- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
Yooo hırs yaptım Tugba.. :) yarın bugünün acısını çıkaracağım inşallah sabahtan akşama kadar full yürüyeceğim:)) hehehTamam tamam sustum
Eee tamam sen hazırsın hem kararlısın çok hoşuma gitti..İnsallah canim cok istiyorum sabahlari limonlu su iciyorum,squats,diger egzersizlerden yapiyorum ,kosu bandinda kosuyorum biraz yavaslayip bazen hizli kosuyorum boylece daha cok kalori yaktiriyormus ve kosmadan once biberiye ve susam yagiyla gobek ve bel bolgesini yaglayip strec filmle sariyorum baya terletiyor gun icindede yediklerime dikkat ediyorum sekerli yiyecekleri benim icin cok zor olmasina ragmen yemiyorum artik ve cayida sekersiz iciyorum
Dogumlarim ikiside normal canim ama kocaman bir gobegim var ve dogumdan sonra o sicaklarda bir ay korse giydim kurdeşen dökecektim nerdeyse buna ragmen gitmediDoğumların nasıl oldu normal mi sezaryen mi ?
Ben normal doğum yaptım ve hiç göbeğim yok ama bacak basen fazla görünüyor bu yüzden bölgesel incelme yapıyorum..
Bugün eşim fark etti zayıfladın sen dedi küçüldün dedi aaayyy nasıl mutlu oldum anlatamam :))
Himm.. Bol bol mekik çekmeyi öneririm ve karın egzersizleri yapabilirsin..Dogumlarim ikiside normal canim ama kocaman bir gobegim var ve dogumdan sonra o sicaklarda bir ay korse giydim kurdeşen dökecektim nerdeyse buna ragmen gitmedi
Tesekkur ederim canim insallah birbirimizin destegiyle olacak senin gibi 69 lari gormek banada nasip olur insallah benim bi sorunum kabizlik. suyuda iciyorum bolca ama bilmiyorum bi ara gece yatmadan limonlu pul biberli yogurt yiyodum o iyi gelmisti 4 gun yaptim ama sonra oglusum geceleri uyanmaya basladi bende sute geciyor pulbiber diye biraktimEee tamam sen hazırsın hem kararlısın çok hoşuma gitti..
Artık senin önünde kimse duramaz o kilolar zor erise bile sendeki bu disiplin ile mutlaka gider.
Artık neler yediğini yaptığını saatlere uygun burda paylaşırsın bizde sana destek oluruz
İnsallah canim cok istiyorum sabahlari limonlu su iciyorum,squats,diger egzersizlerden yapiyorum ,kosu bandinda kosuyorum biraz yavaslayip bazen hizli kosuyorum boylece daha cok kalori yaktiriyormus ve kosmadan once biberiye ve susam yagiyla gobek ve bel bolgesini yaglayip strec filmle sariyorum baya terletiyor gun icindede yediklerime dikkat ediyorum sekerli yiyecekleri benim icin cok zor olmasina ragmen yemiyorum artik ve cayida sekersiz iciyorum
Diyetisyenim kiraz sapli form cayi icmemi onermisti bebege etkisi olmuyo demisti oyle gercekten.liptonu oneririmT
Tesekkur ederim canim insallah birbirimizin destegiyle olacak senin gibi 69 lari gormek banada nasip olur insallah benim bi sorunum kabizlik. suyuda iciyorum bolca ama bilmiyorum bi ara gece yatmadan limonlu pul biberli yogurt yiyodum o iyi gelmisti 4 gun yaptim ama sonra oglusum geceleri uyanmaya basladi bende sute geciyor pulbiber diye biraktim
Tamam mutlaka yaparim ben bi ara yapiyodum ama mekik ise yaramiyor aksine kaslari gelistirip fazla bile gorunmesini sagliyor diye okumustum biraktim ama ise yariyorsa yapicamHimm.. Bol bol mekik çekmeyi öneririm ve karın egzersizleri yapabilirsin..Eki Görüntüle 1740122 burdaki tabloya uyarsan mutlaka sonuç alırsın.
Fotoyu tele indir takip ederek yaparsın...
İnan benimde aklimdan sen geciyodun melek bugun gorunmedi diye....hosgeldinOoo masallah sayfamiz cok aktif
Yeni gelen arkadasimiz hoşgeldin
Bende 72 yle hamile kaldim 90 la doguma girdim. Bebegim 2 aylikken 70 kiloya düşmüştüm ama bebegim 1 aylikken 1 hafta hastanede kaldik. Uzuntuden bisey yiyio icmemistim, ondandir. Cook sukur simdi 7 ay 1 haftalik ve cok saglikli masallah. Sonra sut yapsın, daha yeni dogum yaotim derken 77 ye ciktim tekrar. 15 aralikta 75 le basladim ve simdi 70.7 kiloyum. Bu sefer coook kararliyim. Canim cooooookkk kek pogaca pasta abur cubur istesede yapmicam yemicem. Insallah hepimiz istedigimiz kilolari gorecegiz
Hosbulduk arkadasim masallah ne guzel kilo vermissin darisi basima aynen bende 72.5 a kadar dusmustum sonradan aldim insallah bu kilolarimizi tasimayacagiz yaz geldigindeOoo masallah sayfamiz cok aktif
Yeni gelen arkadasimiz hoşgeldin
Bende 72 yle hamile kaldim 90 la doguma girdim. Bebegim 2 aylikken 70 kiloya düşmüştüm ama bebegim 1 aylikken 1 hafta hastanede kaldik. Uzuntuden bisey yiyio icmemistim, ondandir. Cook sukur simdi 7 ay 1 haftalik ve cok saglikli masallah. Sonra sut yapsın, daha yeni dogum yaotim derken 77 ye ciktim tekrar. 15 aralikta 75 le basladim ve simdi 70.7 kiloyum. Bu sefer coook kararliyim. Canim cooooookkk kek pogaca pasta abur cubur istesede yapmicam yemicem. Insallah hepimiz istedigimiz kilolari gorecegiz
Tek mekik cekerek degilde karin egzersizleriyle karisik yapabilirsen neden toparlanmasin gozdecimMekik cekmek sarkmış göbeği toparlarmı arkadaslar
Bilmiyorum tuğbacım ya hiç gitmiycekmiş gibi bi hali varTek mekik cekerek degilde karin egzersizleriyle karisik yapabilirsen neden toparlanmasin gozdecim
Ole dusunme dun hamileydin bugun anne oldun.dun kiloluydun bugun zayif olabilirsin.kilo dedigin misafir gibidir bi gelir bi gider..Bilmiyorum tuğbacım ya hiç gitmiycekmiş gibi bi hali var
İyi geceler canimBugün 1 saat pilates yapıldı
300 kere ip atlandı
4 lt su içildi
Kendimizede vakit ayırmayı unutmuyoruz... Kişisel bakım yaptım kaşlar bacaklar alındı dus yapıldı maske yapıldı cildime kırışık karşıtı kremler sürüldü (28 yaşındayım) yide erken kırışmamak için kullanıyorum..
Hepinizi öpüyorum herkse iyi geceler hanımlar
Cok güzel spor yapıyosun ya maşşllh bakımda süper bebekten sonra feleğm şaştı benm bakm fln kalmdıBugün 1 saat pilates yapıldı
300 kere ip atlandı
4 lt su içildi
Kendimizede vakit ayırmayı unutmuyoruz... Kişisel bakım yaptım kaşlar bacaklar alındı dus yapıldı maske yapıldı cildime kırışık karşıtı kremler sürüldü (28 yaşındayım) yide erken kırışmamak için kullanıyorum..
Hepinizi öpüyorum herkse iyi geceler hanımlar
Gitcek inş canm basarcz hep beraberOle dusunme dun hamileydin bugun anne oldun.dun kiloluydun bugun zayif olabilirsin.kilo dedigin misafir gibidir bi gelir bi gider..
İyi geceler canımmBugün 1 saat pilates yapıldı
300 kere ip atlandı
4 lt su içildi
Hepinizi öpüyorumasmedal Ceremyo B beyazmelek0116 tuanairem Maria_can Civciv22 beseye herkse iyi geceler hanımlar