- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #4.981
Tabiki düzenli bildirim ve daimi yazıcı olursan bizde sana destek olabiliriz..merhaba arkadaşlar uzun süredir topiği takip ediyorum maşallah hepimiz çok ama çok azimlisiniz, hepimizin azmine hayranım. ben kışları kilo alıp yazları veren ve verdiği kiloları tekrar alan bir bünyeye sahibim, hayatım boyunca hiç spor yapmamıştım ta ki sizinle tanışana kadar, 20 gündür kendimce evde birşeyler yapmaya çalışıyorum ve sıkılaşma başladı bile.. çalışıyorum 5 yasında kızım var ve kışa doğru hamile kalmayı planlıyorum oyuzden biraz sıkılaşmak ve dengeli beslenmek adına yediklerime dikkat ediyorum, sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum, boy 156 şuanki kilom 50, bir ay önce 55 idim ama spor olmadığı icin hayatımda hep 5 kilo fazla gösteriyordum, şuan 50 kiloyum ama 55 gibi duruyorum, boy da kısa olunca çok gösteriyor, fazlalıklar karın çevremdeydi şimdi baya azaldı spor sayesinde, evlenmeden 47 kilo idim ve normal gözüküyordum, şimdiki hedefim spor ile sıkılaşmak diyet yapmıyorum sadece dikkat ediyorum, bu beslenme düzenimi bozmamak için aranıza katılmak istiyorum
Evet belin incecik kalmış.. Sende benim gibi kilo vermeye üst bölgeden başlamışsın yani vücudun yapısı öyle.. Benimde hemen belim inceldi sonra göğüsler sonra karın sonrada bacaklar.. Yukarıdan aşağa doğru zayifliyorsun..Eki Görüntüle 1838762
Arkadaslar en bastaki ekimde diğer ikisi 2 gün önceydi önden biraz daha geniş duruyorum çünkü based ve kolları m tombs etekten çok belli olmuyor ama kemikleri m iri değil ben iriyim He heEki Görüntüle 1838762
Sağol canım teşekkür ederim beni mutlu ettinizEvet belin incecik kalmış.. Sende benim gibi kilo vermeye üst bölgeden başlamışsın yani vücudun yapısı öyle.. Benimde hemen belim inceldi sonra göğüsler sonra karın sonrada bacaklar.. Yukarıdan aşağa doğru zayifliyorsun..
Güzel görünüyorsun .. Maşallah sana
Yola devam canım..
Fatmacim bel yok yaaa karin var..ayni benEki Görüntüle 1838762
Arkadaslar en bastaki ekimde diğer ikisi 2 gün önceydi önden biraz daha geniş duruyorum çünkü based ve kolları m tombs etekten çok belli olmuyor ama kemikleri m iri değil ben iriyim He heEki Görüntüle 1838762
Baharcim bayagi gitmis yaaEki Görüntüle 1838301 Eki Görüntüle 1838299 haziran 2015 yılına ait. açıkçası görünce bende şaşırdım kızlar.bel cevresi özellikle. bu fotoları pc de buldum...
Sadece karın olsaFatmacim bel yok yaaa karin var..ayni ben
Ayyy canim gecmis olsun..havalar bi iyi bi kotu cocuk napsin,acil sifalar diliyorumBugün
150 sguad ve 100 comelmeli kol hareketi yaptım
Aksam yemeğinden öncede jillian level 3 4. Günümü yaptım
Bugün fazla birsey yapamadım çünkü oğlan hala hasta keyfi m yoktu okulda öyle oturdum neyse iyileşir inşallah akciğerleri ni usutmus mikrop kapmış yüksek ateş ve öksürüğü var ilaçla duruyor işte Allahın izniyle iyilesecek insallah
Sağol canım geçecek insallahAyyy canim gecmis olsun..havalar bi iyi bi kotu cocuk napsin,acil sifalar diliyorum
canim cok iyisin masallah...Sağol canım geçecek insallah
Gerçekten öyle Hergün aksatmadan sporunu yapıyor maşallahcanim cok iyisin masallah...
ilk fotoda ablami gormus gibi oldum inan oda 90 kilo belki...bakinca etin yumusacik cok yaglandigin belli oluyor...
ama sonuc harika dahada harika olucak...ablama yolluycam seni gorsun azimlensin...
sen zatn o kadar sporla 60a geldiginde harika olucaksin ya cok imreniyorum bikmadan hergun yaptigin spora
Sağol canım daha iyi olur inşallah boy kisa o sebeple çok daha fazla gözüküyor ve yumuşak etim tahminin doğru ben o fotoya bakınca niye bukadar geç kalmışım diyorum zararın neresinden dönsem kar sporsuz olmuyorya çok kötü gözüküyor sarkiyorcanim cok iyisin masallah...
ilk fotoda ablami gormus gibi oldum inan oda 90 kilo belki...bakinca etin yumusacik cok yaglandigin belli oluyor...
ama sonuc harika dahada harika olucak...ablama yolluycam seni gorsun azimlensin...
sen zatn o kadar sporla 60a geldiginde harika olucaksin ya cok imreniyorum bikmadan hergun yaptigin spora
Günaydın
Ooo süper görünüyor... Afiyet olsun , GÜNAYDIN canım