- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #5.261
İstediğim düzeni kuramadım bir türlü güya sahurdan önce spor yapacaktım ama olmuyo kızda hastalandı gece uyumuyoruz öksürüktenEkmek pilav kızartma şerbetli tatlılar ve hamur işinden uzak dur..
Limonlu ve tarçınlı su içebilirsin.. Eğerki dikkat ediyorsan eksik birşeyler var demektir..
Spor 21. Günden sonra alışkanlık haline geliyor.. Sende bebeğin uyku saatine getirebilesin yada babaya bırakabilirsin..Ya varya nasıl spor yapmak istiyorum ama oğlan bırakmıyor bakalım ben hergün yapmayı deniyorum başarılı olamasamda onunla uğraşırken yoruluyorum
Evet dediklerini aynen bende uyguluyorum sadece 1 kere sutlac yedim ama akşam meyve bile yememeye özen gosteriyordum ondan yedim
Sağol arkadaşım paylaşımlar yine süper ramazan iyi geçiyordu r umarim
Orucluyuz şekerimhuhu niyebugun kimse yok
Bebeğin sağlığı herşeyden önemli..İstediğim düzeni kuramadım bir türlü güya sahurdan önce spor yapacaktım ama olmuyo kızda hastalandı gece uyumuyoruz öksürükten
Ben bi süre diyet modundan çıkayım diyorum bi kaç ay kılo almamaya çalışıcam sadece bıkkınlık geldi iyce
Size çok teşekkür ederim gelir gelmez hepiniz çok samimi davrandınız ama ben tırt çıktım :) hakkınızı helal edin inşallah hepiniz hedeflerine en kısa zamanda ulaşırsınoz:)
Canim benim ya Ramazan gayet iyi gidiyor öyle çok açlık hissetmiyorum ama çok susuyorum inşallah suya daha çok dikkat edeceğim yani normalde nasıl besleniyorsam öyle yiyorum sahurda kahvaltı ama daha çok salata domates yoğurt yiyorum yine Kızartma falan yok ve hafifledigimi hissediyorumSpor 21. Günden sonra alışkanlık haline geliyor.. Sende bebeğin uyku saatine getirebilesin yada babaya bırakabilirsin..
Benimde ufaklık ayaklandığı için devamlı onunla ilgileniyorum..
Gecen sene bu zamanlar 73 kiloyken yine Ramazan ayında oruç tuttum ama hiç zorlananmamistim simdi 57 kiloyum ve bünye zayıf olunca oruca biraz zor oluyor.. Acıkmıyorum ama susuyorum..
Allahım kabul etsin. Sende durumlar nasıl?
Gerçekten öyle.. Zaten su içmekten ayran içmekten yemek yemeye yer kalmıyor.. Miden küçülünce kendi frenlemek daha kolay oluyor..Sahur vazgecilmezimdir yılda sadece 1 ay ve bundan başka bir zamanda gece kalkıp yemek yemiyoruz tehetcut kilamiyoruz herkese sağlıklı ramazanlar diliyorum
Bayrama hem bedenen hem Manevi yönden guzelliklerle erişelim inşallah
Midem çok küçüldü sanki akşam fazla yiyemiyorum vucudumu dinliyorum
Fakat 1 dilim pastaya Hayır demedim eşimin doğum günüydü
Sahurda kahvaltılik az yagli Menemen salatalık 1dilim ekmek yedim iftardada yarım kepçe çorba 5 yemek kaşığı nohut salata yoğurt Yemiştim ve onlarla doydum
Bebeğin sağlığı herşeyden önemli..
Seninde kilo verebilmen için motive olman lazım.. Belkide Birsüre Ramazan bitine kadar formda kalmaya devam edersen bayram sonrası yine kaldığın yerden devam edersin..
Önemli değil helali hoş olsun tatlım.. Sen kendini ne zaman hazır hissedersen biz yine buralarda oluruz :)
guncelGuncel olalim yazalim yazisalim..saliya az kaldi..ramazan carpti bizi...forum gidiyor elden...
Günaydın canım inşallah hedefine ulasacaksin katettigin yol çok büyük bu kadarını mi yapamican ama ara ara yavaşlama olabilir tabi nasıl besleniyirsun iftar sahur fazlası kaciyorgunaydin arkadaslar
neden gitmiyo benim kilom ...galiba 55 olamiycam hicc...bide havalar isindi gunler uzadi ondan bi bikkinlik geldi sanirim..oruc olmasam normal yerim gibi hissediyorum kendimi
Sana katılıyorum canım menulerimuzi falan yazabilirizGuncel olalim yazalim yazisalim..saliya az kaldi..ramazan carpti bizi...forum gidiyor elden...