Kendim Diyetim. ( resimli)

Gerçekten zor kilo verirken aynı zamanda sıkılaşma vücudu toparlama çok zor.. Düzenli spor yapmak vücudu oratanli şekile sokuyor..

Sende devam et canım sakın bırakma hedefe ulaşmana az kaldı..
Yani ne sağlıklı beslenme nede Spor bana zor gelmiyor kendimle ilgilenmekten zevk alıyorum bakalım kilo takvimide oluşturmak istiyorum hedef belirlemek yani oda çok önemli diye düşündüm

Yani ne sağlıklı beslenme nede Spor bana zor gelmiyor kendimle ilgilenmekten zevk alıyorum bakalım kilo takvimide oluşturmak istiyorum hedef belirlemek yani oda çok önemli diye düşündüm
Evet istediğimiz görüntüye gelmek için kendimize zaman ayırmamız lazım..

Spor yapmadan kilo verirsek verilen kilo kısa zaman sonra geri gelir ve vücud deforme olur.. Diyet , aynı zamanda spor muhteşem sonuçlar oluşturur.. Kendin bile bile şaşırırsın..

Tabi zorluk derecesi seninle bizim gibi insanlar için geçerli değil.. Herkes yapamaz..! O kas ağrılarıyla uyanmak her geçengün fitt olmayı isteğini artırıyor..

Benim diyetim ve sporum keyifli ben zevk alarak yaptım.. Eğlenceli hale getirdim asla oofff yine mi yapacam demedim yaptım gerekirse uykusuz kaldım ama kendime vakit ayırdım..

Şimdi bu alışkanlık haline geldi ve yaşam tarzına dönüştü... Aslada bırakmayı düşünmüyorum..

ben geldim guzellikler....
iyiydi kotuydu demiycem denemelerde naptiysam oydu , biraz daha kolaydi sinav ama nasip diyorum bakalim...
bitti ama icim bir tuhaff hala,
basarisiz olma korkusu sardi atamiyorum bunu icimdenn..yasimdan kaynaklanio galiba 4. girisim falan yine basarisiz olmak istemiyorumm...
calismam cok sart degil cok sukur ama niye taktim bilmiyorumm...
dusundukce mutsuz oluyorum...

Vay be arkadaşıma bak bende eski yazılarınızı okuyordum çok hoşuma gitti o sebeple paylaştım evet kilolardan kurtulmak gibisi yok çünkü o yiyeceklerin hepsini n tadını biliyoruz bir lokma da 1 kiloda değişen birsey yok ikiside uçup gidecek ağırlığı kalacak

Gecmis olsun canim
Ins istedigin meslege yetecek kadar puan alip memur olursun
Bende polis olma askiyla yanip tutusuyordum ama esim istemedi zamaninda niye dinlediysem onu bu yil acabaaa dedim bi baktim yas gecmis pmyo için yaslanmisim (sigaradan nefret ederim ama efkarlandim bi an )

Kardesimde girdi..en zoru matematikmis.sozel kolaymis..ins.iyi puanlar alacaksiniz

Eski icicilerden kim kaldi

4ocak gunu esimle tartismistim.kilolu oldugum icin bi suru laflar duydum..gectim cocuklarin yanina yattim..agladim bi sure ...aglarken kendim.diyetim gunlugu vardi..50 sayfaya kadar okudum..2-3 gibi uyudum.sabah dairede yazmaya basladim yazarkende terettudumde var hadi beni aralarina almazlarsa diye Gulcum saolsun bana cok destek oldu..hirslandim yapabilecegim kadar yaptim
Simdi kilom halende var ama bugunume sukur..

Bugunumuze şükür gerçekten
Çok yorgunum bittim
Saat 3 ten beri temizlik ütü uğraşıyorum sadece yemek yerken oturdum yani bayaa spor yapmış gibi duraksiz
Bugunde 2 öğün yedim ara öğün hiç yok tabi kahvaltı 10 dayı akşam yemeğinde 1 kase çorba 2 3 yemek kaşığı kavrulmuş kabak Yoğurtlu ondan yedim ekmek 1 dilim

Evet çok yoruldum ama sporumu yaptım level 2 8. Gün yapıldı saat 21.30 da

Allahım kalbine göre versin Aynurcum.. Güzel düşünelim güzel şeyler olsun demi arkadaşım..

Bayanlar evet bugün yaptığım sporları yazacağım
Bilindiği üzere jillian 30 günlük programın 18 gününü yapmış bulunmaktayım malesef level 2 benim için pek iyi olmadı hareketler dizimi sizlatti yani spor yapınca bi kas ağrısı oluyor fakat bu diz kapagimi çok zorladı bende level 2 yi 8 gün olarak bırakıyorum
Evet level 3 oda çok güzel yaglarimi yaktı inşallah ama dizlerim iyi o sebeb le burdan devam ediyorum
Level 3 1. gün yapıldı
30 dk leslie+ 30 dk leslie

Sporlardan önce limonlu yeşil cayimi içtim
Sabah güzelce kahvaltı ettim
Öğlen okula götürdüğü m şeylerden tabi sagliksiz birsey yok ama 1 tatlı kaşığı reçel yedim
Aksama taze fasulye salata yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…