- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #4.841
Yani ne sağlıklı beslenme nede Spor bana zor gelmiyor kendimle ilgilenmekten zevk alıyorum bakalım kilo takvimide oluşturmak istiyorum hedef belirlemek yani oda çok önemli diye düşündümGerçekten zor kilo verirken aynı zamanda sıkılaşma vücudu toparlama çok zor.. Düzenli spor yapmak vücudu oratanli şekile sokuyor..
Sende devam et canım sakın bırakma hedefe ulaşmana az kaldı..
Evet istediğimiz görüntüye gelmek için kendimize zaman ayırmamız lazım..Yani ne sağlıklı beslenme nede Spor bana zor gelmiyor kendimle ilgilenmekten zevk alıyorum bakalım kilo takvimide oluşturmak istiyorum hedef belirlemek yani oda çok önemli diye düşündüm
Vay be arkadaşıma bak bende eski yazılarınızı okuyordum çok hoşuma gitti o sebeple paylaştım evet kilolardan kurtulmak gibisi yok çünkü o yiyeceklerin hepsini n tadını biliyoruz bir lokma da 1 kiloda değişen birsey yok ikiside uçup gidecek ağırlığı kalacakgunaydın kızlar,,,,
5 ocak gununu bir adanalı olarak unutmam çünkü 5 ocak adananın kurtuluşu dur...kendi çapımda benimde kilolardan kurtulus günü olsun diye dusundum,,,
4 ocak gece 2 ye kadar gul hanımın gunluğunu okudum,,,
5 ocak sabahı forma katıldım ilk 2 gun diyette değildim işe hamurişini şekeri ekmegi kesmekle basladım..
5-6 ocak inanın kilomu bilmiyordum
7 ocak aksamı 80,5 dim diyet var spor yok
8-9-10-11(80 lerde dolastım) spor+diyet
12 ocak sabahı 79,3 um
gulum benim canım benim senin motivenle bu asamadayım..tesekkür ederim....
hayat buymus yaaaaaa...gul hanım diyodunuz yaa....kilonun vermenin hazzı hiç bi yemekte yok...gerçekten çok doğru
Ooooo hemsehrilerime iyi bak..hayirli dogum gunleri olsun ins. Hepbirlikte saglikli bir sekilde.allah size bagislasin canim
Allahım her daim böyle tatlı telaşlar versin..
Bebegimizle ailemizle birlikte olmanın keyfi başka bir yerde yok..
İyi ki doğmuş Yiğit Eymen..
ben geldim guzellikler....
iyiydi kotuydu demiycem denemelerde naptiysam oydu , biraz daha kolaydi sinav ama nasip diyorum bakalim...
bitti ama icim bir tuhaff hala,
basarisiz olma korkusu sardi atamiyorum bunu icimdenn..yasimdan kaynaklanio galiba 4. girisim falan yine basarisiz olmak istemiyorumm...
calismam cok sart degil cok sukur ama niye taktim bilmiyorumm...
dusundukce mutsuz oluyorum...
Kardesimde girdi..en zoru matematikmis.sozel kolaymis..ins.iyi puanlar alacaksinizben geldim guzellikler....
iyiydi kotuydu demiycem denemelerde naptiysam oydu , biraz daha kolaydi sinav ama nasip diyorum bakalim...
basarisiz olma korkusu sardi atamiyorum bunu icimdenn..yasimdan kaynaklanio galiba 4. girisim falan yine basarisiz olmak istemiyorumm...
Eski icicilerden kim kaldiGecmis olsun canim
Ins istedigin meslege yetecek kadar puan alip memur olursun
Bende polis olma askiyla yanip tutusuyordum ama esim istemedi zamanindaniye dinlediysem onu bu yil acabaaa dedim bi baktim yas gecmis pmyo için yaslanmisim (sigaradan nefret ederim ama efkarlandim bi an )
4ocak gunu esimle tartismistim.kilolu oldugum icin bi suru laflar duydum..gectim cocuklarin yanina yattim..agladim bi sure ...aglarken kendim.diyetim gunlugu vardi..50 sayfaya kadar okudum..2-3 gibi uyudum.sabah dairede yazmaya basladim yazarkende terettudumde var hadi beni aralarina almazlarsa diyeVay be arkadaşıma bak bende eski yazılarınızı okuyordum çok hoşuma gitti o sebeple paylaştım evet kilolardan kurtulmak gibisi yok çünkü o yiyeceklerin hepsini n tadını biliyoruz bir lokma da 1 kiloda değişen birsey yok ikiside uçup gidecek ağırlığı kalacak
Eski icicilerden kim kaldi
Hayırdır canimbenim moralem sifir sifir sifir
Allahım kalbine göre versin Aynurcum.. Güzel düşünelim güzel şeyler olsun demi arkadaşım..ben geldim guzellikler....