- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
Tamam anlaşıldı sen halen adını yazmamakta ısrar ediyorsan bende sormakta ısrar ediyordum.
B beyazmelek0116 ismizi lütuf edermisiniz?
bende tuğba memnun oldum...melek desekte olur bence..sündüs ismini yeni duydum...anlamınıda öğrenmis oldukMelek iyiydi. Hem akilda kalici. Ismimi soylesemde unutacaksiniz kii
Cok israr ettiniz. Hadi söyleyim. Bendeniz sündüsilk defa duyanlar icin anlami: Peygamber efendimizin (s.a.v) yatagini yapan melegin adi. Cok degerli ipekten kumas olarak yaziyor
bende tuğba memnun oldum...melek desekte olur bence..sündüs ismini yeni duydum...anlamınıda öğrenmis olduk
Bnde merakediyorum günlük tartılmak istiyorum ama haftalık olunca daha çok hırs yapiyorm tartilcam diye yediklerime dikkat ediyorumSanirim ben gunluk tartilinca daha iyi kilo veriyorum
1.hafta 1 bucuk kilo vermistim. 3.haftada hic tartilmamistim 400 gr almistim.en iyisi ben gunluk tartilayim. Hirs yapayim
Bu diyeti okudum da pek sağlıklı gelmedi bana ayrıca yorumlarda şişkinlik yapip kilo aldklarini söyleyenler varhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...-diyete-denk-gelirsin-hayatin-degisir.850544/
formda gezinirken karsıma geldi ben yapacam kız acayip vermis kıloları bravo
maşallah cok iyisin07.01.2016 kilom 71.4 (-500gr)
Bnde merakediyorum günlük tartılmak istiyorum ama haftalık olunca daha çok hırs yapiyorm tartilcam diye yediklerime dikkat ediyorum
Evet sonuna gelince siskinlik yasayanlar olmus bende vazgectimBu diyeti okudum da pek sağlıklı gelmedi bana ayrıca yorumlarda şişkinlik yapip kilo aldklarini söyleyenler var
Çörek otu arada yiyorum bn zaten ama maden suyu içemiyorum sade
Bak simdi sana imrendim hayirli olsun gul hanim gule gule giyAz önce kargom geldi kendime 42 beden pantolon almıştım ve M beden tişört aldım.
Artık 69 kilo yum ve 1 beden küçüldümmm... Kıyafetlerim harika oldu... Artık uzun tunuliklerle vedalaşıyorumm..
Teşekkür ederim Tuğbacım..Bak simdi sana imrendim hayirli olsun gul hanim gule gule giy
Ooo tebrikler canım o olmayan kıyafetlerin olması nasıl güzel bi duygu bilirim tekrar yaşamak istiyorm bnde o duygularıAz önce kargom geldi kendime 42 beden pantolon almıştım ve M beden tişört aldım.
Artık 69 kilo yum ve 1 beden küçüldümmm... Kıyafetlerim harika oldu... Artık uzun tunuliklerle vedalaşıyorumm..