Kendim Diyetim. ( resimli)

gunaydın kızlar

pazartesi işe gelmek çok zor..kalktığımda heryanım ağrıyodu..ne zaman geçer gul hanımcım bu ağrım sızım?????

tabi sen beni geçersin ben isteyim sen evdesin...ben evde olsaydımda sen görseydin!!!!!!

sabah tartıya çıktım hiç bi fark yok yerimde sayıyom:KK43:((
Sanada Günaydın ve aynı zamanda geçmiş olsun diyelim :)

Bayılıyorum ben o ağrılara ne güzeldir şimdi.. Vücudun tepki vermesi.. 3. günden sonra toparlanirsin merak etme..

Dünde sen evdeydin Tuğbacım harika kalori yaktın..

Birde sabah wc gittikten sonra tartırmalısın...

Sanada Günaydın ve aynı zamanda geçmiş olsun diyelim :)

Bayılıyorum ben o ağrılara ne güzeldir şimdi.. Vücudun tepki vermesi.. 3. günden sonra toparlanirsin merak etme..

Dünde sen evdeydin Tuğbacım harika kalori yaktın..

Birde sabah wc gittikten sonra tartırmalısın...
o sabah wc si bana uğramıyooo...ne zaman işe gelsem tok olsam ozaman

20160111_095050.jpg
güne hafif bir kahvaltı ile devam edeceğiz.. Ara öğün leri unutmayalım ve bol bol su içmeyide..

Ayyy kendimi çok hafif hissediyorum.. Maraton başlasın :KK66:

Gunaydın...bendende ..ben b:gun detoks suyu olarak zencefilli sicak suyumu ictim .oglusumu yatirip insallah kahvaltimi yapicam .herkese mutlu guzel bir sabah diliyorum ayricada boool yag yakmali gunler :KK37:

Canlar günaydın
Bir kaç günlüğüne şehir dışına gidicem abimlerin yanına.
Tartı günümü bugünden yapmak istiyorm yarın belki giremem diye biraz sonra tartinip geliyorum çok heyecanlıyım hayal kırıklığına uğramam umarım :KK17:

Canlar günaydın
Bir kaç günlüğüne şehir dışına gidicem abimlerin yanına.
Tartı günümü bugünden yapmak istiyorm yarın belki giremem diye biraz sonra tartinip geliyorum çok heyecanlıyım hayal kırıklığına uğramam umarım :KK17:
Merakla seni bekliyorum Maria_can Maria_can

İnşallah gitmiştir kilolar.. Aradaki farkıda yaz canım:)

X