- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
Öncelikle bizde zayıf insanlar gibi aynı iskelet yapisindayiz neden bizde zayıf olmayalım.. !Saol canım allahm hepimizn bebeklerini bize bağışlasın uzun ömürler versin inş.zayıflamayı cok istiyorum ama bazen yapamıycakmışm gbi gelio. Kocaman bi göbek var hala hamile gibiyim.
Aynen ama bazen tutamıyorum kendimi saldırıyorum ne var ne yok ama desteklerinizle toparlıycam inşÖncelikle bizde zayıf insanlar gibi aynı iskelet yapisindayiz neden bizde zayıf olmayalım.. !
Tabiki yapacaksın ve başaracaksın..
Şişman ve olgun kadınsı bir anne olmak istemiyorum.. Eminim bebegimde büyüdüğü zaman böyle bir annesi olmasını istemez... !
Tamam yemek yemek çok keyifli mutfakta harikalar yaratmak çok güzel mutluluk verici ama ama ama bu yasimiza kadar herşeyden fazla fazla yedik demi. ?
Yesemde yemesemde ben aynı benim inan zayıf olmanın tadını hiç bir yemekte alamazsın..
Canımsın :)Bugunki menum kizlar
Sabah bastacim gul hanimin detoksunu uyguladim maydanozsuyu+limon
Sabah 3 dilim k.ekmegi+peynir+sogus+ceviz 2 adet+1bardak form cayi
Kahvaltim gec oldugu icin ogle yemegini atladim
İkindi de 1parmak cikolata+turk kahvesi
Sonrasinda spor +2 bardak yesilcay ve biberiyeli cay ictim
Aksam 6yemek kasigi bulgurpilavi. +4yk kabak +2kase Mercimek corbasi
Suan cay iceyim diyorum ama cay ictigimde eskiden gelen bi aliskanlik abur cubur istiyo canim buyuk ihtimal form cayi icecem...
İpime kavustum esim almis.bi saate kadar atlarim ins.
Bende bırakmıycam inş bebeğm drt aylıkken annemlere gittm ayrı sehirlerde yasıyoruz.beni her gören bi şok gecirdi utancmdan cıkamadm biyere yazn gittiğimde salına salına gezmek istiyorum yavrumla inşEki Görüntüle 1739946
Şimdi bana ilham veren bu fotoğrafa iyice bak...
Ben böyle bir anne olana kadar bu işin peşini bırakmayacam..!!
150 tane atladim bile nbrrrrrCanımsın :)
Zaman geçtikçe kilo verdikçe o mide küçülecek ve o ögünler azalacak..
Bol bol su içmeyi unutma !! Abur cuburdan uzak dur sakın yeme ve ip geldigine göre açılışı yapabilirsin çok keyifli ip atlamak..
Gozlerim doldu bu resmin sana ilham vermesinden dolayi...o kareye ben senin gelecegini dusunuyorum ve sana inaniyorum...yanindayim gul hanimEki Görüntüle 1739946
Şimdi bana ilham veren bu fotoğrafa iyice bak...
Ben böyle bir anne olana kadar bu işin peşini bırakmayacam..!!
Oohh maşallah sana Tuğbacım150 tane atladim bile nbrrrrr
Sende geleceksin bende sana inaniyorum..Gozlerim doldu bu resmin sana ilham vermesinden dolayi...o kareye ben senin gelecegini dusunuyorum ve sana inaniyorum...yanindayim gul hanim
Şimdilik olur ama en kısa sürede bir tane ip bir tane pilates topu alıyorsun tamam mi ?Kızlar benim ipim yok atlarmış gbi yapıyorum böyle olmazmı
Canm sen kaç kilosun150 tane atladim bile nbrrrrr
Topum var öncden pilates yapardım ip alıyorum en kısa zamandaŞimdilik olur ama en kısa sürede bir tane ip bir tane pilates topu alıyorsun tamam mi ?
5 ocakta 80.5 dim suan 80.1 im..ismin ne buarada civciv demeyeyim sanaCanm sen kaç kilosun
Bizde 6 lara geliriz inş adm gözde tuğba sanırım sennde5 ocakta 80.5 dim suan 80.1 im..ismin ne buarada civciv demeyeyim sana
Canim benim yaa bende senin gibiydim dogumdan sonra..milletin icine giremezdim..ne giyipte cikacam derdim..ilk alti ay rejim yapmadim..ben dogumdan sonra 91dim dukandi karataydi ikibucuk ayda 74 e indim ...kilo verdim sonra gebe kaldim bilmiyodum dusuk oldu arada yedim simardim..olut ole seyler eskiyi kapa kendine yeni bi sayfa accBende bırakmıycam inş bebeğm drt aylıkken annemlere gittm ayrı sehirlerde yasıyoruz.beni her gören bi şok gecirdi utancmdan cıkamadm biyere yazn gittiğimde salına salına gezmek istiyorum yavrumla inş
Evet ben tugba memnun oldum...neden olmasin ins gelecezBizde 6 lara geliriz inş adm gözde tuğba sanırım sennde
İki bucuk ayda süper ben cok zor veriyorum yaCanim benim yaa bende senin gibiydim dogumdan sonra..milletin icine giremezdim..ne giyipte cikacam derdim..ilk alti ay rejim yapmadim..ben dogumdan sonra 91dim dukandi karataydi ikibucuk ayda 74 e indim ...kilo verdim sonra gebe kaldim bilmiyodum dusuk oldu arada yedim simardim..olut ole seyler eskiyi kapa kendine yeni bi sayfa acc
Bnde cok memnun oldumEvet ben tugba memnun oldum...neden olmasin ins gelecez