Kendim Diyetim. ( resimli)

Teşekkür ederim canım kalıcı kesinlikle olurum Allahın izniyle 62 olmadan kovsanız da gitmem :)
Kilo bildirim yapıyoruz sadece kural mural yok zannedersem
Hedefine 7 kilo falan var sanırım.. ? Kilolar daha fazla üzerine artmadan vermek lazım.. !

Ben %90 karatay diyeti uyguladım ama topigin adi kendim diyetim olunca herkes kendi vücud yapısına göre diyet yapıyor ve yanında spor yapıyoruz..

Salı günleri kilo bildirimi yapıyoruz. Yani yarın..

Ben gördüm ve hayran oldum isteyince olmayacak hiç bir şey yok bakınız beyaz kelebek :)
Ben istedikten sonra kimse önümde engel olamaz.. En büyük düşmanım nefsimdi onuda şükür baş etmesini öğrendim...

En başta kendim için kilo verdim.. Kendime olan özgüvenim geri geldi..

Ben 168 boyum kılom 69 olabilir 68 de hedefim 62 bekarlıgımdan beri görmediğim rakam zor olucak bu kiloları vermek ama ne diyoruz ZOR OLANI BAŞARIRIZ İMKANSIZ OLAN DA BİRSZ ZAMAN ALIR :)
Ne güzel boyun uzunmuş.. 62 kilo iyi olabilir.. Burda B beyazmelek0116 arkadaşımız seninle aynı boyda ve 75 ile başladı su an 58 kilo..

Darısı sana Dilekcim :KK66:

Ne güzel boyun uzunmuş.. 62 kilo iyi olabilir.. Burda B beyazmelek0116 arkadaşımız seninle aynı boyda ve 75 ile başladı su an 58 kilo..

Darısı sana Dilekcim :KK66:
Ayy inşallah çoook istiyorum benn hemde çoook.. Tebrik ederim arkadaşımıda iradesine sağlık:)

Yani benim boyumda pek kisaymis hiç bu kadar farketmemistim yaaa
10 gibi 150 squat 150 de comelmeli kol hareketi yaptım

11 gibi 20 dk Leslie ama biraz kosarcasina:spor: ve 50 ip atladım

Aksam sporumu da yaptım level 3 7.gün yapıldı oyyy çok yorgunum:ruh:
Bu yorgunluklar verilmiş kilo sıkılaşmış vücud olarak geri dönücek:)

Hedefine 7 kilo falan var sanırım.. ? Kilolar daha fazla üzerine artmadan vermek lazım.. !

Ben %90 karatay diyeti uyguladım ama topigin adi kendim diyetim olunca herkes kendi vücud yapısına göre diyet yapıyor ve yanında spor yapıyoruz..

Salı günleri kilo bildirimi yapıyoruz. Yani yarın..
Bende sabah bir dilim t.b ekmeği hariç ekmek yememeye çalışıyotum
Öğlen markette oldugum için sütlü yulaf kepegiyle geçiştirıyorym
Akşamda genelde salata yoğurt 1tabak yaptıgım yemekten yiyorum
Kahve olmazsa olmazım yeşil çay ve 2lt fazlada su içmeye çalışıyorum
Spor olarakda haftada en az 3,4gun koşu bandında yürüyorum 3 gundur de kardio plates başladım 30 güne tamamlayacam ölçülerimi aldım bakalım fark edicekmi

Kendimi tanıtıyım adım dilek 32 yaşında 11 yaşında bir oglum 6 yaşında bir kızım var eşimle market işletiyoruz
Kılo serüvenime gelirsek bekarken de iştahlı ama hareketten zayıf kalan ben evlenince birden 60 lardan 73lere kadar cıktı m ogün bu gündüzde zayıflamaya yeme alışkanlıklwrlaeımı düzeltmeye çalışıyorum. Çok kilolar aldığımda oldu çok kilolar verdiğimde ama bı sefer kalıcı olsun inşallah, artık daha bilinçliyim farkındalıklarım var saglıklı beslenmeyi spor yapmayı sevıyorum arka arkaya aşırı yediğim günler bedenim hoşuna gitmediği söylüyor resmen keyifsiz bir mide hanntallaşan bi beden oluşuyor ve bunu sevmiyorum, ben yenilmedim yenilmiycem nefsime, aman beni alan almış satan satmış zihniyetim hiç olmadı olmayacak, mücadele ediyorum edecem zayıf fit sağlıklı olucam önce kendim için sonra sevgili eşim için sonrada eltimi çatlamak için:))
Aramuza hosgeldin canim..

İnşallah ya heryerim ağrıdı bugün oglanda vardı yaparken zorladı biraz sirtima falan yattı olduğu kadar artık senin çok değil kilo kısa zamanda hedefine ulasirsin insallah
İnşallah artık hedefime ulaşıp merkezinden diyeti çıkarmak istiyorum sıkıldım yıllardır uğraşmaktan
Hedefime ulaşıp zayıf insanlar gibi alışkanlıklarım olsun misal eşim doyduğu anda bırakır çatalı kaşığı tabanındaki kalanı hayatta yemez, bi yere gidelim ben tok olsamda yerim ister dışarda ister ev gezmelerinde o yemez toksa eger :) bende böyle olucam banene:))

20160531_062415.jpg
Evet moral sıfır
Gecen hafta 68.8
Bu hafta 68.7
Giden -100
Yani düz 68 olmak istiyordum:KK17::KK57:
Çok üzüldüm
:mad:

Bende sabah bir dilim t.b ekmeği hariç ekmek yememeye çalışıyotum
Öğlen markette oldugum için sütlü yulaf kepegiyle geçiştirıyorym
Akşamda genelde salata yoğurt 1tabak yaptıgım yemekten yiyorum
Kahve olmazsa olmazım yeşil çay ve 2lt fazlada su içmeye çalışıyorum
Spor olarakda haftada en az 3,4gun koşu bandında yürüyorum 3 gundur de kardio plates başladım 30 güne tamamlayacam ölçülerimi aldım bakalım fark edicekmi
Eeee tmm sen fiziken hazırsın.. Çok güzel kendini hazırlamışsın.. Artık her hafta burda senin cm cm incelisini gr gr eksildigini göreceğiz..

Bol eksili günler :KK66:

Eki Görüntüle 1840105
Evet moral sıfır
Gecen hafta 68.8
Bu hafta 68.7
Giden -100
Yani düz 68 olmak istiyordum:KK17::KK57:
Çok üzüldüm
:mad:
Sakin ol canım :KK66: giden -50 de olsa -100 de olsa moral bozmak yok.. Biz burda çoğu hafta artıları bile gördük ama ne oldu önümüzdeki hafta fazlasıyla gitti...

Sakin ol canım :KK66: giden -50 de olsa -100 de olsa moral bozmak yok.. Biz burda çoğu hafta artıları bile gördük ama ne oldu önümüzdeki hafta fazlasıyla gitti...
Sağol canım ya bu haftalikta böyle olmasi gerekiyormuş ne yapalım artık haklısın sonuçta azda olsa eksili bir rakam şükür
Salatalara yağ kullaniyormuydun canım diyetteyken yani yemeği az yiyorum ben ama salata kalınca bitiriyorum Karnım iyice doymuş oluyor ama 1 kepçe yemek 1 dilim ekmek genelde suyunu koymuyorum sadece çorba yersen 2 kepçe

X