Kendim Diyetim. ( resimli)

Heheh kilolu birisi olmak üstümüze yapmışmış bilinç altımıza yerleşmiş yeni görüntümüze alışmak biraz zaman alacak.. Bundan sonrada tam tersi olur .. Kendimizi zayıf görür mutlu oluruz bu şekilde yaşamaya alışırsak kilo almaktan korkarız o zaman kendimizi frenlemek daha kolay olur..

Boşuna demiyorlar kilo vermekten çok verilen kiloyu korumak daha zor diye.

Razamanda kilo vermek belki biraz zor olabilir.. Haliyle 14 saat aç kalıyorsun yeme düzenin değişiyor vücud şaşırıyor.. Kilo vermekten ziyade kilo almayalım yeterli çünkü vücut savunmaya geçebilir..

Merhaba elfos ..
Fazla bir kilon yokmuş ama tabiki önemlerini almak lazım.. !

İkisi birleşince biraz asitli yakıcı bir tat oluyor.. Bende zorlaniyordum ama tek seferde fondip yapıp içerdim..
sabah haslanmıs yumurta nane domates salatalık 1 kepek ekmekle basldm gune. yanına bır acık cay. evet fazla degıl fakat onune gecmelıyım bıraz. en azndan 58-59 olmam gerek . :) aksamları esımle yogurt pulbıber lımon kürü yapıp yiyoruz . bırde bu sırkeyi denıycem . tesekkur ederımm beyaz melek :))

Kahvaltın harika...tam diyete uygun ve doyurucu olmuş..
Yoğurt kürü ve limon sirke karışımı metabolizmanı hızlandıracak kilo vermen daha çabuk ve yağ yakımın daha fazla olacak... Mutlaka etkisini göreceksin..

En kısa sürede ideal kilona gelirsin..

Rica ederim .. Kolay gelsin

Bugün hicbir sey yiyemedim bi tek simdi (17:13) iki kase patates salatası yedim annem toplamıs komşuları çikolata poğaça çok düzensiz oldu bugün ve poğaça istiyorum

Bugün hicbir sey yiyemedim bi tek simdi (17:13) iki kase patates salatası yedim annem toplamıs komşuları çikolata poğaça çok düzensiz oldu bugün ve poğaça istiyorum
Canim çikolata poğaça derken yedin mi?
Yazdiklarina bakıyorum sanki patates i pek seviyorsun gibi geldi bana yani lifli şeylerle beslensen böyle düzensiz kilo veremessin gibi geldi bana

Olmaz ama Büşracım böyle düzensiz beslenirsen kilo vermezsin..

Önce doyurucu bir kahvaltı yapman lazım.. Meyveni 2 çeşit olarak sabahtan yemelisin gun içinde 5 saat birşey yememelisin acikmaman lazım..

gunaydin canlarimm nolur bana yarin sabah dua edin, allah zihin acikligi versin diye
cok stresim daha iyisini yapabilirdim ama artik vakit doldu
kilomda boyle cikti aslinda daha azdi ama yedim galiba dun
Eki Görüntüle 1835858

Canım panik yapma başaracaksın sınavın güzel geçecek kendine inan tatlım

Tabiki dualarımız seninle.. Allahım zihin açıklığı versin , emeklerinin karşılığını versin inşallah..

Kilonda süper.. Sen ne istediğini bilen akıllı bir annesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…