motive olalim iyice...
Sabah 3dilim k.ekmegi+salata+peynir+1yumurta+form cayi
Sabahki menum brunch gibi oldugundan ogleyi atladim
İkindi bi turk kahvesi+bi parmak cikolata
Aksam mercimek corba 2kase+2parca patates ve 3parca tavuk gogsu
Aksam yedieden sonra bisey yemedim..biraz once tarcinli sut ictim bi bardak
Egzersizlerimi yuruyusten sonra yazacam...simdi yurume vakti
Haklısın canım.. Küçük küçük mutluluklar büyük sevinçlere dönüşecek.. İnşallahMelegim yarin daha siki yaparsin saliya biliyosun tarti gunu...
Zayiflamadin daha simarma hemen ole diyolar diye cunku ben cok kaybettim ondan saliya 6lara gecersen cok mutlu olurum bende
Sende supersin...anam gul gelince burasi cosuyooo beMaşşllh kızlar herkesn menülri süper.bnde akşam bi kase corba içtm ve salata yedim az öncde yesiş çayımı içtim.yatmadanda yogurt pulbiber limn karışımı yapcm.20 dk spor yaptm sadce.