- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
Cirekotunu cektirdinmi yoksa havandami dovup koyuyosun bi faydasini gordunmu mariacimGünaydın canlar
Sabah çörek otu ve ılık limonlu suyumu içtim
Kızarmış 1 dilim kepekli ekmek 5 tane zeytin ve yeşil cayim la kahvaltımı sonlandrdm.
Bugün komsumuzun düğün yemeği birazdan oraya gidicem umarım kendime hakim olur suç işlemem
Gunaydin canim kahvaltin cok Güzel 2-3 dilim k.ekmegi yiyebilirsin..form cayi al kiraz saplidan ben cok ictim herhangi bi tesirini bebekte gormedim tavsuye ederimherkese Günaydın arkadaslarr.
Kahvaltım
1dilim tam bgday ek
4 zeytin
Yarım haslanmş yumurta
Biraz peynir ve sekersz cay
Gunaydin melegim aksama anlat unutma biziMutlu pazarlaarrrr
10.01.2016 kilom 70.5 (-200gr)
Ogleden sonra caya gidecgim demistim ama arkadas icimi mi okudu ne. Cok yemeyinn oglen geldiginizde balik yeriz demis
sabah 1 kepek ekmeginjn icine tereyag pekmez koyup yedim
Aksama kadar giremem sayfaya herlade.
Bide bugun kocamla 93. Ayimizz
Saol canm bazen iki dilim yiyorum bazen hiç yemiyorum ekmeği hatta bazn cok nadr normak ekmkde yiyebilyrm genelde eşim ewdeyken. Deniycem cnm çayı tadi güzelmiGunaydin canim kahvaltin cok Güzel 2-3 dilim k.ekmegi yiyebilirsin..form cayi al kiraz saplidan ben cok ictim herhangi bi tesirini bebekte gormedim tavsuye ederim
Hosgeldin canim iyi pazarlar sanadaHepinize Merhaba ve iyi pazarlar arkadaşlar. Iyisinizdir diye umuyorum. Birkaç gündür yazmadım ama hep takip ettim yazdıklarınızi. Bugün itibariyle güncel kilometre 56
Tebrik ediyorum seni azminden dolayi..bu is birazda sabir isiBel ve boyun agrilarimdan dolayi spor yapamadim. Yuruyusun bile asirisini yapamıyorum. Kilo verme sürecinde 4. Hedefime 1 kilo kaldı.. zaman zaman yalpaladim ama istikrarimi hiç bozmadim.
Amin ins canim verirsin ins ya hirs yaparsan verirsin...Ah canım benim süt hala kurumadı sağıp verdim hep cıktığı kadar cokda yarıyodu ama emmedi sıpa. Ben 99 la grdm doğuma hamile kaldgmda 70tm.bende 55e düşmk istyrm cok yolm var senn kilonda olsaydım keşke.allah bagışlasın kızını.
afiyet olsun canimAra öğünüm iki kuru incir ve bir elma
29 Aralık da 77 kiloydum canım Ondan snra daha tartinmadim salı gününü bekliyorum bakalım bi haftadır cok dikkat ediyorum sıkı diyetteyim göbeğim kayboldu farkediyorum ama bakalim kilo vermiş miyimSlm canm sen kç kilosun
Canım ben bir çay kaşığı sabah aç karnına ağzımda iyice çiğneyerek sıcak su ile birlikte yutuyorm dövüp yutmak pek faydalı değilmiş.Cirekotunu cektirdinmi yoksa havandami dovup koyuyosun bi faydasini gordunmu mariacim
Maşallah canım daha nice yıllara aylara birlikteMutlu pazarlaarrrr
10.01.2016 kilom 70.5 (-200gr)
Ogleden sonra caya gidecgim demistim ama arkadas icimi mi okudu ne. Cok yemeyinn oglen geldiginizde balik yeriz demis
sabah 1 kepek ekmeginjn icine tereyag pekmez koyup yedim
Aksama kadar giremem sayfaya herlade.
Bide bugun kocamla 93. Ayimizz