- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #4.981
Tabiki düzenli bildirim ve daimi yazıcı olursan bizde sana destek olabiliriz..merhaba arkadaşlar uzun süredir topiği takip ediyorum maşallah hepimiz çok ama çok azimlisiniz, hepimizin azmine hayranım. ben kışları kilo alıp yazları veren ve verdiği kiloları tekrar alan bir bünyeye sahibim, hayatım boyunca hiç spor yapmamıştım ta ki sizinle tanışana kadar, 20 gündür kendimce evde birşeyler yapmaya çalışıyorum ve sıkılaşma başladı bile.. çalışıyorum 5 yasında kızım var ve kışa doğru hamile kalmayı planlıyorum oyuzden biraz sıkılaşmak ve dengeli beslenmek adına yediklerime dikkat ediyorum, sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum, boy 156 şuanki kilom 50, bir ay önce 55 idim ama spor olmadığı icin hayatımda hep 5 kilo fazla gösteriyordum, şuan 50 kiloyum ama 55 gibi duruyorum, boy da kısa olunca çok gösteriyor, fazlalıklar karın çevremdeydi şimdi baya azaldı spor sayesinde, evlenmeden 47 kilo idim ve normal gözüküyordum, şimdiki hedefim spor ile sıkılaşmak diyet yapmıyorum sadece dikkat ediyorum, bu beslenme düzenimi bozmamak için aranıza katılmak istiyorum
Hepimizin hedefi aynı..