- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki bucuk ayda süper ben cok zor veriyorum ya
Ben herseyi yiyorum az yiyorum dukan fln zor gelio banaDukanla zaten cok cabuk veriyosun ama cok masrafli bidee ilk uc gun duvarlari tirmaliyosun ne yeyim diye.on iki gunde 8kilo vermistum digeride spor arti yarim yamalak karatayla vrrmistim
Ohh ne güzel darısı banaEki Görüntüle 1740014 kosu bandina bindim artik inmem ins
Sonuçta hepimizin ortak noktası var oda kilo vermek.. Canım benim sende inşallah kuğu bir gelin olursun ve hamileliğinde bizim kadar kilo almazsın :)Burda tek bekar bn varım galiba sizin ne güzel zayif anne olma hayaliniz var bende zayıf bi gelin olmak istiyorummmmmm
Ay inşallah canım aminnSonuçta hepimizin ortak noktası var oda kilo vermek.. Canım benim sende inşallah kuğu bir gelin olursun ve hamileliğinde bizim kadar kilo almazsın :)
Hosgeldin canim bnde 77 kilo ile başladım kafana koyarsan eğer başarabilirsin yeterki iste hırs yapKonu sahibi arkadasim ve diger arkadaslar merhaba bende 4 aylik bebegi olan iki cocuklu bi anneyim ve 76 kiloyum kendimce biseyler yapiyorum sadece emziriyorum mama falan vermiyorum ve ne zamandir takip ediyorum ve gercekten cok takdir ediyorum seni arkadasim motivasyonu cok yuksek birisin ve senin gibi birilerine gercekten ihtiyacimiz var benide alin araniza benimde tek hayalim incecik bi anne olarak yaza merhaba demek.....
Hosbulduk canim en son kendimi kaptirip yedigim donemde 77.8 dim 2 kiloya yakin verdim gobegim cok buyuk geliyor ve hic kuculmeyecek gibiHosgeldin canim bnde 77 kilo ile başladım kafana koyarsan eğer başarabilirsin yeterki iste hırs yap
Hoşgeldin beseye ..Konu sahibi arkadasim ve diger arkadaslar merhaba bende 4 aylik bebegi olan iki cocuklu bi anneyim ve 76 kiloyum kendimce biseyler yapiyorum sadece emziriyorum mama falan vermiyorum ve ne zamandir takip ediyorum ve gercekten cok takdir ediyorum seni arkadasim motivasyonu cok yuksek birisin ve senin gibi birilerine gercekten ihtiyacimiz var benide alin araniza benimde tek hayalim incecik bi anne olarak yaza merhaba demek.....
Hosgeldin canim emzirmen avantaj sekeri hamurlu isleri birak birazda spor tamamdirKonu sahibi arkadasim ve diger arkadaslar merhaba bende 4 aylik bebegi olan iki cocuklu bi anneyim ve 76 kiloyum kendimce biseyler yapiyorum sadece emziriyorum mama falan vermiyorum ve ne zamandir takip ediyorum ve gercekten cok takdir ediyorum seni arkadasim motivasyonu cok yuksek birisin ve senin gibi birilerine gercekten ihtiyacimiz var benide alin araniza benimde tek hayalim incecik bi anne olarak yaza merhaba demek.....
Doğumların nasıl oldu normal mi sezaryen mi ?Hosbulduk canim en son kendimi kaptirip yedigim donemde 77.8 dim 2 kiloya yakin verdim gobegim cok buyuk geliyor ve hic kuculmeyecek gibi
Ne mutlu sana sekerimDoğumların nasıl oldu normal mi sezaryen mi ?
Ben normal doğum yaptım ve hiç göbeğim yok ama bacak basen fazla görünüyor bu yüzden bölgesel incelme yapıyorum..
Bugün eşim fark etti zayıfladın sen dedi küçüldün dedi aaayyy nasıl mutlu oldum anlatamam :))
Oooo süper bilgiler.. :) harikasın Tuğba nokta atışı yaptın..Hosgeldin canim emzirmen avantaj sekeri hamurlu isleri birak birazda spor tamamdir
Ooffff kıskandım seni yaaa oooffff.Bebisler 60dk yuruyus yaptim oluyorum anam bacaklarim agriyoo
Bekarlik sultanlik derler bence doggru...belkide cok rahat bi bayanim sikintiya gelemiyorum..keske evlenmeseydim dedigim cok oluyo..is ev cocuk bulasik yemek camasir..hersey tugbaya bakiyooo.hi bide koca bebegi unuttuk onu idare etmek hepsinden de zor.Burda tek bekar bn varım galiba sizin ne güzel zayif anne olma hayaliniz var bende zayıf bi gelin olmak istiyorummmmmm
Tamam tamam sustumOooo süper bilgiler.. :) harikasın Tuğba nokta atışı yaptın..
Aynen doğru şerbetli tatlılar yerine sütlü tatlıları yemelisin ve ya şeker ihtiyacı meyve yiyerek geçirebilirsin..
Ekmek yeme makarna ve pirinç bunlardan uzak dur bol bol salata yoğurt çorba yemelisin su içmeyi de unutma veeee ufaklık uyuduğu zaman doğru egzersiz yapmaya gidiyorsun
İnsallah canim cok istiyorum sabahlari limonlu su iciyorum,squats,diger egzersizlerden yapiyorum ,kosu bandinda kosuyorum biraz yavaslayip bazen hizli kosuyorum boylece daha cok kalori yaktiriyormus ve kosmadan once biberiye ve susam yagiyla gobek ve bel bolgesini yaglayip strec filmle sariyorum baya terletiyor gun icindede yediklerime dikkat ediyorum sekerli yiyecekleri benim icin cok zor olmasina ragmen yemiyorum artik ve cayida sekersiz iciyorumHoşgeldin beseye ..
O zaman Hayalini gerçekleştirelim :) bende diyete başladığımda 76 ya yakındım şimdi 69 kiloyum.. Hedefe yavaş yavaş ilerliyorum.. İnşallah sende azim ve istikrarla istediğin görüntüye kavuşursun.