Kendim Diyetim. ( resimli)

Harikasin canim sen sabrin azmin takdire şayan...
Bende 59 60 dim uzun suredir, bazi heveslerim kursagimda alinca kendime odul verdim yaklasik 1 aydir yiyorum 62 kiloyum insallah kendime gelicem ve 57yi zorluycam

Çok geçmiş olsun.. Allahım şifa versin canım..
Geç kalmasıj Sen istedikten sonra istediğin kiloya gelirsin.. Hem çok bir fark değil sadece 5 kilo kalmış.. 2 ayda yavaş yavaş verirsin..
Motivasyonum yerlerdr canim.aynalara kusdum artik bakasim yok.bugyn tartiya cikdim 65kilo. Ben şokkk.sabagdan sıkı bir şekildr basliyorum yoksa eski kiloma donecegim bu gidisle.dur demen gerrjk

Harikasin canim sen sabrin azmin takdire şayan...
Bende 59 60 dim uzun suredir, bazi heveslerim kursagimda alinca kendime odul verdim yaklasik 1 aydir yiyorum 62 kiloyum insallah kendime gelicem ve 57yi zorluycam
O az miktarda o kilo kalıcı olmaz.. Çabucak verirsin..
Ideal kiloyu korumak zor artık diyet değil sağlıklı beslenmeyi öğrenmek lazım.. Bende herşeyden yiyorum ama denge kuruyorum..

O zaman kaldığın yerden devam etmelisin.. Toparlanalim daha fazla artmasın kilolar..

İnşallah canim.cok sikildim bu kilolardan yerimde sayiyorum resmen.bugyn itibarile badladim.esimde sismanladigimi soyluyor artik bide sıkılaşmam gerek ne yapsam.bir onerin varmi?
Yani önce mutfak sonra spor diyorum..
Ben pilatesin çok etkisini gördüm.. Haftada 5 gün 40 dk pilates yapmanı tavsiye ederim.. Sıkılaşmak olduğundan daha ince görünmek demek..

Ben 57 kiloyum ama kimse inanmıyor 50 kiloyum sanıyorlar..
Sporu asla bırakmadım. Haftada 5 gün pilates yapıyorum ve günde 10000 adım atıyorum..

Ay prensesi canan karatay yapiyorsun konunu uzun suredir okuyorum omega 3 ve antioksidan ayrıca d vitamini olarak bir şey kullaniyormusun ben kitabi yeni okumaya başladım ve kafam karıştı biraz

Harikasin yaaaa ❤ sporu birakmaman super.brn neye baslasam hrp yarim birakiyorum.bu yuzdrn olmuyot işte.spora başladimmi biraz gecince sikilip birakiyorum malesef.bugyn diyete basladim tekrar.tatliyi hamurisini birakdimilk olarak.bakalim devami grlir umarim.hayalim 55 hedefim 60suan :)

Bebegin hayirli olsun caanim:) cok guzrl topikdi burasi pek yazmasamfa takipdeydim hep
teşekkür ederim.
kilon çok yok bende 65 ile başlamıştım hatta bir sayfada fotom vardı belki görmüşündür.
55 e düştüm. hatta hep korudum onu.55ilede hamile kaldım.
isteyince yapılmayacak şey yok onu anladım...
darısı sana inşallah.

ayy kızlar tekrar aktif olmuşsunuz ne güzel:))
ben şuan neyi bayılarak yiyorsam tiksinme evresindeyim maalesef.
Aaaa Bahar hamilesin .. Bebiş geliyor
Çok sevindim mutlu oldum.. Allahım tamamına erdirsin inşallah

Eee hamileliğin ilk haftalarında çok normal bu tür değişiklikler. Doğumdan sonra düzelir

Hamileyken spor yapan çok anne görüyorum.. Sende durumlar nasıl?

Ay prensesi canan karatay yapiyorsun konunu uzun suredir okuyorum omega 3 ve antioksidan ayrıca d vitamini olarak bir şey kullaniyormusun ben kitabi yeni okumaya başladım ve kafam karıştı biraz
Ben kitaba göre değil nette araştırmalarıma göre kendimce diyet uyguladim.. Karatay bana daha uygun geldi..
Omega 3 keten tohumu ve semiz otu ile karşıladım hafta da 4 gün yedim.. Antioksidan ve d vitamini kullanmadım..

Onca kiloyu verince haliyle geri almamak için Baya dikkat ediyorum özellikle fiziğim bozulmasın diye sporumu eksik etmiyorum..

Bence sende kendini iyi hazırla motivasyon çok önemli.. Yavaş yavaş bilinç altına yerlestir. O kilolar gidecek..!!

teşekkür ederim gül..
evet spor yapılıyor hamile yogası yada platesi ama sanırım 3.aydan sonra.
zaten durumum fena.
halsizlik kusma bulantı uyku hiç hal bırakmıyor.
bide y.lisansa başlamıştım.

inşallah biraz daha kendime gelirsem en azından yürüyüşe başlarım...

Selam
10 kiloyu senelerdir veremedim o değilde vücudum çok deforme oldu.30 lu yaşlar bide.
Sıkılaşma çok istiyorum plates topum falan var onu yapayım bari.
Canım birde 75 kilodan 55 düşünce yüzünde değişme çok oldu mu yanak falan
Birde göğüs küçülmesi oluyormuş bazıları icin arti ama benim için eksi sende nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…