- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #5.001
Aleykum selamselamun aleyküm BEYAZ KELEBEK ve çıtırlarıne zamandır takip ediyorum size maşallahınız var helede sen beyaz kelebek bu nasıl bir irade bu nasıl istikrar koskocaman maşaallah ben diyet grubundayım ne zamamndır 10 kılo verdım ama bı sıkılma dönemine girdım yenıden bi atak yapıp 68 den 62 düşmek istiyorum sizinlede bu yolda yürümek bana iyi gelecegınıde düşünüyorum tabii aranıza kabul ederseniz
Yediklerimiz kilomuzu hemen erkiliyor özellikle bol sıvı alımı..Gunaydin kizlar,seker orucu 8.gundeyim. kilomda 54.8 olmus.dun canim sıkkindi sadece kahvalti yaptim ondan olabilir.spor yapamiyorum canim istemiyor;(
Eline koluna sağlık şekerim.. Güzel günlerde oturun inşallah..Sisssst ya bugun Kimse girmemis gunduzden bu yana..oluyorum acayip temiz bir evim oldu.insanin ici aciliyo baktikca..yaz sezonunu actim cok sukur..ramazandan sonraya kadar bu yeter bana
Selam canım..gunaydin tatlislar
bende cok yazamiyorum ama takip etmeye calisiyorum sizi..
ne kadar dikkat etmeye calissamda esimin ailesi yemegi gec yiyince bende en son 3 de falan yemis olunca gecde olsa birseyler yiyorum abartmadan...
bide misafirlige gittik kac kere misafir geldi falan...
oyle yani kilom insallah aynidir anneme gidip tartima cikmak icin sabirsizlaniyorum...
bi yerlerde tartildim 59 60 ama emin olamiyorum
yani sabah suyumu bile icemedim cogu kez belki gunu 1 bardak suyla kapattim.....
bir kere 10bin adim yaptim baskada yok...
2 haftadirda hic spor yapmadim
A.selam canım hoşgeldin..selamun aleyküm BEYAZ KELEBEK ve çıtırlarıne zamandır takip ediyorum size maşallahınız var helede sen beyaz kelebek bu nasıl bir irade bu nasıl istikrar koskocaman maşaallah ben diyet grubundayım ne zamamndır 10 kılo verdım ama bı sıkılma dönemine girdım yenıden bi atak yapıp 68 den 62 düşmek istiyorum sizinlede bu yolda yürümek bana iyi gelecegınıde düşünüyorum tabii aranıza kabul ederseniz
Senin programın bitmesine az kaldı.. Umarım faydasını görmüşsündür.. ?Level 3 6. Gün yapıldı arkadaşlar
En zorlandigim hareket bacaklar yana açık sguat pozizyonunda ellerinide birleştirip havaya hafif hafif zipliyirya uuuuu işte o
Ay__Prensesi yeni bir programa başlamayı düşünüyorum demiştin ne yapmayı düşünüyorsun acaba
Azim ve istikrarlı olursan gitmeyecek kilo yoktur.. Sende daha yolun başındasın asla pes etmeden ilerlersen istediğin kiloya ulaşırsın.. Yani neden olmasın ki ?Merhaba
Birkaç sayfaya göz attım. Güzel bilgiler var. Ama beyaz kelebek arkasın o kadar kilo verdiğini gördüm ki gerçekten tebrik ederim istikrarını. Bende zayıflamak lazım. Kısaca ne yaptığını anlatirmisiniz? Bide resimleri çok merak ettim ama 350 sayfayı bulamadım maalesef. Başarı yazınızda yok sanırım. Bende 70kiloyum 155 boyunda ve kasıma kadar en geç 48 kilo olmak istiyorum. Bana faydasını gördüğünüz önereceğim iz neler var?
Hımm o zaman olmaz benim programim perşembe bitiyorSenin programın bitmesine az kaldı.. Umarım faydasını görmüşsündür.. ?
Ben ramazana kadar 5 günlük bir programm buldum onu yapacam.. Ramazanda spor yapamam..
497. Sayfada benim yorumum var beyaz kelebekler alıntı yapmışım o alintinin üzerinde eki görüntüle diyor oraya tiklarsan gorebilirsinMerhaba
Birkaç sayfaya göz attım. Güzel bilgiler var. Ama beyaz kelebek arkasın o kadar kilo verdiğini gördüm ki gerçekten tebrik ederim istikrarını. Bende zayıflamak lazım. Kısaca ne yaptığını anlatirmisiniz? Bide resimleri çok merak ettim ama 350 sayfayı bulamadım maalesef. Başarı yazınızda yok sanırım. Bende 70kiloyum 155 boyunda ve kasıma kadar en geç 48 kilo olmak istiyorum. Bana faydasını gördüğünüz önereceğim iz neler var?
Teşekkür ederim canım kalıcı kesinlikle olurum Allahın izniyle 62 olmadan kovsanız da gitmem :)A.selam canım hoşgeldin..
Ben kilo vermeyi zayiflamyi diyete başlamadan önce beynimde bitirdim.. Benim başka seçeneğim yoktu.. Kilolu bir anne olmayı asla ve asla kabullenemedim..
Bana göre başlamak bitirmenin yarısı..
Tabiki kalıcı olursan katılabilirsin.. Yeterki gitsin kilolar..!!
Ben gördüm ve hayran oldum isteyince olmayacak hiç bir şey yok bakınız beyaz kelebek :)497. Sayfada benim yorumum var beyaz kelebekler alıntı yapmışım o alintinin üzerinde eki görüntüle diyor oraya tiklarsan gorebilirsin
Şimdi kaç kilosunuz boyunu z kaç salı günleri sabah kilo bildirimi yapıyoruzKendimi tanıtıyım adım dilek 32 yaşında 11 yaşında bir oglum 6 yaşında bir kızım var eşimle market işletiyoruz
Kılo serüvenime gelirsek bekarken de iştahlı ama hareketten zayıf kalan ben evlenince birden 60 lardan 73lere kadar cıktı m ogün bu gündüzde zayıflamaya yeme alışkanlıklwrlaeımı düzeltmeye çalışıyorum. Çok kilolar aldığımda oldu çok kilolar verdiğimde ama bı sefer kalıcı olsun inşallah, artık daha bilinçliyim farkındalıklarım var saglıklı beslenmeyi spor yapmayı sevıyorum arka arkaya aşırı yediğim günler bedenim hoşuna gitmediği söylüyor resmen keyifsiz bir mide hanntallaşan bi beden oluşuyor ve bunu sevmiyorum, ben yenilmedim yenilmiycem nefsime, aman beni alan almış satan satmış zihniyetim hiç olmadı olmayacak, mücadele ediyorum edecem zayıf fit sağlıklı olucam önce kendim için sonra sevgili eşim için sonrada eltimi çatlamak için:))
Ben 168 boyum kılom 69 olabilir 68 de hedefim 62 bekarlıgımdan beri görmediğim rakam zor olucak bu kiloları vermek ama ne diyoruz ZOR OLANI BAŞARIRIZ İMKANSIZ OLAN DA BİRSZ ZAMAN ALIR :)Şimdi kaç kilosunuz boyunu z kaç salı günleri sabah kilo bildirimi yapıyoruz