Kendim Diyetim. ( resimli)

Aylardan sonra ben ve kilom
Nasilsin Ay__Prensesi
Gorusmeyeli neler yapiyorsun.kac kilosun
Hoşgeldin Meleğim..

Iyiyim teşekkür ederim.. Her ne kadar hayat devam ediyor olsada Ülkem için üzülmekteyim..

Asıl sen nasılsın, herşey yolunda mı ?

Baya kilo vermişsin.. Bende 57 kiloyum bazen gr larla 56 oluyor..

Hosbuldum gülüm
Zor zamanlari atlatmaya çalışıyoruz hala
Ama hamd olsun iyiyim
Tasindik o sehirden
Simdi yeni bir sehir yeni insanlar. Guzel olacak insallah
Bir daha bizde vatanini seven halkimizda o kötü ani yasamaz ins

1 ay once 58 ken 38 beden 2 kot pant aldim. Simdi belden resmen dusuyor.kemersiz kullanamiyorum. 2 3 hafta oncede 3 tane tunik aldim 36 beden. Tisortlerim s beden
Tek sıkıntı esim 65 ken cok iyiydin simdi cok zayifsin diyor ama bence superim

Senin boyun benden uzun olduğu için aynı kilo olsak bile sen daha zayif görünüyorsundur.

Ramazan ayına kadar 58 kiloydum kilom sabitti ama oruçluk ve aşırı sıcaklar birde kızımın bakımı derken 56 ya düştüm.. Aradan 2 ay geçti halen aynı kilodayim..

Seni gören eminim doğum yapmış 1 bebek annesi demez.. Hayal edebiliyorum çıtır genç kız olmuşsundur..

Çevreye bakma sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle kalmalisin.. Hatta biraz kilo almanı bile söyleyecekler ama boşver senin aynada kendini nasıl gördüğün önemli..

Benimde alt beden 38 üst beden 36 yani s beden giyiniyorum..
Artık istediğim bütün kıyafetleri giyiniyorum fiziğin güzel olunca giyindigin herşey yakışıyor.. Herkes imresiyor..

Hosbuldum gülüm
Zor zamanlari atlatmaya çalışıyoruz hala
Ama hamd olsun iyiyim
Tasindik o sehirden
Simdi yeni bir sehir yeni insanlar. Guzel olacak insallah
Bir daha bizde vatanini seven halkimizda o kötü ani yasamaz ins
Senin ve ailen adına çok üzüldüm.. Doğru olanda buydu o şehirde tehlike altında yasayamazdiniz..
Allahım tekrar yaşatmasın meleğim..

Iyi geceler. Benim eski nickim lalelale93 arada yaziyodum buraya:) hep takipdeydim.saglik sorunlarimdan dolayi birturlu motivasyonum yuksekmedi ameliyyat falan derken iyice saldim.kilo almadim fakat veremedimde 62.5sabitim. Ama bu topik cok superdi kilo veren kizlara cok ozeniyorum ve tebrik ediyorum sizleri canlar:)muhtesemsiniz

Nihayet sifremi tekrar alabildim veeee efsane konumuzu buldum
Cok guzel gunler gecirdik beraber cok guzel kilolar verdik
Ben arada girip bakıyorum ama eskisi gibi aktif kullancı değilim..

Burda harika günler geçirdik aileden birileri gibi olduk hiç biride unutulmaz..

Benim kilom sabit formda kalmaya devam ediyorum..

Gerçekten hepinizi coooooooookkk özledim kızlar

Çok geçmiş olsun.. Allahım şifa versin canım..
Geç kalmadin. Sen istedikten sonra istediğin kiloya gelirsin.. Hem çok bir fark değil sadece 5 kilo kalmış.. 2 ayda yavaş yavaş verirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…