- 12 Kasım 2015
- 479
- 381
- 34
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
Canım gitmiş gitmiş çok mutlu oldumMerakla seni bekliyorumMaria_can
İnşallah gitmiştir kilolar.. Aradaki farkıda yaz canım:)
Saol canm malsef üçü bi aradaAfiyet olsun Gözdecim :)
İkisi bir arada sanırım şekersiz olanı..
Cok güzel ya bende istiyorumm 73 leriiii tebrik edermEki Görüntüle 1741108
Kizlarrr tartıda sonucu görünce çığlık çığlığa kaldım resmen
29 aralıkta 77 kg
11 Ocakta 73.5 kg
Çok mutlu oldummm
Canım emzirenler yapabiliyor muEki Görüntüle 1740825 yağ yakmada etkili bir kür.. Profesör dr İbrahim Saracoğlu oneriyor..
Saol canımCok güzel ya bende istiyorumm 73 leriiii tebrik ederm
Tebrik ederim tatlim...cok guzel kilo vermissin ..darisi basimaEki Görüntüle 1741108
29 aralıkta 77 kg
11 Ocakta 73.5 kg
Çok mutlu oldummm
İnş canmmSaol canım
Eminm çok yakında sen de göreceksin
Ben 2 aydır 75den aşağıya inemiyordum sonunda 73 diyebildim
İnşallah canım çok teşekkür ederimTebrik ederim tatlim...cok guzel kilo vermissin ..darisi basima
gözdecim bak şimdi benimde canım çekti bugün kahvemide içmemiştim...hemen bi kahve söyleyim...Eki Görüntüle 1741109 ve kahve keyfi.
harikasın sekerim...senin adına çok mutlu oldumEki Görüntüle 1741108
29 aralıkta 77 kg
11 Ocakta 73.5 kg
Çok mutlu oldummm
Tebrik ederimCanım gitmiş gitmiş çok mutlu oldum
Senin bu günlüğün sayesinde daha disiplinli davranıyorum kaçamak yapmıyorum.
Yoksa şimdiye diyeti bırakmıştım
Çok teşekkür ederim sana da inşallah seninle birlikte istediğim kiloya gelicem
Söyle tuğbacım kahvesiz olmaz.gözdecim bak şimdi benimde canım çekti bugün kahvemide içmemiştim...hemen bi kahve söyleyim...
Ne 73 leri burda 60 'ları ve 50 rakamları görecez... Hedefi büyük tutalım yavaş yavaş sağlam adımlarla ilerliyelim..Cok güzel ya bende istiyorumm 73 leriiii tebrik ederm
Şimdilik az şekerli olsun sonra sonra şekersiz olsun..Söyle tuğbacım kahvesiz olmaz.
çayı sekersiz ama kahveyi maalesef orta sekerli içebiliyorum...çok denedim kahveyi ama içemiyorumŞimdilik az şekerli olsun sonra sonra şekersiz olsun..
Hem çay olsun kahve olsun şekersiz içildiği zaman gerçek tadını daha iyi alırsınız..
Şeker biraz kamufle ediyor..
İnş canm ya 55 olmayı cok istyrm hedefm o zor kilo veryrm bu birz moralimi bozuyoNe 73 leri burda 60 'ları ve 50 rakamları görecez... Hedefi büyük tutalım yavaş yavaş sağlam adımlarla ilerliyelim..
Ben önümüzdeki hafta sendende büyük gelişmeler bekliyorum Gözde..
Çayı sekersiz içerm zatn kahveyide bazen ikisi bir arada bazen üçü bir arada içiyorum hergün mutlka içrm kahvesz yapamıyorum.hergn içmekde varmıdırki bi sakıncaŞimdilik az şekerli olsun sonra sonra şekersiz olsun..
Hem çay olsun kahve olsun şekersiz içildiği zaman gerçek tadını daha iyi alırsınız..
Şeker biraz kamufle ediyor..