Kendim Diyetim. ( resimli)

Oooo gitsin kilolar.. Aktif bir gün olmuş.. Hepsininde faydasını görürsün canım.. Parça parça da olsa farklı farklida olsa olsun.. Her geçen gün daha fitt olacaksın..

Çok az yemissin umarım gece acıkmazsın..

Oooo gitsin kilolar.. Aktif bir gün olmuş.. Hepsininde faydasını görürsün canım.. Parça parça da olsa farklı farklida olsa olsun.. Her geçen gün daha fitt olacaksın..
Umudum o yönde her geçen gün daha iyi olmalı
Arada kaçamak oldu malesef ama dün telafi ettim sanırım ama sporsuz Zayıflamak boşuna emek harcamak gibi spor şart
Ve sizlerin destegide benim için çok değerli sagolun

Kaptan ben bi oncesi sonrasi foto patlasayim

Sira sendeeee
Her goren yeter diyor ama 58 olana kadar devam. Simdi 61.5 kilom

Bedenime uygun pantalon aldim. Tunikte alacagim ins.uzerimdeki bol geliyor
Eki Görüntüle 1810825
Tatatatammmm buldum Arkadaşım diyecek birsey bulamıyorum sadece vavvvv superrrr masallah ağzım açık kaldı çok begendimdarısı bana ve yolculuğu devam eden arkadaslara

harikasin canim darisi basimiza insallah
ankarada bana kilolar gelmek uzere
tartimda yok su an cok savunmasizim:)
ankarada avm ye gitme yeter:) gidiyosanda yanında birşeyler götür,üst kata çıkma.kazayla çıktıysanda köfteci ramizden salata tabağı alD

çok teşekkr ederim,begenmene sevindim. işyerinde aceleyle iş ark.çektirdim:)
bu arada fotodaki pantolon 38 beden ve kemerle kullanıyorum. bundan öncekiler 42 bedendi.. 66 kilo olan ark.verdim hepside tam olmuş..

İnşallah canım ya sen ne kadar sürede gerceklesti bu kilo verme maceran

canım spor salonunada diyetisyenede 15 aralıkta gitmeye başladım. yalnız son 2.5 aydır aynı kilodayım.
yani 4 ayda falan 10 kilo vermiş oldum. ben haftada genelde 4 gün spor yapıyordum.hergün 1000 ip atladığım dönem de oldu. yalnız benim diyet listem çok dolu doluydu. sağlıklı az ama sık yedim.çünkü ben bişey yemezsem ellerim titrer acıkırım falan.dayanamam açlığa asla.

Eki Görüntüle 1814404

Evet arkadaşlar beni merak edenler için foto ekledim..

Önce ve sonra..

Beyaz giyindim vücudum belirgin olsun diye..
çok zayıf ve sağlıklı gozukuyorsun maşallah yani ben hayatım boyunca hiç bu kadar zayıf oldummu hatırlamıyorum lise 1 di sanırım maşallah nazar değmesin arkadasim

Her zaman destek tam destek merak etme..!

Bizlerde onca kiloyu verirken 4 4lük diyet yapmadık her zaman inişlerimiz oldu ama her zaman muhteşem çıkışlar yaptık.. Asla pes etmedik.. Birbirimize destek olduk sanada oluruz..

Spor spor spor diyorum başka birşey demiyorum.. Spor şart arkadaş..!

çok zayıf ve sağlıklı gozukuyorsun maşallah yani ben hayatım boyunca hiç bu kadar zayıf oldummu hatırlamıyorum lise 1 di sanırım maşallah nazar değmesin arkadasim
Zayıf olmak bir yana kendini iyi görmek ve harika hissetmek bir yana.. Kilo vermeyle yanında seni sen yapan bir sürü şey kazanıyorsun.. Bundan biride en başta sağlık..

Ben evlenmeden öncede 57 kiloydum.. Gelinliğimi tekrar giyiniyorum çok süper oluyor..

Burda tabuları yıktık.. Alışılmış durumdan farkliyiz.. Kim demiş doğum yapan anneler emziren anneler kilolu olur diye..!!

Biz hem fitt hem de bebeklerimizle aynı kombini giyinen genç ve güzel anneleriz..

Yani ben evlendigimde 70 kiloydum sanırım niye hayat böyle devam etsin ki
Oğlumun yanında isteyerek gezdirecegi bir anne olmak istiyorum eşinin yanında ondan yaşlı gösteren bi bayan olarak gezmek istemiyorum yani eşim böyle birşey demedi ama ben kendime bu durumu yakistiramiyorum
Yani daha güzel gözüküyor insan ve eside kilolara birsey demesede zayiflayinca başka bi güzel oluyor
Yani pardesuden vücut belli olmasın diye (tesettür açısından kilolari gizlwmek icin degilde) kadar büyüğü nu alsam bu sefer omzumdan düşüyor
Zayıflamak vücudunu sağlıklı rahat hareket eder şekilde görmek çok güzel

merhaba arkadaşlar uzun süredir topiği takip ediyorum maşallah hepimiz çok ama çok azimlisiniz, hepimizin azmine hayranım. ben kışları kilo alıp yazları veren ve verdiği kiloları tekrar alan bir bünyeye sahibim, hayatım boyunca hiç spor yapmamıştım ta ki sizinle tanışana kadar, 20 gündür kendimce evde birşeyler yapmaya çalışıyorum ve sıkılaşma başladı bile.. çalışıyorum 5 yasında kızım var ve kışa doğru hamile kalmayı planlıyorum oyuzden biraz sıkılaşmak ve dengeli beslenmek adına yediklerime dikkat ediyorum, sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum, boy 156 şuanki kilom 50, bir ay önce 55 idim ama spor olmadığı icin hayatımda hep 5 kilo fazla gösteriyordum, şuan 50 kiloyum ama 55 gibi duruyorum, boy da kısa olunca çok gösteriyor, fazlalıklar karın çevremdeydi şimdi baya azaldı spor sayesinde, evlenmeden 47 kilo idim ve normal gözüküyordum, şimdiki hedefim spor ile sıkılaşmak diyet yapmıyorum sadece dikkat ediyorum, bu beslenme düzenimi bozmamak için aranıza katılmak istiyorum

fatmacım sende buraya şimdiki halini koyak istermisin.
3 ay sonra dönüp baktığında tanıyamıycana eminim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…