- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #4.801
HehehGecen bu boy kilo orantisina bakılan sayfalar varya orada kilo bölümü işte kilonun buluyorsun farkettimki 78 i arıyorum mutlu oldum tabi ama yeterli degil
Ayy asla dönmek istemiyorum işte daha önce ramazanda hiç kilo vermeye çalışmadım bakalım artık destek ve fikirlerinizi bekliyorum
sabah haslanmıs yumurta nane domates salatalık 1 kepek ekmekle basldm gune. yanına bır acık cay. evet fazla degıl fakat onune gecmelıyım bıraz. en azndan 58-59 olmam gerek . :) aksamları esımle yogurt pulbıber lımon kürü yapıp yiyoruz . bırde bu sırkeyi denıycem . tesekkur ederımm beyaz melek :))Merhabaelfos ..
Fazla bir kilon yokmuş ama tabiki önemlerini almak lazım.. !
İkisi birleşince biraz asitli yakıcı bir tat oluyor.. Bende zorlaniyordum ama tek seferde fondip yapıp içerdim..
Kahvaltın harika...tam diyete uygun ve doyurucu olmuş..sabah haslanmıs yumurta nane domates salatalık 1 kepek ekmekle basldm gune. yanına bır acık cay. evet fazla degıl fakat onune gecmelıyım bıraz. en azndan 58-59 olmam gerek . :) aksamları esımle yogurt pulbıber lımon kürü yapıp yiyoruz . bırde bu sırkeyi denıycem . tesekkur ederımm beyaz melek :))
canim gunaydinGUNAYDIN KIZLAR
MASALLAH BAYAĞI AZİMLİYİZ..İNS.İSTEDİĞİMİZ KİLOYA GELİRİZ
Canim çikolata poğaça derken yedin mi?Bugün hicbir sey yiyemedim bi tek simdi (17:13) iki kase patates salatası yedim annem toplamıs komşuları çikolata poğaçaçok düzensiz oldu bugün ve poğaça istiyorum
Oooo aradaki farka bak sen...!Eki Görüntüle 1835430
Esit agirlikta kas ve yağı kiyaslamislar
Olmaz ama Büşracım böyle düzensiz beslenirsen kilo vermezsin..Bugün hicbir sey yiyemedim bi tek simdi (17:13) iki kase patates salatası yedim annem toplamıs komşuları çikolata poğaçaçok düzensiz oldu bugün ve poğaça istiyorum
Buralardayım canımBugün Leslie 1 mil
30 dk dans
Veeeeeee
Jillian level 2 6. Gün yapildi
Millet vermiş kiloları tabi ortalık boş ben tabi yolun daha basindakızlaaa nerdesiniz
Canimsin yaaa...sen dersinde ben yapmam micanim gunaydinsana odev veriyorum.150 kere azimliyim azimliyim 6 lari gostericem onlara diye yaz tamam mi seni seviyorum
inekmi ki bu yaEki Görüntüle 1835430
Esit agirlikta kas ve yağı kiyaslamislar
İneklemekten herseyi inek gorur oldun kuzum..sinavinda basarilar diliyorum ..allah yardimcin olsun.dualarim seninleinekmi ki bu ya
gunaydin canlarimm nolur bana yarin sabah dua edin, allah zihin acikligi versin diye
cok stresim daha iyisini yapabilirdim ama artik vakit doldu
kilomda boyle cikti aslinda daha azdi ama yedim galiba dun
Eki Görüntüle 1835858