Kendim Diyetim. ( resimli)

Canim benim pilates topum yok.onsuz nasil yapatim pilates.bide hevessizim buaralar ama yrmegi cok azattim cok az yiyorum.bakalim yarin tartilicam ne kadar gelecek.acil sikilasmaya ihtiyacim var heryanim sarkdi cok.kotugozukuyo

Ben Sıkılaşmada en çok pilatesin etkisi gördüm..
Yüzüm Baya küçüldü ama ben devamlı cildime dikkat ettim.. Maskelerim ve Sıkılaştırıcı kremlerim oldu düzenli şekilde kullandım uykuma dikkat ettim.. Biliyosun geç uyumak az uyumak geç uyanmak bunlar insanı 10 yıl geriye götürüyor..
Nemlendirici sürmeden asla dışarı çıkmam ve her gün 1 tane elma yerim.. Yani yüzümde küçülme oldu ama çökme olmadı..
Bu yazdıklarımı yapmamış olsaydım şimdi kırışık ve yorgun bir yüzüm olurdu..

Tabiki göğüslerimde küçülme oldu 85 beden giyinirken su an 75 beden giyiniyorum..
Ben iri ve dikkat çeken göğüs sevmiyorum.. Küçülmüş olması beni rahatsız etmedi üstelik sarkmış değil çünkü pilatesin etkilerini orda bile fark ettim..
Vücuduma göre orantılı olduğunu düşünüyorum..

@Ay__Prensesi selam cnm emzirirken diyet yaptın ya zamanın da bisey soracağım sana acili yemek ve sirkeli su sütünü etkilemedi mi ? Ve ayrıca sütün azaldı mi hiç bu diyet boyunca...
Selam _-CaNiMSiN-_ , ben diyete başlamak için bebegimin ek gıdaya geçmesini bekledim ve bebeğim hem anne sütü hemde mama alıyordu tabiki sütümün kalitesi düşsün istemedim diyetimi biraz esnek yapıyordum..

Sütümün azaldığını hiç hissetmedim çünkü bol bol salata yeşillik yiyordum sütüm devamlı oluyordu.. İnan bana hamur işi ve serbetli tatlılar ağır yağlı yemekler süt yapmıyor aksine bende kilo yapıyor.. Meyve mi sebzeli yedim bol bol da suyumu içtim sütüm de olurdu..

Sirkeli su dediğin sabahları aç karnına ılık suyun içine sadece 1 yemek kaşığı elma sirkesi ilave ediyordum bunun sute etkisi olduğunu düşünmüyorum.. Acılı yemeklerde yedim ama bebeğim sütümden memnundu hiç istememezlik yapmadı.. :))

Abartmadıgın sürece sende sorun yaşamazsın..

Canim benim pilates topum yok.onsuz nasil yapatim pilates.bide hevessizim buaralar ama yrmegi cok azattim cok az yiyorum.bakalim yarin tartilicam ne kadar gelecek.acil sikilasmaya ihtiyacim var heryanim sarkdi cok.kotugozukuyo
Netten sipariş edebilirsin uygun fiyata alabilirsin.. Ben top üzerinde sporumdan daha keyif alıyorum..

Sıkılaşma öyle acilen çabucak olan bişi değil uzun uzun zaman istiyor duzen6 istiyor ve emek istiyor..

1 hafta yapıp 2. hafta bırakırsan vücudun tamamen deforme olur ve toparlama zorlaşır..

Tartı önemli değil benim için ne kadar ince ve kaslı olmak daha önemli..

Sagol canim ya aydınlattın beni zor olanı basardin

Birgün gelecek sende başaracaksın SendebenBendesen ben inanıyorum..
Sagol canim başarmam lazım ailemin ilgisini sevgisini kaybetmek istemiyorum.. senin gibi güçlü bir kadın olmak gurur verici..
Islenmis Paket gıdaları biraktim pancar şekeri sadece sütlü tatlı olarak tuketiyorum oda az şükür.bu benim gibi birisi için büyük bir gelişme.
Saglikli bol enerjili gıdaları çok tukettigimden kilo aliyorum hala
Senin gibi olmak temennim menulerini cogunlukla takip ettim verdigin taktikleri az oz ye bol hareket bundan sonra çeşitli diyet listelerini uygulamayacagim.. Diyet lafından çok sıkıldım.

Selam günlüğüm, yine yeniden ben geldim :)

Hayatımın en önemli kararlarından birilerini bu günlük sayesinde bana destek olan arkadaşlarım sayesinde gerçekleştirdim..

Uzun bir aradan sonra tekrar burdayım, buraya yazmayı o kadar çok özledim ki hep aklımın bir köşesinde her zaman yer edindi burası..

Artık yazmak için gerçerli sebeblerim var. 58 kilo olarak devam ederken formumu gayet güzel koruyorken çevresel faktörler yüzünden 2 kilo almış bulunmaktayım.
Simdi ise eski formuma dönmek için yeniden burdayım :)

Ayy neden foto yükleyemiyorum acaba ??

Az önce kahve içtim foto çektim ama galeri klasörü çıkmıyor !

Moralim bozuldu yaa

Merhaba nasılsın
Ben uzun süre 55 olarak burdaydım hatta fotom bile var
Ama hamile kaldım toplamda 25 kilo aldım. İnanılır gibi degil.. Bebegim iki aylık suan.
Ve ben kendimi çok kötü hıssediyorum.
Guncel kilom 72(

Merhaba Baharcım :) iyiyim çok teşekkür ederim. Bebeğin hayırlı olsun Allahım analı babalı büyütsün canım..

Şşşiiitt sakin ol Baharcım bu geçici bir durum. Seni anlıyorum kilolu olmaya alışkın biri değilsin o yüzden kendini yadırgıyorsun ama inan bana hepimiz aynı durumlardan geçtik ve yeniden ideal kiloya geldik , sende eski fitt günlerine geri döneceksin.. Yavaş yavaş acele etme öncelikle bebeğini doya doya emzir.. Anne sütü gibisi yok sakın kilo verecem diye eksik beslenme olur mu ?

Günaydın günlüğüm..

Aslında uzun zamandır buraya yazmayınca dünde unutmuşum yazmayı gece aklıma geldi neler yaptığıma yazmak :)

Neyse dün sporumu yaptım üstüne birde 10000 adım attım. Akşam yemeğimi saat 7 de yedim sonrasında hiçbirşey yemedim.

Bu sabah şu an kahvemi içiyorum yaklaşık 1 saat sonra spor yapmaya başlıyacam inşallah

Canım bomba gibisin yine maşallah takipteyim seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…