- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #5.241
Anladım canım.. Evet bugun böyle oldu..Kimse bildirim yapmıyor derken bugün sabah kilo bildirimi oluyorya onu demek istedim aksami beklemek daha dogrumu diye yani canım yoksa genel durumla alakali değil söylediğim
Ah sağol canım benim, motivasyon ksynağım bil ki sensin, tanımıyorum ama çok seviyorum seni:) heee söylemeden geçemicem, sadece 1 tane kuru baklava yedim tatlı olarak, karbonhidrat olarak da küçük bi parça pide, gurur duydum kendimleAmin inşallah.. Cümlemize hayırlı bereketli Ramazanlar olsun..
Kendin için büyük bir adım.. Bırakma sakin emin ol devamı gelecektir.. Tebrikler canım:)
Tatlıya gelince abartmadan az olsa yemelisin ama lütfen ipin ucunu kaçırma sonra pişman olursun emeklerin boşa gider...
Bende tebrik ediyorum arkadaşım seni yani ramazana rağmen kendimizi frenlemek superAh sağol canım benim, motivasyon ksynağım bil ki sensin, tanımıyorum ama çok seviyorum seni:) heee söylemeden geçemicem, sadece 1 tane kuru baklava yedim tatlı olarak, karbonhidrat olarak da küçük bi parça pide, gurur duydum kendimle
canım benim sağol, zaten mide az yemeye o kadar alışmış ki istesem de yiyemiyorum. Bir de eşim oruç tutmuyor ben de kendi başıma sahur yapamıyorum, sağlıksız olduğunu biliyorum ama iftar yemeği ile tutuyorum bir sonraki günü deBende tebrik ediyorum arkadaşım seni yani ramazana rağmen kendimizi frenlemek super
ohhh maşallah canım iyi gitmiş tebriklerrrrGuncel kilom 68.8 giden 500
Günaydın adaşım:) Ben de çok merak ediyorum ramazanı nasıl atlatacağımızı. Tabiki ramazanda kilo vermeyi dert edinecek değiliz tamamen manevi bir durum ama yine de sağlığımıza dolaylı olarak kilomuza da dikkat etmeliyiz. hep birlikte görecez bayramı :):)Gunaydin kizlar gunaydin gulum.ramazani bi sisteme otutturursak sorun olmayacak..oyuzden aksama dogru tartilayim dedim.gulcum sen kilonu neden yazmadin
Teşekkür ederim canım.. Bende burda kendimi hepinize çok yakın hissediyorumAh sağol canım benim, motivasyon ksynağım bil ki sensin, tanımıyorum ama çok seviyorum seni:) heee söylemeden geçemicem, sadece 1 tane kuru baklava yedim tatlı olarak, karbonhidrat olarak da küçük bi parça pide, gurur duydum kendimle
Benim kilo ayni Tuğbacım o yüzden yazmadım.. 57 kiloyumGunaydin kizlar gunaydin gulum.ramazani bi sisteme otutturursak sorun olmayacak..oyuzden aksama dogru tartilayim dedim.gulcum sen kilonu neden yazmadin
Aynen iftarda salata çorba bol ayran gecistiriyorum ama böyle şekerli birşeyler canım istiyor hurma meyve ile bastırmaya çalışıyorum.. Sahurda kahvaltı yapıyorum illaki yumurta ve zeytin yoğurt yiyorum bitki çayı içiyorum..Bende ramazanla ilgili beslenme konusunda sıkıntı yasamiyorum ama azıcık pide yiyorum fakat tatlı görürsem ne olur bilememama çok ta abartmam yani insallah
Spor ise çocuk engeline takılıyor napcaz bilmiyorum
Bebem seni seviyorum...hrp bizi dusunuyosun Allah senden razi olsun
Ya varya nasıl spor yapmak istiyorum ama oğlan bırakmıyor bakalım ben hergün yapmayı deniyorum başarılı olamasamda onunla uğraşırken yoruluyorumAynen iftarda salata çorba bol ayran gecistiriyorum ama böyle şekerli birşeyler canım istiyor hurma meyve ile bastırmaya çalışıyorum.. Sahurda kahvaltı yapıyorum illaki yumurta ve zeytin yoğurt yiyorum bitki çayı içiyorum..
Spor yok ama aktif olmaya çalışıyorum Bol bol hareket ediyorum... Sende hafif sporlar yapabilirsin pilates vaya yürüyüş gibi.