- 21 Şubat 2014
- 866
- 1.110
- 33
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #4.781
bi ihtimal sütlü olan belki ama yemedigini düşünüyorum hiçbiriniEwwet sira dün u anlatmaya. Oglusa ve bize dogumgunu kiyafeti bakmak icin disari ciktik. Tam kapidan ciktim elektrik gitti. Dogal olarak asansorde. icinde tosun oglum olan bebek arabasini 5 kat asagiya indirdim. 1 saatr yakin yuruduk. Sonra 5 kat yukari cikardim.
18 40 - 19 10 arasi yarim saat bisiklet cevirdim spor salonunda
19 10 - 20 20 arasi 1 saat 10 dk plates yaptim
Eve geldigimde 8 bucugu biraz gecmisti. Hazirlanip hemen arkadasa gectik.yan komsuma. Diyette oldugumu biliyor zaten
21 30 da bu tabak geldi... Ve sizce ben hangisini yedim
Merhaba canım...Merhaba arkadaslar
Sali ve dun aksam arkadaslara davetliydik
Sali aksam 19 da int kilis tavasi tarifine bakip yaptim yanina cacik ama biraz fazla yemisim. Sonra hazirlanip ciktik. 8 bucuk gibi arkadastaydik. Tabakta pudingli bi tatli, 2 tane kalburabasti 2 pogaca vardi. Pudingliyi yedim ama canım tatliyi cook istedi ve 1 tanesini yedim. Cook agir geldi eve gelince sozde ceza olarak spor yapacaktım ama gec geldik. Gelir gelmez uyuduk. Haliyle sabah cook artmis bir kilo gördüm
Bu yazim mutsuz oldugu icin burda sonlandirip. Dun yasadiklarimi hemen altta yaziyorum
BildimmmYemedim tabikiiii hic birini
Arkadas yarin oglen yersin o zaman dedi. Iyikide dedi walla cok zor tutmustum kendimi yememek icin. Ortadaki serbetli tatlilar aksam kocama ayrilip, digerlerini afiyetle yemeyi dunuyorum bu gun
Dun sabahki kilomla bu sabahki kilom arasinda 1 bucuk kilo fark var
Yalniz komsuda bayagi bi marifetliymis...Ewwet sira dün u anlatmaya. Oglusa ve bize dogumgunu kiyafeti bakmak icin disari ciktik. Tam kapidan ciktim elektrik gitti. Dogal olarak asansorde. icinde tosun oglum olan bebek arabasini 5 kat asagiya indirdim. 1 saatr yakin yuruduk. Sonra 5 kat yukari cikardim.
18 40 - 19 10 arasi yarim saat bisiklet cevirdim spor salonunda
19 10 - 20 20 arasi 1 saat 10 dk plates yaptim
Eve geldigimde 8 bucugu biraz gecmisti. Hazirlanip hemen arkadasa gectik.yan komsuma. Diyette oldugumu biliyor zaten
21 30 da bu tabak geldi... Ve sizce ben hangisini yedim
Merhaba canım...
Yani şimdi sende artık ideal kilona yaklaştın vereceğin kiloların sonuna geldin ve az da olsa yemelerine izin verebilirsin spor yaptığın sürece kilo almazsın sadece tartıda ağırlık olrak görünür..
Meleğim sen zaten diyet yaparkende yediklerinde esnek davranıyorsun. Kendini bu kadar kasma bence artık aşırı kilolu birisi değilsin..
Bende olsam korkardim kilolu olma psikolojisini insan yeniden yasamak istemiyorBen diyete baslarken yaza kadar 65 hayalleri kurarken. Simdi 59 kiloyum. Tabi benim gozum doymadigi icin 57 58 istiyorum artikdiyetimde esnektim ama aylardir aksam 6 6bucuktan sonra hiçbirşey yemedim canim. Aksam gece kacamaklarindan cok korkarim.
Birkac ay bu kilomu korur tekrar kilo almazsam hamilelik dışında kilo almam daha ins
Afiyet olsun canimAksam yemeğinde tavuklu patates 1 porsiyon yedim kaynama
Salata yoğurt 1 dilim ekmek
Bugün 2 öğün yaptım
15 dk plates yaptım çok yorgunum başka birşey yapmam artik
Allah kabul etsin canım maşallah iftar pek hafif ben ramazanda kendimi tutamiyorumBugun orucluydum ve hic halim yok yaa.agirlastim sanki..aksam yemegimde cokelek salatasi corba yedim
Tekrar kilo almak ve 70 li rakamları görmek ister misin ?Allah kabul etsin canım maşallah iftar pek hafif ben ramazanda kendimi tutamiyorum
Aslında insan daha corbadayken doyuyor
Sanki bakalım artık ramazanda yardimlarinizi bekliyorum
Gecen bu boy kilo orantisina bakılan sayfalar varya orada kilo bölümü işte kilonun buluyorsun farkettimki 78 i arıyorum mutlu oldum tabi ama yeterli degilTekrar kilo almak ve 70 li rakamları görmek ister misin ?
O zaman dikkat edeceğiz.