Kendim Diyetim. ( resimli)

Sabah limonlu sirkeli suyumu ictim Bugün dışarıda kahvaltı ettik Menemen zeytin peynir çeşitlerinden yedim diyetimi bozacak birsey yememeye dikkat ettim azıcık helva ve reçel yedim yani bir er lokma kepek ekmek
Ve oglusumla gezdim tabi tempolu yürüyüş gibi değilde 2 saat yürüdüm
Yeşilçay limonlu içtim ve
jillian level 2 7. Günü yaptım
şimdide 1 kase yoğurt yiyorum ve hiç açlık yok kahvaltı vazgeçilmez öğün

Gulen yuzun solmasin..biz hep burda gulen taraf oluruz ins.
beseye B beyazmelek0116 Maria_can nerdesiniz
Merhaba canım valla ben artık isyanlardayım büyük oğlum iyileşti çok şükür bu sefer de küçük ishal kusma oldu kafayı yemek üzereyim. Uğraşıyorum anlayacağınız. Yemek düzeni falan hak getire, spor yapmayı, yazdıklarınızı okumayı, o kadar çok özledim ki anlatamam en kısa zamanda kaldığım yerden devam etmek için aranıza dönerim inşallah . . Hayırlı kandiller arkadaşlar

Gulen yuzun solmasin..biz hep burda gulen taraf oluruz ins.
beseye B beyazmelek0116 Maria_can nerdesiniz

Burdayim tatlim
Bugun son hiz yaz temizliği yaptim. Esim yarin evdeyken yarinda kalanlari yapip bitirmem lazim Cuma gunu adanadan misafirlerim gelecek ve ayin 30 unda oglusumun 1. Yasgununu kutlayacagiz insallah zaman ne cabuk geciyo. Oglusuma layik anne baba oluruz insallah

Zaten bi geldimi evi dolasiyor alimallah..allah sifa versin canim.hayirli kandiller sanada

Ooooo hemsehrilerime iyi bak..hayirli dogum gunleri olsun ins. Hepbirlikte saglikli bir sekilde.allah size bagislasin canim

Masallah sana..sende gulu goruyorum.ayni azim ayni istikrar..

Masallah sana..sende gulu goruyorum.ayni azim ayni istikrar..
Sağol canım beni çok mutlu ettin akibetim de onun gibi olur insallah
Ama ben vücudumu n degistiginin farkına varmaya başladım sarkmalar falan azalmaya başladı ama zor tabi de hele level 2 dizileri çok yoruyor az kaldı bakalım inşallah bitirecegim

Allahım her daim böyle tatlı telaşlar versin..

Bebegimizle ailemizle birlikte olmanın keyfi başka bir yerde yok..

İyi ki doğmuş Yiğit Eymen..

Geçer inşallah canım.. Herşey yoluna girer eski düzenine kavuşursun.. Biraz daha sabır sebat edelim..

Gerçekten zor kilo verirken aynı zamanda sıkılaşma vücudu toparlama çok zor.. Düzenli spor yapmak vücudu oratanli şekile sokuyor..

Sende devam et canım sakın bırakma hedefe ulaşmana az kaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…