Kendim Diyetim. ( resimli)

merhaba arkadaşlar uzun süredir topiği takip ediyorum maşallah hepimiz çok ama çok azimlisiniz, hepimizin azmine hayranım. ben kışları kilo alıp yazları veren ve verdiği kiloları tekrar alan bir bünyeye sahibim, hayatım boyunca hiç spor yapmamıştım ta ki sizinle tanışana kadar, 20 gündür kendimce evde birşeyler yapmaya çalışıyorum ve sıkılaşma başladı bile.. çalışıyorum 5 yasında kızım var ve kışa doğru hamile kalmayı planlıyorum oyuzden biraz sıkılaşmak ve dengeli beslenmek adına yediklerime dikkat ediyorum, sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum, boy 156 şuanki kilom 50, bir ay önce 55 idim ama spor olmadığı icin hayatımda hep 5 kilo fazla gösteriyordum, şuan 50 kiloyum ama 55 gibi duruyorum, boy da kısa olunca çok gösteriyor, fazlalıklar karın çevremdeydi şimdi baya azaldı spor sayesinde, evlenmeden 47 kilo idim ve normal gözüküyordum, şimdiki hedefim spor ile sıkılaşmak diyet yapmıyorum sadece dikkat ediyorum, bu beslenme düzenimi bozmamak için aranıza katılmak istiyorum:KK54:
Tabiki düzenli bildirim ve daimi yazıcı olursan bizde sana destek olabiliriz..

Hepimizin hedefi aynı.. :KK66:

Eki Görüntüle 1838762
Arkadaslar en bastaki ekimde diğer ikisi 2 gün önceydi önden biraz daha geniş duruyorum çünkü based ve kolları m tombs etekten çok belli olmuyor ama kemikleri m iri değil ben iriyim He heEki Görüntüle 1838762
Evet belin incecik kalmış.. Sende benim gibi kilo vermeye üst bölgeden başlamışsın yani vücudun yapısı öyle.. Benimde hemen belim inceldi sonra göğüsler sonra karın sonrada bacaklar.. Yukarıdan aşağa doğru zayifliyorsun..

Güzel görünüyorsun .. Maşallah sana :KK66:

Yola devam canım..

Evet belin incecik kalmış.. Sende benim gibi kilo vermeye üst bölgeden başlamışsın yani vücudun yapısı öyle.. Benimde hemen belim inceldi sonra göğüsler sonra karın sonrada bacaklar.. Yukarıdan aşağa doğru zayifliyorsun..

Güzel görünüyorsun .. Maşallah sana :KK66:

Yola devam canım..
Sağol canım teşekkür ederim beni mutlu ettiniz

Bugün
150 sguad ve 100 comelmeli kol hareketi yaptım
Aksam yemeğinden öncede jillian level 3 4. Günümü yaptım
Bugün fazla birsey yapamadım çünkü oğlan hala hasta keyfi m yoktu okulda öyle oturdum neyse iyileşir inşallah akciğerleri ni usutmus mikrop kapmış yüksek ateş ve öksürüğü var ilaçla duruyor işte Allahın izniyle iyilesecek insallah

Bugün
150 sguad ve 100 comelmeli kol hareketi yaptım
Aksam yemeğinden öncede jillian level 3 4. Günümü yaptım
Bugün fazla birsey yapamadım çünkü oğlan hala hasta keyfi m yoktu okulda öyle oturdum neyse iyileşir inşallah akciğerleri ni usutmus mikrop kapmış yüksek ateş ve öksürüğü var ilaçla duruyor işte Allahın izniyle iyilesecek insallah
Ayyy canim gecmis olsun..havalar bi iyi bi kotu cocuk napsin,acil sifalar diliyorum

Sağol canım geçecek insallah
canim cok iyisin masallah...
ilk fotoda ablami gormus gibi oldum inan oda 90 kilo belki...bakinca etin yumusacik cok yaglandigin belli oluyor...
ama sonuc harika dahada harika olucak...ablama yolluycam seni gorsun azimlensin...
sen zatn o kadar sporla 60a geldiginde harika olucaksin ya cok imreniyorum bikmadan hergun yaptigin spora:KK200::nazar::KK19::KK8::KK4:

ilk fotoda ablami gormus gibi oldum inan oda 90 kilo belki...bakinca etin yumusacik cok yaglandigin belli oluyor...
ama sonuc harika dahada harika olucak...ablama yolluycam seni gorsun azimlensin...
sen zatn o kadar sporla 60a geldiginde harika olucaksin ya cok imreniyorum bikmadan hergun yaptigin spora:KK200::nazar::KK19::KK8::KK4:
Gerçekten öyle Hergün aksatmadan sporunu yapıyor maşallah:nazar:

Örnek almalı.. Oofff ben bile kıskanıyorum seni şahsen:KK200: Ftmk43 Ftmk43 .. Spor 21. Günden sonra alışkanlık oluyor artık bırakabileceğini sanmıyorum..:KK54:

Bende pazartesi yeni bir spor programına başlıyacam inşallah:KK76:

kilonu_sen_yonet_2016-01-16_14-08-33.jpg

Günaydın GÜNAYDIN günlüğüm ve günlük arkadaşlarım:KK200:

Sağol canım daha iyi olur inşallah boy kisa o sebeple çok daha fazla gözüküyor ve yumuşak etim tahminin doğru ben o fotoya bakınca niye bukadar geç kalmışım diyorum zararın neresinden dönsem kar sporsuz olmuyorya çok kötü gözüküyor sarkiyor

Eki Görüntüle 1839049

Günaydın GÜNAYDIN günlüğüm ve günlük arkadaşlarım:KK200:
Günaydın :KK200::KK36:
Canim dediğin gibi yapmayınca:KK3: kendimi kötü hissediyorum cıvık cıvık sanki
Diyorum şu programı bitirelim yenisine başlayayım hangisini yapsam falan hevesleniyorum umarım sevkim hiç kırılmaz sizlerinde desteğiyle insallah:KK5:

Evet canlarhepinizi öpüyorum :KK15:
Sabah 7 gibi kalktik malum çocukta hasta pek uyuyamiyor
Sirkeli limonlu suyu mi içtim
Jillian level 3 5. Günümü yaptım
Sonra oglumla kahvaltimizi ettik 9 30 gibi
2 yumurtadan Menemen ama oglumla yedim 1 dilim ekmek yarım kk peynir 8 9 tuzsuz zeytin ve salatalık şimdide oynuyoruz inşallah bugün pilates te yapmak istiyorum bakalım hayırlısı :spor:

X