Kendim Diyetim. ( resimli)

gunaydin tatlislar
bende cok yazamiyorum ama takip etmeye calisiyorum sizi..
ne kadar dikkat etmeye calissamda esimin ailesi yemegi gec yiyince bende en son 3 de falan yemis olunca gecde olsa birseyler yiyorum abartmadan...
bide misafirlige gittik kac kere misafir geldi falan...
oyle yani kilom insallah aynidir anneme gidip tartima cikmak icin sabirsizlaniyorum...
bi yerlerde tartildim 59 60 ama emin olamiyorum
yani sabah suyumu bile icemedim cogu kez belki gunu 1 bardak suyla kapattim.....
bir kere 10bin adim yaptim baskada yok...
2 haftadirda hic spor yapmadim

selamun aleyküm BEYAZ KELEBEK ve çıtırları ne zamandır takip ediyorum size maşallahınız var helede sen beyaz kelebek bu nasıl bir irade bu nasıl istikrar koskocaman maşaallahben diyet grubundayım ne zamamndır 10 kılo verdım ama bı sıkılma dönemine girdım yenıden bi atak yapıp 68 den 62 düşmek istiyorum sizinlede bu yolda yürümek bana iyi gelecegınıde düşünüyorum tabii aranıza kabul ederseniz

Aleykum selam

Merhaba

Birkaç sayfaya göz attım. Güzel bilgiler var. Ama beyaz kelebek arkasın o kadar kilo verdiğini gördüm ki gerçekten tebrik ederim istikrarını. Bende zayıflamak lazım. Kısaca ne yaptığını anlatirmisiniz? Bide resimleri çok merak ettim ama 350 sayfayı bulamadım maalesef. Başarı yazınızda yok sanırım. Bende 70kiloyum 155 boyunda ve kasıma kadar en geç 48 kilo olmak istiyorum. Bana faydasını gördüğünüz önereceğim iz neler var?

Gunaydin kizlar,seker orucu 8.gundeyim. kilomda 54.8 olmus.dun canim sıkkindi sadece kahvalti yaptim ondan olabilir.spor yapamiyorum canim istemiyor;(
Yediklerimiz kilomuzu hemen erkiliyor özellikle bol sıvı alımı..

Bu aralar bende öyleyim bir türlü fırsat bulup spor yapamıyorum.. Çok istiyorum ama olmuyor...!

Ayy kendime kızgınım..

Selam canım..

Bundan sonra böyle olacak Aynurcum.. Yediklerimize hep ama hep dikkat edecez denge kurmaya çalışacaz.. Yoksa hooopp gelir kilolar..

Kilo vermekten zor kiloyu korumak...

A.selam canım hoşgeldin..

Ben kilo vermeyi zayiflamyi diyete başlamadan önce beynimde bitirdim.. Benim başka seçeneğim yoktu.. Kilolu bir anne olmayı asla ve asla kabullenemedim..

Bana göre başlamak bitirmenin yarısı..

Tabiki kalıcı olursan katılabilirsin.. Yeterki gitsin kilolar..!!

Senin programın bitmesine az kaldı.. Umarım faydasını görmüşsündür.. ?

Ben ramazana kadar 5 günlük bir programm buldum onu yapacam.. Ramazanda spor yapamam..

Azim ve istikrarlı olursan gitmeyecek kilo yoktur.. Sende daha yolun başındasın asla pes etmeden ilerlersen istediğin kiloya ulaşırsın.. Yani neden olmasın ki ?

Ben sabah uyandığımda limonlu ve elma sirkesi karşımı su içerdim.. Akşam üzeri tarçın süt içiyorum ve saat 7 den sonra hiç birşey yemiyorum..

Yani yeme içme ince ayrıntılar spor egzersiz hepsi bir bütün.. Bir an önce uygulayamaya geçmek lazım..

Kolay gelsin canım

Senin programın bitmesine az kaldı.. Umarım faydasını görmüşsündür.. ?

Ben ramazana kadar 5 günlük bir programm buldum onu yapacam.. Ramazanda spor yapamam..
Hımm o zaman olmaz benim programim perşembe bitiyor
Yani o gün iyiki yazmışsın bu programa başlayalım diye yoksa ben kendi kendime yapamazdım birakirdim ama yapalım dedim diye devam ettim sonrada farkı hussettikce hoşuma gitti kısa sürede gerçekten toparliyor vücudu bakalım ramazan a Allah Kerim yapabilirsem daha hafif birseyler yapmayı düşünüyorum

497. Sayfada benim yorumum var beyaz kelebekler alıntı yapmışım o alintinin üzerinde eki görüntüle diyor oraya tiklarsan gorebilirsin

Teşekkür ederim canım kalıcı kesinlikle olurum Allahın izniyle 62 olmadan kovsanız da gitmem :)
Kilo bildirim yapıyoruz sadece kural mural yok zannedersem

Kendimi tanıtıyım adım dilek 32 yaşında 11 yaşında bir oglum 6 yaşında bir kızım var eşimle market işletiyoruz
Kılo serüvenime gelirsek bekarken de iştahlı ama hareketten zayıf kalan ben evlenince birden 60 lardan 73lere kadar cıktı m ogün bu gündüzde zayıflamaya yeme alışkanlıklwrlaeımı düzeltmeye çalışıyorum. Çok kilolar aldığımda oldu çok kilolar verdiğimde ama bı sefer kalıcı olsun inşallah, artık daha bilinçliyim farkındalıklarım var saglıklı beslenmeyi spor yapmayı sevıyorum arka arkaya aşırı yediğim günler bedenim hoşuna gitmediği söylüyor resmen keyifsiz bir mide hanntallaşan bi beden oluşuyor ve bunu sevmiyorum, ben yenilmedim yenilmiycem nefsime, aman beni alan almış satan satmış zihniyetim hiç olmadı olmayacak, mücadele ediyorum edecem zayıf fit sağlıklı olucam önce kendim için sonra sevgili eşim için sonrada eltimi çatlamak için:))

Şimdi kaç kilosunuz boyunu z kaç salı günleri sabah kilo bildirimi yapıyoruz

Şimdi kaç kilosunuz boyunu z kaç salı günleri sabah kilo bildirimi yapıyoruz
Ben 168 boyum kılom 69 olabilir 68 de hedefim 62 bekarlıgımdan beri görmediğim rakam zor olucak bu kiloları vermek ama ne diyoruz ZOR OLANI BAŞARIRIZ İMKANSIZ OLAN DA BİRSZ ZAMAN ALIR :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…