- 21 Şubat 2014
- 866
- 1.110
- 33
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
Çok teşekkür ederim bakalım yavaş yavaş ama insan hızlı olsun istiyor bende hemen vazgecemem yani canım istiyorsa affetmem yani yerim birde iştahım açıldı ama bir gün oldu diyete ama kendimi daha iyi hissediyorum kilo vermek psikolojime çok iyi geliyor fit güzel anneler oluruz umarım eski günlerdeki gibiVallahalacocuksun benim diyete başlamam 10 gün sürdü inanmazsın evet bu sürede kendimi psikolojikmen hazırladım. Pat diye hıh tamam ben bugün diyetteyim diyemedim...! Güzel yemeklerden çay saati yanında pastalardan öyle hemen vazgeçemedim yavaş yavaş ogunlerimi azaltarak başladım birde baktim sonra alışmışım az yemeye ne kadar çok yedigimi fark ettim oysa çok yesemde az yesemde o yiceklerin hepsi yesemde hiç birşey değişmeyecek ben hep kilo olmaya mahkum olacaktım. şişman olgun ve kadınsı bir anne olmak istiyorum.. !
Seninde değin gibi istediğim kiyafetleri giyinemiyorum kendime olan saygım ve özgüvenim bitiyordu... ! Neyseki ipin ucu fazla kaçmadan yakaladım..
Senönce yeme düzenini kur spor ardından gelir merak etme.. Evet salı günü bildirim yaparız iyi olur..
Fark ermez ne yaptigin ister egzersiz yap ister fitness ister dans ister yürüyüş amaç hareket halinde olmak aktif olmak kalori yakmak..!
Kolay gelsin canım inşallah başarırsın..
Ben olsam almazdim hatta almadımda 70 kiloya inince aldım hatta ve hatta önceden L beden aliyordum şimdi M beden sipariş ettim..tunik alayım diyorum acaba ne zaman alsam?
istediğim kiloya gelmeyimi beklesem kendime ceza vermis olurum böylece
Annenin adı Melek'miş bende senin adın sandım ne biliyim nick beyazmelek yazıyor adında Melek dir diye düşündüm1 gun girmedim foruma
Masallah sayfalarca konusulmus
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
Benim adımı gül MELEK koydu
Melek diyebilirsiniz .melek annemin adi, coook severim coook ozledim kendisini
Bende öyle oldu arkadaşım 40 da regl oldum bir Daha olmadım taaaaki gecen ayda oldum ve yine olmuyor.. Evet kendimi baya gergin hissediyorum.. !Gül ben dogumdan sonra ilk 40. Gün regl oldum hep ayda 1 di ama son 2 3 aydir gecikmeli oluyorum. Gecen ay 1 veya 2 sinde olmustum. Hala olmadim. Hamile gibi sistim. Ins oluruz en kisa zamanda
İşte buuu senden beklediğim cevap buuu :))Çok teşekkür ederim bakalım yavaş yavaş ama insan hızlı olsun istiyor bende hemen vazgecemem yani canım istiyorsa affetmem yani yerim birde iştahım açıldı ama bir gün oldu diyete ama kendimi daha iyi hissediyorum kilo vermek psikolojime çok iyi geliyor fit güzel anneler oluruz umarım eski günlerdeki gibi
Annenin adı Melek'miş bende senin adın sandım ne biliyim nick beyazmelek yazıyor adında Melek dir diye düşündüm
Tamam anlaşıldı sen halen adını yazmamakta ısrar ediyorsan bende sormakta ısrar ediyordum.yok canim
Beyaz tenli oldugum icin eşim bana beyaz melegim diyor. 0116 da
Esim adanali. Ben bursa
Yani spor yapmadim ama yapmis oldumBaya yoğun geçmiş.. Spor yapmadın ama temizlik ve hazırlık yapmışsın yoruldun.. Tatlı yorgunluk bunlar..
Ben halen regl olmadım sanırım olmayacam umudu kestim.. Helen emzirdigim için duzensiz diye düşünüyorum..!!!
Menülerimiz benziyor... Afiyet olsun canım. Aktif bir gün olmuşEki Görüntüle 1737331
5km yürüyüş yapıldı kızlar bugün 3lt suyumu da içtim
Akşam yemeğim de şöyle;
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
2 tavuk şiş
Salata
Günü böyle kapaticam inşallah
Bende aradaki farkı merak ediyorum.. En kısa zamanda bize haber edersinYani spor yapmadim ama yapmis oldumevet tartiya cikmiyorum bakalim reglden sonra kilo verecek miyim.cok.merak ediyorum
İns.en.kisa zamnda.size.guzel.haberler.veririm...Bende aradaki farkı merak ediyorum.. En kısa zamanda bize haber edersin
İnşallah istediğin gibi 50 li rakamları görürsün sonrada bize anlatırsın nasıl bir duygu olduğunu.. :-Dİns.en.kisa zamnda.size.guzel.haberler.veririm...en son tartildigimda 60.0 dim galiba baya bi oldu ama tam.grmini hatirlamiyorum.bile 60.3 de olabilir uff unuttum.ya 60'i cok iyi hatirliylrum da grmini hatirlamiyorum. ins tartida 59'u gormek.istiyoruuummm
İnşallah istediğin gibi 50 li rakamları görürsün sonrada bize anlatırsın nasıl bir duygu olduğunu.. :-D
Evet 60 'ları gördüm ama yetmeditmm olur oyle yapariz ama.ayni seyleri hissediyoruzdur zaten senin hedefin 60 lari gormekti benimkisi de 50 leri gormk sen hedefine ulastin sira bnde