Kendim Diyetim. ( resimli)

Tamam anlaşıldı sen halen adını yazmamakta ısrar ediyorsan bende sormakta ısrar ediyordum. :KK70:

B beyazmelek0116 ismizi lütuf edermisiniz? Hoppa

Melek iyiydi. Hem akilda kalici. Ismimi soylesemde unutacaksiniz kii :KK70:

Cok israr ettiniz. Hadi söyleyim. Bendeniz sündüs :KK52: ilk defa duyanlar icin anlami: Peygamber efendimizin (s.a.v) yatagini yapan melegin adi. Cok degerli ipekten kumas olarak yaziyor :KK24:

Melek iyiydi. Hem akilda kalici. Ismimi soylesemde unutacaksiniz kii :KK70:

Cok israr ettiniz. Hadi söyleyim. Bendeniz sündüs :KK52: ilk defa duyanlar icin anlami: Peygamber efendimizin (s.a.v) yatagini yapan melegin adi. Cok degerli ipekten kumas olarak yaziyor :KK24:
bende tuğba memnun oldum...melek desekte olur bence..sündüs ismini yeni duydum...anlamınıda öğrenmis olduk

Sanirim ben gunluk tartilinca daha iyi kilo veriyorum
1.hafta 1 bucuk kilo vermistim. 3.haftada hic tartilmamistim 400 gr almistim.en iyisi ben gunluk tartilayim. Hirs yapayim :confused:

07.01.2016 kilom 71.4 (-500gr)

:KK73::KK73::KK73::KK73:

Eklentiler

• 20160107_111949.jpg
    20160107_111949.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 95
Günaydın kızlar bir bardak ılık su içildi ardından kahvaltım aynı şekilde
1 dilim kızarmış kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
8 siyah zeytin
4 küp peynir
Bir bardak çay

20160107_102015.jpg

Selam arkadaşlar Kusura bakmayın sabah kahvaltıya misafirim vardı foruma giremedim..
Detoks suyumu içtim..
20160107_104056.jpg

Kahvaltımı da yaptım sadece fazladan iki çatal sucuklu yumurta yedim..

Hepiniz harikasiniz süper kahvaltılar yapıldı şimdi biraz hareket zamanı... Haydi spora haydi yürüyüşe:KK54::KK28:

Az önce kargom geldi kendime 42 beden pantolon almıştım ve M beden tişört aldım.
Artık 69 kilo yum ve 1 beden küçüldümmm... Kıyafetlerim harika oldu... Artık uzun tunuliklerle vedalaşıyorumm..:KK71::KK71:

Bak simdi sana imrendim hayirli olsun gul hanim gule gule giy
Teşekkür ederim Tuğbacım..

Inan çok mutlu oldum aynada kendime şaşırdım yan simitlerim gitmiş göbeğim gitmiş sadece basen kalça bacakta fazlaliklar var onuda eritirim inşallah...

Sende sakın pes etme inan şu zayıf olma mutluluğunu yemek yemekte bulamıyorsun zayıf ve fit olmak başka birşey...

Bu arada tozlu giyimden falan almam başka bir mağazadan aldım :KK66:

Az önce kargom geldi kendime 42 beden pantolon almıştım ve M beden tişört aldım.
Artık 69 kilo yum ve 1 beden küçüldümmm... Kıyafetlerim harika oldu... Artık uzun tunuliklerle vedalaşıyorumm..:KK71::KK71:
Ooo tebrikler canım o olmayan kıyafetlerin olması nasıl güzel bi duygu bilirim tekrar yaşamak istiyorm bnde o duyguları :KK49:
İnşallah bi kaç ay sonra bu pantolununda bol geldiği günleri görürsün

X