Kendim Diyetim. ( resimli)

Guncel kilom 69.3 gelen 100 regl ikinci g un uzerimde en az bi kilo var ve cok sevincliyim...eger dusuncem yanlis degilse...hicbi yanlis yapmadim..kacamak yapmadim...haftaya bayagi bi dusus yasayacam..oleyyyy

Eki Görüntüle 1840105
Evet moral sıfır
Gecen hafta 68.8
Bu hafta 68.7
Giden -100
Yani düz 68 olmak istiyordum:KK17::KK57:
Çok üzüldüm
:mad:
sakınnn moralini bozma,
o kilolar b,ir anda gidecek,
vücudun direniyor...

kızlar kilom 54.9
sabah kahvaltım lıght süte 2 yemek kasıgı dut kurusu ve lıfalıf +tarçın+zencefil.
suan adaçayı saatım kendim uydurdum işe gelince adaçayı içiyorum:)
birde şeker orucu 10.gündeyim.hiç aramıyorum zaten yemiyormuşum, farkettim...

Eki Görüntüle 1840105
Evet moral sıfır
Gecen hafta 68.8
Bu hafta 68.7
Giden -100
Yani düz 68 olmak istiyordum:KK17::KK57:
Çok üzüldüm
:mad:
yolda olduğumdan yazamadım zaten yazdığımda 3 defa geçmiş bence hiç üzülme canımsın hem bu hafta böle olursa haftaya daha azmedersin çünkü bende öle olacam

Herkese günaydın,
Forumunuzu 2 haftadır sayfa sayfa okuyorum, okudukça da gaza geliyorum. 2 haftadır ancak 222. sayfaya gelebildim:KK43:
yavaş yavaş bitireceğim elbette ama artık sizlere katılmak istediğimi söylememin vakti geldi diye düşündüm:)
alır mısınız beni de aranıza:)

Bu arada, Gül Hanım bayıldım iradenize, ayakta alkışlıyorum sizi. Ayrıca diğer arkadaşlar da inanılmaz ilerleme katettiler iradeye hakimiyet konusunda (okuduğum sayfaya kadar:) ) Roman okur gibi okuyorum inanın, hepinizi tebrik ederim arkadaşlarım.

Sağol canım ya bu haftalikta böyle olmasi gerekiyormuş ne yapalım artık haklısın sonuçta azda olsa eksili bir rakam şükür
Salatalara yağ kullaniyormuydun canım diyetteyken yani yemeği az yiyorum ben ama salata kalınca bitiriyorum Karnım iyice doymuş oluyor ama 1 kepçe yemek 1 dilim ekmek genelde suyunu koymuyorum sadece çorba yersen 2 kepçe
Yoooo salatama bazen zeytinyağı koyuyorum bazen sade yağsız yiyorum.. Bol bol limon ve pul biber ekliyorum yiyorum..

Yaninda ana yemek 2 kaşık pilav ve 1 porsiyon et yemeği yada 1 kase çorba ve 1 porsiyon sebze yemeği yiyorum..

Yemek öncesi 2 bardak su içiyorum yemek esnasında su içmiyorum..

Guncel kilom 69.3 gelen 100 regl ikinci g un uzerimde en az bi kilo var ve cok sevincliyim...eger dusuncem yanlis degilse...hicbi yanlis yapmadim..kacamak yapmadim...haftaya bayagi bi dusus yasayacam..oleyyyy
Ayyy Tugbam yaaa halen inanamıyorum senin 6 lı rakamlara geldiğine:KK9: maşallah sana şekerim çok iyi ilerliyorsun.. Sakin bozma devam :KK36:

Herkese günaydın,
Forumunuzu 2 haftadır sayfa sayfa okuyorum, okudukça da gaza geliyorum. 2 haftadır ancak 222. sayfaya gelebildim:KK43:
yavaş yavaş bitireceğim elbette ama artık sizlere katılmak istediğimi söylememin vakti geldi diye düşündüm:)
alır mısınız beni de aranıza:)

Bu arada, Gül Hanım bayıldım iradenize, ayakta alkışlıyorum sizi. Ayrıca diğer arkadaşlar da inanılmaz ilerleme katettiler iradeye hakimiyet konusunda (okuduğum sayfaya kadar:) ) Roman okur gibi okuyorum inanın, hepinizi tebrik ederim arkadaşlarım.
Günaydın , hoşgeldin..

Daimi burda olursan neden olmasın.. Sonuçta kimse birbiri için değil burda herkes kendi için sağlık için diyet yapıyor.. Kalıcı olursan bizde yanında oluruz..

Teşekkür ederim.. Ben ideal kiloma geldim İstediğim oldu başardım.. Darısı sizlere olsun inşallah..

gunayydin hanimlar ne kadar erkencisiniz bugun:KK66:
bende tabiki fazlayimm...ankara bana 1 kiloya mâl oldu maleseff ...
60.5 im geldigimde 59.5dim:KK12:
neyse bakalim moral bozmak yok ramazanda vucut nasil bir tepki gosterecek:KK53:
Günaydın şekerim.. Aaaa bakıyorum yoksun diyorum Aynur sınav çalışmaları bitti uzun bir tatile gitti:-):KK36:

Olsun kilo degildir o canım.. Hem çok bir fark değilHoppa

Bende beklemedeyim Ramazan ayını kilo almadan bitirmek lazım.. :KK51:

sakınnn moralini bozma,
vücudun direniyor...

kızlar kilom 54.9
sabah kahvaltım lıght süte 2 yemek kasıgı dut kurusu ve lıfalıf +tarçın+zencefil.
Bazen değişiklik iyi olur vucuda fark olsun.. Bende bu aralar kiraz sapı çayı içiyorum.. Bitki çaylarını çok seviyorum..

10 gündür şeker yemiyorsun.. Gerçekten öyle zaten hiç şeker yemeye bile gerek yokmuş.. Yediğimiz bir çok besinde şeker var ki..

Kilonda sabit..

Günaydın , hoşgeldin..

Daimi burda olursan neden olmasın.. Sonuçta kimse birbiri için değil burda herkes kendi için sağlık için diyet yapıyor.. Kalıcı olursan bizde yanında oluruz..

Teşekkür ederim.. Ben ideal kiloma geldim İstediğim oldu başardım.. Darısı sizlere olsun inşallah..
Teşekkür ederim Gül Hanım, burada olacağıma inanıyorum. Azıcık kendimden bahsettiğimde burda olmam gerektiğine kanaat getirebilirsiniz:)
İsmim Tuğba, 31 yaşındayım. 2,5 yaşında bir kızım var. Tedavi görerek hamile kaldım ve dolayısı ile oldukça fazla kilo aldım. Geçtiğimiz yıl bir hamilelik daha yaşadım ama bebeğimde sağlık problemlerinden ötürü 5,5 aylıkken gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık. Üzüntü, stres derken kilolar geldikçe geldi. En son mart ayının 3'nde tartıda 78 kg göründe "bi dur" dedim kendime. 2 ay fitness salonuna gittim ama ilk ay gram veremedim. İkinci ay yavaş yavaş başladım kilo vermeye. Üyeliğim bittiğinde yenileme gereği duymadım, havalar güzel her akşam eve gittiğimde kızımı anneannesinden almadan 1 saat yürüyorum. Fırsat buldukça ip atlıyorum, squat yapıyorum. Yediklerime oldukça dikkat ediyorum. Sizin forumla karşılaşalı salı günleri tartılır oldum. En son bu sabah tartıda 71,4'ü görünce çok sevindim. İşe gider gitmez yazıp teşekkür etmeliyim dedim.

Benim hikayem bu arkadaşlarım, daha uzundur da sıkmayayım sizi dedim:))

Gunaydiinnn bayanlar
Gecen hafta 68.9 dum
Cuma gunu kvalide teyze geldi. Cumartesi sabah tartildigimda 68.1 dim ama haftasonu cook yogun gecti. Sonra hic tartilmadim. Bugünde erken kalkip kahvalti hazirlayip birlik yapip, misafirlerimi yolculadim.Misafirlerim var diye daha guzel yemekler cigkofteler yapip yedik. Veee dun aksamda oglusumun dogumgununu kutladik teyzeleri
Artik oglum bebek degil, onunda 1 yasi var :halay:
Ama aynur teyzesi disinda burdaki tum teyzelerine kizmis yiğit eymen, kutlamadiniz diye :110:

Teşekkür ederim Gül Hanım, burada olacağıma inanıyorum. Azıcık kendimden bahsettiğimde burda olmam gerektiğine kanaat getirebilirsiniz:)
İsmim Tuğba, 31 yaşındayım. 2,5 yaşında bir kızım var. Tedavi görerek hamile kaldım ve dolayısı ile oldukça fazla kilo aldım. Geçtiğimiz yıl bir hamilelik daha yaşadım ama bebeğimde sağlık problemlerinden ötürü 5,5 aylıkken gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık. Üzüntü, stres derken kilolar geldikçe geldi. En son mart ayının 3'nde tartıda 78 kg göründe "bi dur" dedim kendime. 2 ay fitness salonuna gittim ama ilk ay gram veremedim. İkinci ay yavaş yavaş başladım kilo vermeye. Üyeliğim bittiğinde yenileme gereği duymadım, havalar güzel her akşam eve gittiğimde kızımı anneannesinden almadan 1 saat yürüyorum. Fırsat buldukça ip atlıyorum, squat yapıyorum. Yediklerime oldukça dikkat ediyorum. Sizin forumla karşılaşalı salı günleri tartılır oldum. En son bu sabah tartıda 71,4'ü görünce çok sevindim. İşe gider gitmez yazıp teşekkür etmeliyim dedim.

Benim hikayem bu arkadaşlarım, daha uzundur da sıkmayayım sizi dedim:))
Tanıştığıma sevindim Tuğba..

Üzüntü ve stres dolu zamanlar geride kaldı... Hepsini unutalım önümüzde bizi mutlu edecek güzel günler sağlıklı fitt günler olacak..
Üzerimizdeki fazlalıklar dan kurtulmanın zamanı geldi..Hoppa

Ne güzel sende herşeyin farkında bilgili ve bilinçli birisin.. Boyun kaç bilmiyorum ama sanırım 5 daha versen rahatlarsın.. :KK24:

Havalar güzel spor salonlarına tıkılıp kalmak banasa mantıklı gelmiyor.. Geçtiğimiz kış yeterince evde ve spor salonlarında vakit geçirdik şimdi doğayla güneşin tadını çıkmak lazım...:KK68:

Gunaydiinnn bayanlar
Gecen hafta 68.9 dum
Cuma gunu kvalide teyze geldi. Cumartesi sabah tartildigimda 68.1 dim ama haftasonu cook yogun gecti. Sonra hic tartilmadim. Bugünde erken kalkip kahvalti hazirlayip birlik yapip, misafirlerimi yolculadim.Misafirlerim var diye daha guzel yemekler cigkofteler yapip yedik. Veee dun aksamda oglusumun dogumgununu kutladik teyzeleri
Artik oglum bebek degil, onunda 1 yasi var :halay:
Ama aynur teyzesi disinda burdaki tum teyzelerine kizmis yiğit eymen, kutlamadiniz diye :110:
Allahım yanlış mı görüyorum 68 diye okudum ? :KK70: 1 hafta içinde 10 kilo almadın demi arkadaşım:-)

Bunlarda benim yaptıklarım
Bana kalsa 3 4 cesit daha yaparim ama
Yetr artik dediler
Burda akrabalar yok malum.arkadasta cagirmak istmedim. Kocis ben kvalide teyze oglus. Bizbize kutladik. Daha foto atarim size :KK68: aksam 1 catal pastq 3 4 tane sarma disinda bisey yemedim. Bol bol halay cekip oynadik :rapci:

Eklentiler

• IMG_20160530_211950.jpg
    IMG_20160530_211950.jpg
    99,2 KB · Görüntüleme: 90
Tanıştığıma sevindim Tuğba..

Üzüntü ve stres dolu zamanlar geride kaldı... Hepsini unutalım önümüzde bizi mutlu edecek güzel günler sağlıklı fitt günler olacak..
Üzerimizdeki fazlalıklar dan kurtulmanın zamanı geldi..Hoppa

Ne güzel sende herşeyin farkında bilgili ve bilinçli birisin.. Boyun kaç bilmiyorum ama sanırım 5 daha versen rahatlarsın.. :KK24:

Havalar güzel spor salonlarına tıkılıp kalmak banasa mantıklı gelmiyor.. Geçtiğimiz kış yeterince evde ve spor salonlarında vakit geçirdik şimdi doğayla güneşin tadını çıkmak lazım...:KK68:
Boyum 168 cm. İlk hedefim 70, sonra 65 :) verdikçe şımarıyor insan:)
Dünden beri forumunuzda gördüğüm sodalı limonlu yağ yakıcı suyu hazırlayıp içiyorum, bakalım ramazanda nasıl yapacağız? Ama eminim ki sizlerin de desteği ile hep birlikte zaiyatsız atlatacağız:)

sakınnn moralini bozma,
vücudun direniyor...

kızlar kilom 54.9
İnşallah fazla direnmez:sopa: üzüldüm ama daha dirençli devam edeceğim
yolda olduğumdan yazamadım zaten yazdığımda 3 defa geçmiş bence hiç üzülme canımsın hem bu hafta böle olursa haftaya daha azmedersin çünkü bende öle olacam

Evet daha çok ugrasacagiz bu kilolardan kurtulacagiz başka yolu yok sağolun kızlar desteginiz icin

X