Kendim Diyetim. ( resimli)

gül senin paylaştığın fotodaki hareketleri yapıyordum.3 gündür.
alt bacak çok ağrıdı.hamlamışım:)
Ben onlarda yapmayı düşünüyorum ama su an daha memleketteyim annemlerde pilatesi anca yapıyorum malum o biraz uzun sürüyor evime geçince yaparım inşallah spor yapmak beni heyecanlandiriyor

gül senin paylaştığın fotodaki hareketleri yapıyordum.3 gündür.
alt bacak çok ağrıdı.hamlamışım:)
Him.. Aynen Bahar.. Benimde alt bacak üst bacak iç bacak nasıl ağrıyor 2 gündür.. Ben 1 gün ara verdim biraz ağrı geçsin yeniden başlıyacam..

Aslında bu ağrılar iyi yani yaptığın egzersiz spor her neyse işe yaradığını gösteriyor.. Kaslar yedin harekete geçti çalışmaya başladı..

Ben yaklaşık bir buçuk ay spora ara verdim ve vücudum hiç spor yapmamışım gibi gevşemeye başladı bacaklar kollar yumuş yumuş oldular..

Yeniden toparlamaya çalışıyorum.. Oofff

Ben onlarda yapmayı düşünüyorum ama su an daha memleketteyim annemlerde pilatesi anca yapıyorum malum o biraz uzun sürüyor evime geçince yaparım inşallah spor yapmak beni heyecanlandiriyor
Valla yine iyi tatilde bile spor yapıyorsun..

Bende spor yapınca mutlu ve pozitif oluyorum
Kendimi acayip enerjik hissediyorum

bende üşendim spor salonuna gitmeye,
o hareketleri yaptım işte sonuç bu.
aslında ip atlamaya başlıycam, atlıycam yerde kuş duruyor:) emanet o.nyse 2 güne gidecek.
off ya koruyacak kadar yiyorum ama eskisi gibi tane tane değilim .rahatsızım.
yanı öğleni sadece marul yiyerek yada sadece çorba içerek geçirmiyorum(
tabiki tatlı yemiyorum ama bugun kucuk dolma yedım rahatsızım.

Homefitness çok tred.. Bence evde gayet güzel spor yapıp kilo verilebilir form korunabilir..

Bende aşırı yemiyorum zaten çabucak doyuyorum bol bol su içmekten acıkmıyorum ama şişkinlik oluyor..

Elimden geldiğince hareket ediyorum.. Mutlaka spora zaman ayırıyorum yoksa o gün hiç mutlu değilim..

Bu arada gerçekten ip atlamak harika birşey.. Ben ısınma olarak ip atliyorum inanılmaz arka bacak çalıştırıyor..

Bugün platesimi sabahtan yaptım sonra pikniğe gittim havuza girdim 3 saat havuzda yuzdum oglumla oynadım eve 23 30 da geldik çok yoruldum çok olmamakla birlikte ızgara falan canımın istediginide yedim ama abartmadan iyi uykular yarın görüşürüz

Oooo maşallah sana baya aktif ve eğlenceli bir gün olmuş..

Yaptığın spor her neyse keyifli olmalı yaparken sıkılmadan eğlenerek yapmalısın..

Bende yeni uyandım bebikim uyurken hemen pilatese geçiyorum

Slm.beyaz kelebek yaptıklarımız benimki ile daha doğrusu diyetisyenim verdiği ile aynı şu an form koruyorum ama 5 kilo daha verme peşindeyim.15 günde bir listede bazı değişiklikler yapıyoruz.sirkeli su 15 günse ,sonra zencefilli su.son ars öğün süt 15 gün süt ise 15 gün yoğurt limon p ulbiber gibi.sizi tebrik ediyorum

Bende seni tebrik ediyorum

Artık diyet değil sağlıklı yaşam olarak devam ediyorum..
Diyetisyenin önerdiği gibi değişiklikler bende yapiyorum.
Bitki çaylarım dan asla vazgeçmiyorum..

Kendime taze biberiyeden tarçınlı limonlu çay hazırladım. Harika ödem atıyor..

Kilo korumaya devam ediyoruz

merhaba dün öğlen dolma kaçamağımdan sonra yani saat 13.00ten sonra yatana kadar ki dün 02.00de yattım. hiç birsey yemedim.
yapamam sanıyordum yaptım.
o yüzden lıstemdekı ara öğünleri kaldırdım...

Eki Görüntüle 1858694 bu da benimakşamüstü sefam.kahve+tarçın+yağsız süt.bizim burda kervansaray ya da Osmanlı kahvesi diye satılan baharat karışımı kahvemiz var.şekersiz olarak o da tercihim
Tarçınlı süt benimde olmazsa olmazim.. Kahveli olarak granül kahve ekleyerek içiyorum osmanlı kahveli hiç denemedim..

Afiyet olsun..

Merhaba Bahar..

Çok iyi dayanmışsın yememeye..

Bende eğer kaçamak yaptıysam ara öğün yapmıyorum ve bir sonraki öğünümde telafi ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…