Kendim Diyetim. ( resimli)

Selam arkadaşım su anda kaç kilo oldun belli bir diyet uyguluyirmusun bende 4 aylık bebeğim var ve eski kiloma dönmek istiyorum ama her şeyi yemek istiyorum kendimi kisitlayamiyorum neyse dun başladım diyete .. 3 ayda eski kilona dönmeleyim en.iyi arkadaşımın düğünü var ona giderken bebegim le birlikte fit olmak istiyorum hedefim 50 kilo olmak 65 kilo ile başladım bugün tartıldım 63.9 geldim herkese bol sağlıklı kilo vermeler

Selam canım hoşgeldin..
Şu an 69 kiloyum.. Belirli diyet uygulamıyorum çünkü biraz esnek davranıyorum çünkü 8 aylık bebeğim var emziriyorum herşeyin tadına bakıyorum ama abartmıyorum..!!
Sadece Karatay diyetine uymaya çalışıyorum beyaz ekmek hamur işi ve şeker yemiyorum asitli icecekler içmiyorum..
Ben 2 ayda 8 kilo verdim sende 3 ayda istediğin kiloya gelirsin ama diyete uyman lazım ve spor şart bence hedefe ulaşmak için biraz disiplin biraz istikrar gerekli...

Selam canım hoşgeldin..
Şu an 69 kiloyum.. Belirli diyet uygulamıyorum çünkü biraz esnek davranıyorum çünkü 8 aylık bebeğim var emziriyorum herşeyin tadına bakıyorum ama abartmıyorum..!!
Sadece Karatay diyetine uymaya çalışıyorum beyaz ekmek hamur işi ve şeker yemiyorum asitli icecekler içmiyorum..
Ben 2 ayda 8 kilo verdim sende 3 ayda istediğin kiloya gelirsin ama diyete uyman lazım ve spor şart bence hedefe ulaşmak için biraz disiplin biraz istikrar gerekli...
Evet haklisin ama ev isleri yaparken müzik açıyorum oynayarak yapiyorum aksi halde spora ekstra vakit harcayabilirmiyim bilmiyorum ama diyetimi oturtayim onuda yapmaya çalışicam bende salı günleri kilomu bildiricem inşallah bakalım eski kiyafetlerimi giymek istiyorum artik șik süslü giyinmek istiyorum spor giyinmeyi hic sevmiyorum :cry:

hamile olduğumu bilmiyordum..ben regl olduğumu duşunuyordum megerse dusuk probleminden kanamam oluyomus..çok sukur rabbime iki kızım var biri 4yaşında diğeri 15 aylık ve emzirmeye devam ediyorum

Maşallah Allahım sana bağışlasın , onlara sağlık versin..
Bende 1 yaşına gelsin memeden kesmeyi düşünüyorum..

kizlar merhaba yavaş yavaş kismaya basladım.geçen ay düsük yaptım.doktorun verdiği progestan ve kan kaybım bende acayip bi siskinlik ve istah açılmasına neden oldu..sonuçta bebeğimi kaybettim..kilom ozaman 76-77 gibiydi..suan uzerimde 5kılo fazla oldugunu düsünüyorum.tartımın pilide bitti.kilom ne durumda bilmiyorum..
Çok geçmiş olsun. Allah sağlıkla bir bebek nasip etsin inşallah

Maşallah Allahım sana bağışlasın , onlara sağlık versin..
Bende 1 yaşına gelsin memeden kesmeyi düşünüyorum..
memeden kesmeni tavsiye etmem emzirebildiğin kadar emzir.ben iki kızım arasındaki farkta bunu görüyorum..en basiti cocuğun bağışıklığında anne sütü cok etkili...allah cocugunuzu size bağışlasın eşinizlede ağız tatlılığı versin

Başlangıç Tarihi: 20.04.2015
Başlangıç kilo: 73
Güncel kilo: 57
Hedef: 55 (duruma göre 52 olabilir)
Kalan: 2
Diyet: % 80 Karatay

Kahvaltı
09:00 2 yumurta sucuklu
1 armut
1 lokma peynir
5 zeytin
Tarçınlı yeşil çay
13:40 1 kepekli tost domates Kaşarlı
15 zeytin
1 bardak süt

Kahvaltı
1 armut
1 lokma peynir
5 zeytin
Tarçınlı yeşil çay
15 zeytin
1 bardak süt
harikasınız tebrikler

Evet haklisin ama ev isleri yaparken müzik açıyorum oynayarak yapiyorum aksi halde spora ekstra vakit harcayabilirmiyim bilmiyorum ama diyetimi oturtayim onuda yapmaya çalışicam bende salı günleri kilomu bildiricem inşallah bakalım eski kiyafetlerimi giymek istiyorum artik șik süslü giyinmek istiyorum spor giyinmeyi hic sevmiyorum :cry:
Valla halacocuksun halacocuksun benim diyete başlamam 10 gün sürdü inanmazsın evet bu sürede kendimi psikolojikmen hazırladım. Pat diye hıh tamam ben bugün diyetteyim diyemedim...! Güzel yemeklerden çay saati yanında pastalardan öyle hemen vazgeçemedim yavaş yavaş ogunlerimi azaltarak başladım birde baktim sonra alışmışım az yemeye ne kadar çok yedigimi fark ettim oysa çok yesemde az yesemde o yiceklerin hepsi yesemde hiç birşey değişmeyecek ben hep kilo olmaya mahkum olacaktım. şişman olgun ve kadınsı bir anne olmak istiyorum.. !

Seninde değin gibi istediğim kiyafetleri giyinemiyorum kendime olan saygım ve özgüvenim bitiyordu... ! Neyseki ipin ucu fazla kaçmadan yakaladım..

Senönce yeme düzenini kur spor ardından gelir merak etme.. Evet salı günü bildirim yaparız iyi olur..

Fark ermez ne yaptigin ister egzersiz yap ister fitness ister dans ister yürüyüş amaç hareket halinde olmak aktif olmak kalori yakmak..!

Kolay gelsin canım inşallah başarırsın..

Valla halacocuksun halacocuksun benim diyete başlamam 10 gün sürdü inanmazsın evet bu sürede kendimi psikolojikmen hazırladım. Pat diye hıh tamam ben bugün diyetteyim diyemedim...! Güzel yemeklerden çay saati yanında pastalardan öyle hemen vazgeçemedim yavaş yavaş ogunlerimi azaltarak başladım birde baktim sonra alışmışım az yemeye ne kadar çok yedigimi fark ettim oysa çok yesemde az yesemde o yiceklerin hepsi yesemde hiç birşey değişmeyecek ben hep kilo olmaya mahkum olacaktım. şişman olgun ve kadınsı bir anne olmak istiyorum.. !

Seninde değin gibi istediğim kiyafetleri giyinemiyorum kendime olan saygım ve özgüvenim bitiyordu... ! Neyseki ipin ucu fazla kaçmadan yakaladım..

Senönce yeme düzenini kur spor ardından gelir merak etme.. Evet salı günü bildirim yaparız iyi olur..

Fark ermez ne yaptigin ister egzersiz yap ister fitness ister dans ister yürüyüş amaç hareket halinde olmak aktif olmak kalori yakmak..!

Kolay gelsin canım inşallah başarırsın..
başarı ayrıntıda gizli...ayrıntıları kısaca özetlemisiniz..motivasyon guzel..

memeden kesmeni tavsiye etmem emzirebildiğin kadar emzir.ben iki kızım arasındaki farkta bunu görüyorum..en basiti cocuğun bağışıklığında anne sütü cok etkili...allah cocugunuzu size bağışlasın eşinizlede ağız tatlılığı versin
Bende kesmek istemem ama zaten aynı zamanda mama alıyor.. Evet bağışıklık sistemi zayıf bir bebek belki 1 buçuk yaşına kadar bekleyebilirim...

Güzel dileklerin senin içinde geçerli olsun arkadaşım:KK200::KK5:

Kahvaltı
1 armut
1 lokma peynir
5 zeytin
Tarçınlı yeşil çay
15 zeytin
1 bardak süt
Hedefe az kaldı asmedal asmedal ... Cok iyi gidiyorsun tebrikler..
Menülerin çok hafif...

Sana yetişeceğim göreceksin :KK70::KK70:

20160106_133120.jpg
ara öğünümde bebegimle birlikte kivi ve portakal yedik.:kk77:
Birazdan pilatese baslicam...Hoppa

1 gun girmedim foruma
Masallah sayfalarca konusulmus
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
Benim adımı gül MELEK koydu :KK70:
Melek diyebilirsiniz .melek annemin adi, coook severim coook ozledim kendisini Hoppa

Bide hdmi kablomuz bozulmustu laptopa bakarakta plates yapmak istemiyordum
Dun siparis verdigimiz harddisk imiz geldi. Esime ebru sallinin videosunu atmasini rica etmistim gece. Saolsun atmis ama hangisini bilmiyorum. Oglus uyuyunca 2 3 saat sonra yapacagim ins.

X