- 18 Ekim 2015
- 513
- 805
- 35
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #5.441
Ben başladım canım 2. Gün yaptım bugün ara verdiğim için kaslar acidi biraz ama çok sıkıntı yo gayet mutluyumFatma sen başladın mı yapmaya.. Nasıl gidiyor ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben başladım canım 2. Gün yaptım bugün ara verdiğim için kaslar acidi biraz ama çok sıkıntı yo gayet mutluyumFatma sen başladın mı yapmaya.. Nasıl gidiyor ?
Ölçülerini aldinmi canım:) sonuçları bizimle paylaşırsınBen başladım canım 2. Gün yaptım bugün ara verdiğim için kaslar acidi biraz ama çok sıkıntı yo gayet mutluyum
Aldım inşallah tabi kaybetmediysemÖlçülerini aldinmi canım:) sonuçları bizimle paylaşırsın
Ben onlarda yapmayı düşünüyorum ama su an daha memleketteyim annemlerde pilatesi anca yapıyorum malum o biraz uzun sürüyor evime geçince yaparım inşallah spor yapmak beni heyecanlandiriyorgül senin paylaştığın fotodaki hareketleri yapıyordum.3 gündür.
alt bacak çok ağrıdı.hamlamışım:)
Him.. Aynen Bahar.. Benimde alt bacak üst bacak iç bacak nasıl ağrıyor 2 gündür.. Ben 1 gün ara verdim biraz ağrı geçsin yeniden başlıyacam..gül senin paylaştığın fotodaki hareketleri yapıyordum.3 gündür.
alt bacak çok ağrıdı.hamlamışım:)
Valla yine iyi tatilde bile spor yapıyorsun..Ben onlarda yapmayı düşünüyorum ama su an daha memleketteyim annemlerde pilatesi anca yapıyorum malum o biraz uzun sürüyor evime geçince yaparım inşallah spor yapmak beni heyecanlandiriyor
Homefitness çok tred.. Bence evde gayet güzel spor yapıp kilo verilebilir form korunabilir..bende üşendim spor salonuna gitmeye,
o hareketleri yaptım işte sonuç bu.
aslında ip atlamaya başlıycam, atlıycam yerde kuş duruyor:) emanet o.nyse 2 güne gidecek.
off ya koruyacak kadar yiyorum ama eskisi gibi tane tane değilim .rahatsızım.
yanı öğleni sadece marul yiyerek yada sadece çorba içerek geçirmiyorum(
tabiki tatlı yemiyorum ama bugun kucuk dolma yedım rahatsızım.
Oooo maşallah sana baya aktif ve eğlenceli bir gün olmuş..Bugün platesimi sabahtan yaptım sonra pikniğe gittim havuza girdim 3 saat havuzda yuzdum oglumla oynadım eve 23 30 da geldik çok yoruldum çok olmamakla birlikte ızgara falan canımın istediginide yedim ama abartmadan iyi uykular yarın görüşürüz
Bende seni tebrik ediyorumSlm.beyaz kelebek yaptıklarımız benimki ile daha doğrusu diyetisyenim verdiği ile aynı şu an form koruyorum ama 5 kilo daha verme peşindeyim.15 günde bir listede bazı değişiklikler yapıyoruz.sirkeli su 15 günse ,sonra zencefilli su.son ars öğün süt 15 gün süt ise 15 gün yoğurt limon p ulbiber gibi.sizi tebrik ediyorum
Güzel tercih..Eki Görüntüle 1858550 limonlu adaçayım
Tarçınlı süt benimde olmazsa olmazim.. Kahveli olarak granül kahve ekleyerek içiyorum osmanlı kahveli hiç denemedim..Eki Görüntüle 1858694 bu da benimakşamüstü sefam.kahve+tarçın+yağsız süt.bizim burda kervansaray ya da Osmanlı kahvesi diye satılan baharat karışımı kahvemiz var.şekersiz olarak o da tercihim
Merhaba Bahar..merhaba dün öğlen dolma kaçamağımdan sonra yani saat 13.00ten sonra yatana kadar ki dün 02.00de yattım. hiç birsey yemedim.
yapamam sanıyordum yaptım.
o yüzden lıstemdekı ara öğünleri kaldırdım...