Kendim Diyetim. ( resimli)

Ooo tebrikler canım o olmayan kıyafetlerin olması nasıl güzel bi duygu bilirim tekrar yaşamak istiyorm bnde o duyguları :KK49:
İnşallah bi kaç ay sonra bu pantolununda bol geldiği günleri görürsün
Teşekkür ederim canım:)
Mutlaka yaşamalısın çünkü bu mutluluğu tarif edemiyorum..

Azmin sonu zafer.. ! :KK31:

İnşallah istiyorumki hep birlikte yaşayalım bu mutluluğu.. :KK71::KK5:

Daha vereceğim 9 kilo var... Şimdi biraz rahatladım ama tam istediğim bu bu görüntü degil..!

Teşekkür ederim canım:)
Mutlaka yaşamalısın çünkü bu mutluluğu tarif edemiyorum..

Azmin sonu zafer.. ! :KK31:

İnşallah istiyorumki hep birlikte yaşayalım bu mutluluğu.. :KK71::KK5:

Daha vereceğim 9 kilo var... Şimdi biraz rahatladım ama tam istediğim bu bu görüntü degil..!

Supersin canim
Gule gule giy hatta bollassinda en yakin zamanda giyeme emi :KK70::KK70:

Foto cekip yollasana senin icin sakincasi yoksa

Supersin canim
Gule gule giy hatta bollassinda en yakin zamanda giyeme emi :KK70::KK70:

Foto cekip yollasana senin icin sakincasi yoksa
Teşekkür ederim canım arkadaşım :-)

Koyu lacivert kot aldım en yakın zamanda bir 5 kilo daha vereyim burda eski ve yeni halimi paylaşırım henüz hazır değilim..

Teşekkür ederim Tuğbacım..

Inan çok mutlu oldum aynada kendime şaşırdım yan simitlerim gitmiş göbeğim gitmiş sadece basen kalça bacakta fazlaliklar var onuda eritirim inşallah...

Sende sakın pes etme inan şu zayıf olma mutluluğunu yemek yemekte bulamıyorsun zayıf ve fit olmak başka birşey...

Bu arada tozlu giyimden falan almam başka bir mağazadan aldım :KK66:
nolur dua et bende sana yazayım aynisini ...senin adına sevindim...hakettiğini düsünüyorum

nolur dua et bende sana yazayım aynisini ...senin adına sevindim...hakettiğini düsünüyorum
Canımsın..:KK15:

Tabiki yazacaksın kilo verdiğin günleri.. sende bir kaç kilo ver nasıl hevesleneceksin... Senden o enerjiyi aliyorum Ben hissediyorum senin içinde var o başarımak duygusu eminim yapacaksın burda hep beraber seni kutlayacaz tebrik edecez...:KK19:

20160107_173834.jpg
Bende yedim akşam yemeğimi..
1 kase mercimek çorba yedim
Salata turşu
1 bardak ayran

Bu arada sabah yemek sonrası öğün olarak portakal ve armut yedim..
Akşama doğru tarçın süt içmedim gece yatarken içeceğim inşallah..

1. diyetisyen tavsiyesi.
    su tuketimini 15-20dk arayla 1 çay bardaği olarak içersek metabolizmamız sürekli çalışır.
  2. diyette mutlaka yaga da yer verilmeli. Çünkü yag alinmazsa vücut depo konumuna geciyor ve yagdan verme zorlaşıyor..
    Ayça Kara
Nette okumuştum..

Kizlar isten cikista tarti pili aldim.
Eve geldigimde direk banyoya gecip tartildim 80.5dim.
Sabah tartildigimda ac karnina 79 cikarim buyuk ihtimal.
Bugun spora da basliyacam ins

Aksam menum-mercimek corbasi 2adet kabak dolmasi-yogurt

Bende bugun yedimlerimi soyleyim
Biraz kotu ama bugunluk boyle oldu

Sabah 1 bardak tarcinli boza
Esim izinliydi sozde. Yam kahvalti hazirlarken ise cagirdilar. Oglus durmadigi icin kahvalti yapamadim. Regl in ilk gunu oldugu icin cok bas ve bel agrim vardi buyuk kupa bardakta 2 nescafe ictim. Saat 14:30 da cok aciktim. Tavuk durum soyledim :KK53::KK17:
Saat 17:10 da 1 tane mandalina yedim
Su ictim ama ne kadar bilmiyorum

Yediklerim bundan ibaret canlar
Simdi harddiske plates videosu yukledim. Ins 1 saat sporumu yapip gunu bitirecegim. Yarin eksilir ins gramlar:KK45:

Gercektende cocuk insa
Bende bugun yedimlerimi soyleyim
Biraz kotu ama bugunluk boyle oldu

Sabah 1 bardak tarcinli boza
Esim izinliydi sozde. Yam kahvalti hazirlarken ise cagirdilar. Oglus durmadigi icin kahvalti yapamadim. Regl in ilk gunu oldugu icin cok bas ve bel agrim vardi buyuk kupa bardakta 2 nescafe ictim. Saat 14:30 da cok aciktim. Tavuk durum soyledim :KK53::KK17:
Saat 17:10 da 1 tane mandalina yedim
Su ictim ama ne kadar bilmiyorum

Yediklerim bundan ibaret canlar
Simdi harddiske plates videosu yukledim. Ins 1 saat sporumu yapip gunu bitirecegim. Yarin eksilir ins gramlar:KK45:
Gercektende cocuk insani cok yoruyor..allah yardimcin olsun.allah cocugunu size bagislasin

Ooff bugün yürüyüş yapmadım..!

45 dk pilates ve 150 ip atladım..

Akşam çaya annemlere gittik çay yanında kurabiyelerden yemedim sadece çay içtim daha sonra meyve olarak portakal yedim..

Günü kapattık , hafta yarı oldu saliya 4 gün kaldı..!

gunaydın hanımlar
ılk oncelıkle cumanız mubarek olsun.hava kar yağışlı hiç halim yok .sanırım üsüttüm biraz.işe geç kalacam diye sabahki sıcak suyumu içemedim.
kahvaltım= 1 dilim k.ekmeği+peynir+kiraz saplı form çayı+1bardak su

gunaydın hanımlar
ılk oncelıkle cumanız mubarek olsun.hava kar yağışlı hiç halim yok .sanırım üsüttüm biraz.işe geç kalacam diye sabahki sıcak suyumu içemedim.
kahvaltım= 1 dilim k.ekmeği+peynir+kiraz saplı form çayı+1bardak su

Hayirli cumalar canim
Afiyet olsunn
Bende oglusa kahvalti yaptirdim. Sira bende

X