- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #4.961
Oooo gitsin kilolar.. Aktif bir gün olmuş.. Hepsininde faydasını görürsün canım.. Parça parça da olsa farklı farklida olsa olsun.. Her geçen gün daha fitt olacaksın..Bugün bütün gün parça parça spor faaliyetlerimi yaptım
100 sguad ve 75 çömelme pozisyonunda kol hareketi
15 dk Leslie
75 ip atlama
30 dk Leslie
Jillian level 3 3. Gün
Aksam yemegimi çok az yedim yarım kepçe çorba ve salata
telafi için yani az yedim
Çok az yemissin umarım gece acıkmazsın..Sabah salata zeytin bir çatal reçel ve beyaz peynir+ bitki çayı
Bugün toplam üc defa kahve ictim geceden gelen uykumu acmak icin...
Dört gibi haslanmıs yumurta ve domates peynir yaptım
Nektar yedim
Aksam yatmadan 60 squat yapmayı ve mekik cekip ısınmayı düsünüyorum
Senin aynanın karşısında vardı sanırım bi onu görmüştüm başka gormedim
İnşallah canım ya sen ne kadar sürede gerceklesti bu kilo verme maceran90 kilonun ustunde kardesim var,neden duba diyeyim sana. Cok azimlisin .sen benden daha sıkı olursun boyle gidersen...
Umudum o yönde her geçen gün daha iyi olmalıOooo gitsin kilolar.. Aktif bir gün olmuş.. Hepsininde faydasını görürsün canım.. Parça parça da olsa farklı farklida olsa olsun.. Her geçen gün daha fitt olacaksın..
Tatatatammmm buldum Arkadaşım diyecek birsey bulamıyorum sadece vavvvv superrrr masallah ağzım açık kaldı çok begendimKaptan ben bi oncesi sonrasi foto patlasayim
Sira sendeeee
Her goren yeter diyor ama 58 olana kadar devam. Simdi 61.5 kilom
Bedenime uygun pantalon aldim. Tunikte alacagim ins.uzerimdeki bol geliyor
Eki Görüntüle 1810825
ankarada avm ye gitme yeter:) gidiyosanda yanında birşeyler götür,üst kata çıkma.kazayla çıktıysanda köfteci ramizden salata tabağı alharikasin canim darisi basimiza insallah
ankarada bana kilolar gelmek uzere
tartimda yok su an cok savunmasizim:)
Ben burda yenilenmiş çok hoş çıtır bir bayan görüyorum.giyisilerin ne güzel yakışmış..
Aradaki fark dağlar kadar var..
Şimdi orantılı ve muntazam görünüyorsun.. Gözüme çok hoş geldin
İnşallah canım ya sen ne kadar sürede gerceklesti bu kilo verme maceran
çok zayıf ve sağlıklı gozukuyorsun maşallah yani ben hayatım boyunca hiç bu kadar zayıf oldummu hatırlamıyorum lise 1 di sanırım maşallah nazar değmesin arkadasimEki Görüntüle 1814404
Evet arkadaşlar beni merak edenler için foto ekledim..
Önce ve sonra..
Beyaz giyindim vücudum belirgin olsun diye..
Her zaman destek tam destek merak etme..!Umudum o yönde her geçen gün daha iyi olmalı
Arada kaçamak oldu malesef ama dün telafi ettim sanırım ama sporsuz Zayıflamak boşuna emek harcamak gibi spor şart
Ve sizlerin destegide benim için çok değerli sagolun
Zayıf olmak bir yana kendini iyi görmek ve harika hissetmek bir yana.. Kilo vermeyle yanında seni sen yapan bir sürü şey kazanıyorsun.. Bundan biride en başta sağlık..çok zayıf ve sağlıklı gozukuyorsun maşallah yani ben hayatım boyunca hiç bu kadar zayıf oldummu hatırlamıyorum lise 1 di sanırım maşallah nazar değmesin arkadasim
Yani ben evlendigimde 70 kiloydum sanırım niye hayat böyle devam etsin kiZayıf olmak bir yana kendini iyi görmek ve harika hissetmek bir yana.. Kilo vermeyle yanında seni sen yapan bir sürü şey kazanıyorsun.. Bundan biride en başta sağlık..
Ben evlenmeden öncede 57 kiloydum.. Gelinliğimi tekrar giyiniyorum çok süper oluyor..
Burda tabuları yıktık.. Alışılmış durumdan farkliyiz.. Kim demiş doğum yapan anneler emziren anneler kilolu olur diye..!!
Biz hem fitt hem de bebeklerimizle aynı kombini giyinen genç ve güzel anneleriz..
fatmacım sende buraya şimdiki halini koyak istermisin.Yani ben evlendigimde 70 kiloydum sanırım niye hayat böyle devam etsin ki
Oğlumun yanında isteyerek gezdirecegi bir anne olmak istiyorum eşinin yanında ondan yaşlı gösteren bi bayan olarak gezmek istemiyorum yani eşim böyle birşey demedi ama ben kendime bu durumu yakistiramiyorum
Yani daha güzel gözüküyor insan ve eside kilolara birsey demesede zayiflayinca başka bi güzel oluyor
Yani pardesuden vücut belli olmasın diye (tesettür açısından kilolari gizlwmek icin degilde) kadar büyüğü nu alsam bu sefer omzumdan düşüyor
Zayıflamak vücudunu sağlıklı rahat hareket eder şekilde görmek çok güzel
fatmacım sende buraya şimdiki halini koyak istermisin.
3 ay sonra dönüp baktığında tanıyamıycana eminim:)
ohh koydun iyi oldu.10 kilo var 78.9 den 68.8 e bilmem belli oluyor mu yüzüm hele yumuk yumuktu eee nasıl yorumları bekliyorum
Sağol canım daha güzel olur inşallah daha zayıf olurumohh koydun iyi oldu.
evet tombişsin ama ekimle simdi bile çok fark var.
birde vücut hatların güzel, yani oran buran çok pötlememiş.