Kendim Diyetim. ( resimli)

Kimse bildirim yapmıyor derken bugün sabah kilo bildirimi oluyorya onu demek istedim aksami beklemek daha dogrumu diye yani canım yoksa genel durumla alakali değil söylediğim
Anladım canım.. Evet bugun böyle oldu..

Sorun değil.. Sende sabah aç karnına ve wc den sonra tartıldın doğru kilon çıktı..

Ah sağol canım benim, motivasyon ksynağım bil ki sensin, tanımıyorum ama çok seviyorum seni:) heee söylemeden geçemicem, sadece 1 tane kuru baklava yedim tatlı olarak, karbonhidrat olarak da küçük bi parça pide, gurur duydum kendimle

Bende tebrik ediyorum arkadaşım seni yani ramazana rağmen kendimizi frenlemek super

Bende tebrik ediyorum arkadaşım seni yani ramazana rağmen kendimizi frenlemek super
canım benim sağol, zaten mide az yemeye o kadar alışmış ki istesem de yiyemiyorum. Bir de eşim oruç tutmuyor ben de kendi başıma sahur yapamıyorum, sağlıksız olduğunu biliyorum ama iftar yemeği ile tutuyorum bir sonraki günü de Bu da mideyi iyice küçültüyor galiba

Gunaydin kizlar gunaydin gulum.ramazani bi sisteme otutturursak sorun olmayacak..oyuzden aksama dogru tartilayim dedim.gulcum sen kilonu neden yazmadin
Günaydın adaşım:) Ben de çok merak ediyorum ramazanı nasıl atlatacağımızı. Tabiki ramazanda kilo vermeyi dert edinecek değiliz tamamen manevi bir durum ama yine de sağlığımıza dolaylı olarak kilomuza da dikkat etmeliyiz. hep birlikte görecez bayramı :):)

Teşekkür ederim canım.. Bende burda kendimi hepinize çok yakın hissediyorumkalbim sizinle birlikte bravo sana yememişsin.. iftar sonrası kendini tutmayı başardın..

Bende ramazanla ilgili beslenme konusunda sıkıntı yasamiyorum ama azıcık pide yiyorum fakat tatlı görürsem ne olur bilememama çok ta abartmam yani insallah
Spor ise çocuk engeline takılıyor napcaz bilmiyorum
Aynen iftarda salata çorba bol ayran gecistiriyorum ama böyle şekerli birşeyler canım istiyor hurma meyve ile bastırmaya çalışıyorum.. Sahurda kahvaltı yapıyorum illaki yumurta ve zeytin yoğurt yiyorum bitki çayı içiyorum..

Spor yok ama aktif olmaya çalışıyorum Bol bol hareket ediyorum... Sende hafif sporlar yapabilirsin pilates vaya yürüyüş gibi.

Ya varya nasıl spor yapmak istiyorum ama oğlan bırakmıyor bakalım ben hergün yapmayı deniyorum başarılı olamasamda onunla uğraşırken yoruluyorum
Evet dediklerini aynen bende uyguluyorum sadece 1 kere sutlac yedim ama akşam meyve bile yememeye özen gosteriyordum ondan yedim
Sağol arkadaşım paylaşımlar yine süper ramazan iyi geçiyordu r umarim

Benim iftardan sonra çok uykum geliyor herzamanki gibi yiyorum ama hareket edemiyorum bi de uyuyunca tabi çok su icemiyorum 1.buçuk falan oluyor. Dur kas ve su kaybetmek bu şekilde kilo vermek istemiyorum tavsiyesi olan varmı bu şekilde kilo alirmiyim az yememe ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…