Kendim Diyetim. ( resimli)

Gül ben dogumdan sonra ilk 40. Gün regl oldum hep ayda 1 di ama son 2 3 aydir gecikmeli oluyorum. Gecen ay 1 veya 2 sinde olmustum. Hala olmadim. Hamile gibi sistim. Ins oluruz en kisa zamanda

Valla halacocuksun halacocuksun benim diyete başlamam 10 gün sürdü inanmazsın evet bu sürede kendimi psikolojikmen hazırladım. Pat diye hıh tamam ben bugün diyetteyim diyemedim...! Güzel yemeklerden çay saati yanında pastalardan öyle hemen vazgeçemedim yavaş yavaş ogunlerimi azaltarak başladım birde baktim sonra alışmışım az yemeye ne kadar çok yedigimi fark ettim oysa çok yesemde az yesemde o yiceklerin hepsi yesemde hiç birşey değişmeyecek ben hep kilo olmaya mahkum olacaktım. şişman olgun ve kadınsı bir anne olmak istiyorum.. !

Seninde değin gibi istediğim kiyafetleri giyinemiyorum kendime olan saygım ve özgüvenim bitiyordu... ! Neyseki ipin ucu fazla kaçmadan yakaladım..

Senönce yeme düzenini kur spor ardından gelir merak etme.. Evet salı günü bildirim yaparız iyi olur..

Fark ermez ne yaptigin ister egzersiz yap ister fitness ister dans ister yürüyüş amaç hareket halinde olmak aktif olmak kalori yakmak..!

Kolay gelsin canım inşallah başarırsın..
Çok teşekkür ederim bakalım yavaş yavaş ama insan hızlı olsun istiyor bende hemen vazgecemem yani canım istiyorsa affetmem yani yerim birde iştahım açıldı ama bir gün oldu diyete ama kendimi daha iyi hissediyorum kilo vermek psikolojime çok iyi geliyor fit güzel anneler oluruz umarım eski günlerdeki gibi

tunik alayım diyorum acaba ne zaman alsam?
istediğim kiloya gelmeyimi beklesem kendime ceza vermis olurum böylece
Ben olsam almazdim hatta almadımda 70 kiloya inince aldım hatta ve hatta önceden L beden aliyordum şimdi M beden sipariş ettim..
42 beden pantolon sipariş ettim biliyorum dar olacak ama içine girmek için heveslerinirim :KK66:

1 gun girmedim foruma
Masallah sayfalarca konusulmus
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
Benim adımı gül MELEK koydu :KK70:
Melek diyebilirsiniz .melek annemin adi, coook severim coook ozledim kendisini Hoppa
Annenin adı Melek'miş bende senin adın sandım ne biliyim nick beyazmelek yazıyor adında Melek dir diye düşündüm :KK70:

Gül ben dogumdan sonra ilk 40. Gün regl oldum hep ayda 1 di ama son 2 3 aydir gecikmeli oluyorum. Gecen ay 1 veya 2 sinde olmustum. Hala olmadim. Hamile gibi sistim. Ins oluruz en kisa zamanda
Bende öyle oldu arkadaşım 40 da regl oldum bir Daha olmadım taaaaki gecen ayda oldum ve yine olmuyor.. Evet kendimi baya gergin hissediyorum.. !

Çok teşekkür ederim bakalım yavaş yavaş ama insan hızlı olsun istiyor bende hemen vazgecemem yani canım istiyorsa affetmem yani yerim birde iştahım açıldı ama bir gün oldu diyete ama kendimi daha iyi hissediyorum kilo vermek psikolojime çok iyi geliyor fit güzel anneler oluruz umarım eski günlerdeki gibi
İşte buuu senden beklediğim cevap buuu :))

İnanıyorum başaracaksın !!

Kaçırdığın zamanlar olursa (umarım olmaz) kendine ceza veriyorsun 15 dk daha spor yada bir sonraki öğün telafi ediyorsun..

20160106_162623.jpg
kan şekerimiz düzelsin canımız tatlı istemesin diye akşam üzeri tarçın süt içilir:)
20160106_173127.jpg

Akşam yemeğimi de yedim...
Mevsim salata
Bir kase tavuk suyuna şehriye çorbası
1 bardak ayran..

Baya yoğun geçmiş.. Spor yapmadın ama temizlik ve hazırlık yapmışsın yoruldun.. Tatlı yorgunluk bunlar..
Ben halen regl olmadım sanırım olmayacam umudu kestim.. Helen emzirdigim için duzensiz diye düşünüyorum..!!!
Yani spor yapmadim ama yapmis oldum :KK70:evet tartiya cikmiyorum bakalim reglden sonra kilo verecek miyim.cok.merak ediyorum :KK36:

Bende aradaki farkı merak ediyorum.. En kısa zamanda bize haber edersin :-)
İns.en.kisa zamnda.size.guzel.haberler.veririm... :KK36:en son tartildigimda 60.0 dim galiba baya bi oldu ama tam.grmini hatirlamiyorum.bile 60.3 de olabilir uff unuttum.ya 60'i cok iyi hatirliylrum da grmini hatirlamiyorum.:KK70: ins tartida 59'u gormek.istiyoruuummm :mad:

İns.en.kisa zamnda.size.guzel.haberler.veririm... :KK36:en son tartildigimda 60.0 dim galiba baya bi oldu ama tam.grmini hatirlamiyorum.bile 60.3 de olabilir uff unuttum.ya 60'i cok iyi hatirliylrum da grmini hatirlamiyorum.:KK70: ins tartida 59'u gormek.istiyoruuummm :mad:
İnşallah istediğin gibi 50 li rakamları görürsün sonrada bize anlatırsın nasıl bir duygu olduğunu.. :-D

:KK70:tmm olur oyle yapariz :KK70: ama.ayni seyleri hissediyoruzdur zaten senin hedefin 60 lari gormekti benimkisi de 50 leri gormk sen hedefine ulastin sira bnde :KK36:
Evet 60 'ları gördüm ama yetmedi :KK70::KK70:
Kendimi 50 li rakamlarda düşünemiyorum.:stop:

Zaten biraz uzun bir yüzüm var eee kiloda verince haliyle güzellik falan kalmıyor :KK43:

Screenshot_2016-01-06-23-30-03.png

Bu gunu de akşamında bitirdik ve ne kadar kalori yaktık özetliyorum...

1 saat hafif tempo koşu yapıldı
45 dk pilates yapıldı
300 kere ip atlandı
vee son olarak 4 lt su içtim. az önce 1 çay bardağı tarçın süt içtim çünkü biraz açlık hissettim..

Şimdi cildimi temizledim pijamalarimi giyindim kırışık karşıtı kremler sürdüm yatıyorum...

Iyi geceler günlük arkadaşlarım:) yarın görüşmek üzere..

X