- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
senin adına sevindim canım yola devam08.01.2016 kilom 71.2 (-200gr)
Günaydın Tuğbacım.. Seninde Cuman Mübarek olsun...gunaydın hanımlar
ılk oncelıkle cumanız mubarek olsun.hava kar yağışlı hiç halim yok .sanırım üsüttüm biraz.işe geç kalacam diye sabahki sıcak suyumu içemedim.
kahvaltım= 1 dilim k.ekmeği+peynir+kiraz saplı form çayı+1bardak su
servisten indiğim gibi işyerine geçtiğim için kardan gidip bişeyler alamadım canım.öğleden sonra eve geçecem bugünlük böyle olsun dedim...Günaydın Tuğbacım.. Seninde Cuman Mübarek olsun...
Geçmiş olsun arkadaşım ben karlı havada yürüyüşe çıktığımı biliyorum sabah saatlerinde yarım saat yürüdüm ama eve geldim başımın sağ tarafı uyuşmuştu dizlerim titremeye başlamıştı..
Sende dikkatli ol canım çocukların var hasta falan olma..
Kahvaltıda çok hafif olmuş. Nasıl doydun ki ? =-O
afiyet olsun canim...bizde foto paylaşabiliyormuyuz..Eki Görüntüle 1738705
Misss gibi kahvaltımı yedim ççayımı içtim..
Öğün aralarını unutmayalım ve mutlaka bol bol su tuketelim hanımlar haydiii yaza az kaldı.. :)
servisten indiğim gibi işyerine geçtiğim için kardan gidip bişeyler alamadım canım.öğleden sonra eve geçecem bugünlük böyle olsun dedim...
maşallah karlı havada dışarı çıkıp yürüyebiliyosun ben evdeki koşu bandına gitmeye cesaret edemiyorum..hava çok soğuk çünkü..yoruluyorumda ayrıyeten..
Teşekkür ederim..afiyet olsun canim...bizde foto paylaşabiliyormuyuz..
Bizim burda saf ekmek yapan fırın var ordan alıyorum yani tam kepek ekmek yiyorum.. Daha önce bimden almıştım ama sanırım tam kepek değil çünkü bayatlamiyor..buarada kepek ekmeğini ben bimden alıyorum ,,,,gul hanım siz hangi kepek ekmeğini kullunıyorsunuz
İns canim zorlayacam kendimi.Yağmur çamur işlemez zayıf olma aşkı için herşeye değer..
Benim evde koşu bandı olsa üstünden inmem heralde. :)
Sende üzerini kalın giyin ve çık koşu bandına
Saf kepek ekmegi yapan vardir ama yuvarlak burdakiler.adanadayken dilimletiyodum ole guzel oluyodu en azindan ne kadar yedigini biliyodunBizim burda saf ekmek yapan fırın var ordan alıyorum yani tam kepek ekmek yiyorum.. Daha önce bimden almıştım ama sanırım tam kepek değil çünkü bayatlamiyor..
Iyi tatiller :)Eve geciyorum cok sukur iki gun ev hanimiyim:)
Bende dilimlenmiş aliyorum 2 dilim yiyorum çünkü küçük dilimler..Saf kepek ekmegi yapan vardir ama yuvarlak burdakiler.adanadayken dilimletiyodum ole guzel oluyodu en azindan ne kadar yedigini biliyodun
Kizlar bn pek giremiyorum su aralar yogunum ... Misafir falan filan.. Bugunde temizlik yapiyorum haftasonu yine dolu olucam buyuk ihtimal diyete devam ama duzenim.kaciyor biraz geln giden derken yediklerime dikkat ediyorum ama duzenim bozuldu kizimda cok huysuz dis cikarticak galiba surekli agliyo yemek bile yapamiyorumbirak spor yapmayo kizlar su soda ve corekotu diyetini yapanlar var mi ya da ne dusunuyorsunuz o diyet hakkinda bana baya cazip geldi de istedigini ye bol bol su soda ic kilo ver cok harika ama ise yarar mi acaba
Suyu icemiyosan cesmeden kaynatip sogut.havada musait hemen sogur suyun..emin ol damacanadan daha sagliklidir.belki biliyosundur gecen sene bir suru mikrop teshis edildi su kaplarinda hayvan diskisida dahil.5ltlik alsan daha sagliklidir.Suyum bitti. Sabahtan beri sucunun au getirmesini bekliyorum
Madensuyu iceyim dedim kesmedi
Suuuuu
Kolay gelsin canim.dis olayi sikintili allah yardimcin olsun.soda diyetini yapmadim bilmiyorum.Kizlar bn pek giremiyorum su aralar yogunum ... Misafir falan filan.. Bugunde temizlik yapiyorum haftasonu yine dolu olucam buyuk ihtimal diyete devam ama duzenim.kaciyor biraz geln giden derken yediklerime dikkat ediyorum ama duzenim bozuldu kizimda cok huysuz dis cikarticak galiba surekli agliyo yemek bile yapamiyorumbirak spor yapmayo kizlar su soda ve corekotu diyetini yapanlar var mi ya da ne dusunuyorsunuz o diyet hakkinda bana baya cazip geldi de istedigini ye bol bol su soda ic kilo ver cok harika ama ise yarar mi acaba