Kendim Diyetim. ( resimli)

İlahi güldürdün beni tugbacim.
Ama bi yerden sonra doğanın kanunu evlenip yuva kurmak lazım.
Aynen bekar olma avantajı çocuk yok koca yok ev işleri yok sadece seni bekleyen. Bn de şimdi verdim verdim bu kilolari ilerde çok zorlanırm

İnan benimde aklimdan sen geciyodun melek bugun gorunmedi diye....hosgeldin

Hosbuldum canim
Iyi geceler. Oglusu emzirip uyuyayim bende yarin gorusuruz

Yarin ogleden sonra bir arkadasa davetliyiz. Sabah hafif kahvaltimi yapip gidecegim. En hafif olani yerim cunku aksama balik yemek istiyorum. Daha bu yil sezonu acamadim

hepinizi

45 dakika leslie yapildi . 2 litre su içildi
Yürüyüş yapamayınca bnde senin gibi kendime bakim yaptım kas bacak ağda falan
İyi geceler canım

Aslinda demek istedigim bebek dogunca dunya onun etrafinda donuyo gibi dusunuyosun herseyin o oluyo sanki...kiloydu kiyafet bulmakti umrunda olmuyor..sonra alip basini gidiyor kilolar tutamiyosun..taki densizin biri gelip bi laf sokana kadar...asil ozaman felegin sasiyoo dumura ugruyosun demek istedim

Aynen öyle oluyo ne yazıkki insanlar cok düşüncesz kendilerine bakmazlar millete laf ederler.

79.8 cıktım bgn boy 1 63 24 yasındaym. 9 aylık oğluşum var.99 kiloyla doğum yaptım ewe geldiğimde 95dm bu kadar verebldm anca
Hosgeldin caniim... Rabbim bebisini bagislasin boyuna gore kilon fazla bnm.gibi ims.hep birlikte fazlaliklarimizdan kurtuluruz... Bebisin emiyor mu.. Emiyorsa.eger daha hizli verirsin kilolari

Hosgeldin caniim... Rabbim bebisini bagislasin boyuna gore kilon fazla bnm.gibi ims.hep birlikte fazlaliklarimizdan kurtuluruz... Bebisin emiyor mu.. Emiyorsa.eger daha hizli verirsin kilolari
Amin canım saol hoşbuldm.bebeğim emmiyo malesef bi kaç ay emdi sadce.senn bebgn varmı kilon kaç.

İyi geceler tatlimm... Oohh masallah sanaa yaa bnm istah hala yok kızlar duzensiz ve az yiyorum bugun yarim saat yuruyus yaptim regl'm bitti ve dayanamadim tartildim birde 60.0 kg yim ama aksam tartildim ondan faa cikmis olabilirim... Vermis gibiyim sanki uzun sure gormeyenler zayifladin mi sen diyor cok mutlu oluyorum dikkat etmeye basladigimda 64.0 kgydim diyete ve spora basladigimda 62.5 kgydim simid 60.0 kgyim 4 kg gitmis demek ki fark.ediliyor 5 kg daha versem cook mutlu olcam ya

Amin canım saol hoşbuldm.bebeğim emmiyo malesef bi kaç ay emdi sadce.senn bebgn varmı kilon kaç.
Hadi ya cok uzuldum... Benim de yaklasik 5,5 aylik bir kizim var ayni sekilde oda emmiyor ve zaten o emmeyi azaltti sutum azaldi bn direk kilo almaya basladim... Bn 55-58 kg arasiydim hamile kaldim doguma 67.9 kg yle girdim dogumdan ciktigimda 64.5 kgydim bebegim oki aylikken cok guzel sutum vardi ve hersyeden bol bol yiyordum ama 56 kg ye kadar dustum sut fazlaca calori yaktiriyor cunku sonra bebegim asi oldu emmedi bes gun sutum baya bi azaldi uc aylik kontrolune gittigimizde bi baktik ki bebis kilo almamis bn almisim 56 kg den 61 kg ye cikmsim ne yediysem bana yaramis yani sut olsun diye bn daha cok.yedim tabi mama takviyesinde basladik iki hafta sonra gittim 64 kg olmusum bebis yine kilo almamis malesef bnm sut kurumus tartida 64 u gorubce kendime bir dur dedim zaten hemen su anda vermeye calisiyorum 60 kg yim boyum 1.59-60 falan bnm sikayetim gobegim var biraz onu eritmek ve vucudumu sikilastirmak istiyorum hedefim 55 kg ye kadar dusmek

Ah canım benim süt hala kurumadı sağıp verdim hep cıktığı kadar cokda yarıyodu ama emmedi sıpa. Ben 99 la grdm doğuma hamile kaldgmda 70tm.bende 55e düşmk istyrm cok yolm var senn kilonda olsaydım keşke.allah bagışlasın kızını.

Göbek bende cok kötü kaldı ya hala hamileym sanıyolar o kdr yani.

Günaydın günlüğüm ve günlük arkadaşlarım:)
Ben sabah detoks suyumu hazırladım içtim az öncede kahvaltımı yedim..
Yeşillik domates peynir 2 dilim kepek ekmek şekersiz çay ve fazladan eşime yaptığım omletten yedim birazcık..

Yediklerimize dikkat edelim tartı günümüze az kaldı.. Eger kaçıran olursa kendini cezaya hazırlasın fazladan 15 dk daha egzersiz yürüyüş yapılır ona göre.. :)

Birazdan eşimle bebegimle birlikte dışarı çıkacağım alışverişe gideceğim..

Hepinize keyifli pazarlar diliyorum...

Günaydın canlar
Sabah çörek otu ve ılık limonlu suyumu içtim
Kızarmış 1 dilim kepekli ekmek 5 tane zeytin ve yeşil cayim la kahvaltımı sonlandrdm.

Bugün komsumuzun düğün yemeği birazdan oraya gidicem umarım kendime hakim olur suç işlemem

Günaydın canm mutlu pazarlar

Slm canm sen kç kilosun

gunaydin kizlar sabah sporumu yarim saat yaptim...daha bebeler uyanmadi.bizde pazarlar bole
2bardak Sicak limonlu su ile 2kayisimi yiyorum gune basliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…