- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #5.501
Canim benim pilates topum yok.onsuz nasil yapatim pilates.bide hevessizim buaralar ama yrmegi cok azattim cok az yiyorum.bakalim yarin tartilicam ne kadar gelecek.acil sikilasmaya ihtiyacim var heryanim sarkdi cok.kotugozukuyoOnca kiloyu verince haliyle geri almamak için Baya dikkat ediyorum özellikle fiziğim bozulmasın diye sporumu eksik etmiyorum..
Bence sende kendini iyi hazırla motivasyon çok önemli.. Yavaş yavaş bilinç altına yerlestir. O kilolar gidecek..!!
Ben Sıkılaşmada en çok pilatesin etkisi gördüm..Selam
10 kiloyu senelerdir veremedim o değilde vücudum çok deforme oldu.30 lu yaşlar bide.
Sıkılaşma çok istiyorum plates topum falan var onu yapayım bari.
Canım birde 75 kilodan 55 düşünce yüzünde değişme çok oldu mu yanak falan
Birde göğüs küçülmesi oluyormuş bazıları icin arti ama benim için eksi sende nasıl
Selam@Ay__Prensesi selam cnm emzirirken diyet yaptın ya zamanın da bisey soracağım sana acili yemek ve sirkeli su sütünü etkilemedi mi ? Ve ayrıca sütün azaldı mi hiç bu diyet boyunca...
Netten sipariş edebilirsin uygun fiyata alabilirsin.. Ben top üzerinde sporumdan daha keyif alıyorum..Canim benim pilates topum yok.onsuz nasil yapatim pilates.bide hevessizim buaralar ama yrmegi cok azattim cok az yiyorum.bakalim yarin tartilicam ne kadar gelecek.acil sikilasmaya ihtiyacim var heryanim sarkdi cok.kotugozukuyo
Sagol canim ya aydınlattın beni zor olanı basardinBen Sıkılaşmada en çok pilatesin etkisi gördüm..
Yüzüm Baya küçüldü ama ben devamlı cildime dikkat ettim.. Maskelerim ve Sıkılaştırıcı kremlerim oldu düzenli şekilde kullandım uykuma dikkat ettim.. Biliyosun geç uyumak az uyumak geç uyanmak bunlar insanı 10 yıl geriye götürüyor..
Nemlendirici sürmeden asla dışarı çıkmam ve her gün 1 tane elma yerim.. Yani yüzümde küçülme oldu ama çökme olmadı..
Bu yazdıklarımı yapmamış olsaydım şimdi kırışık ve yorgun bir yüzüm olurdu..
Tabiki göğüslerimde küçülme oldu 85 beden giyinirken su an 75 beden giyiniyorum..
Ben iri ve dikkat çeken göğüs sevmiyorum.. Küçülmüş olması beni rahatsız etmedi üstelik sarkmış değil çünkü pilatesin etkilerini orda bile fark ettim..
Vücuduma göre orantılı olduğunu düşünüyorum..
Birgün gelecek sende başaracaksınSagol canim ya aydınlattın beni zor olanı basardin
Sagol canim başarmam lazım ailemin ilgisini sevgisini kaybetmek istemiyorum.. senin gibi güçlü bir kadın olmak gurur verici..Birgün gelecek sende başaracaksınSendebenBendesen ben inanıyorum..
Merhaba Baharcım :) iyiyim çok teşekkür ederim. Bebeğin hayırlı olsun Allahım analı babalı büyütsün canım..Merhaba nasılsın
Ben uzun süre 55 olarak burdaydım hatta fotom bile var
Ama hamile kaldım toplamda 25 kilo aldım. İnanılır gibi degil.. Bebegim iki aylık suan.
Ve ben kendimi çok kötü hıssediyorum.
Guncel kilom 72(
Yine muhteşemsin...Eki Görüntüle 2027827 Tam 1 saat süren sporumu yaptım.. Şimdi kahvaltı zamanı :)
Canım bomba gibisin yine maşallah takipteyim seni.Eki Görüntüle 2028096
Günaydın günlüğüm..
Aslında uzun zamandır buraya yazmayınca dünde unutmuşum yazmayı gece aklıma geldi neler yaptığıma yazmak :)
Neyse dün sporumu yaptım üstüne birde 10000 adım attım. Akşam yemeğimi saat7 de yedim sonrasında hiçbirşey yemedim.
Bu sabah şu an kahvemi içiyorum yaklaşık 1 saat sonra spor yapmaya başlıyacam inşallah
Hoşgeldin canımCanım bomba gibisin yine maşallah takipteyim seni.