- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #4.761
iyi yapmissin magnum candirEvet sevgili arkadaşlar dayanamadım ve kaçamak yaptım Bademli hani üzeri çikolata kaplı reklamlarında kütürt diye ses çıkan dondurma varya ondan yedim adinida diyemedim hani reklam falan diyorlar ya
Şimdi bana ne yapmali
kapasite meselesi bebemniye zor niyeeeeee tembel teneke oldun iyiceee
Merhaba benmde kılo vermem lazım hedefım 5 kılo gitmesı. 58 e dusmek ıstyrm . sirkeyi hıc sevmem . lımonla bileşnce tadı nasıl oluyor ??Motivasyonun harika istikrarın tam.. Harikasın... :) Ben geçen hafta yarım kilo verdim ama hiç motivasyonumu düşürmedim askine dahada hirslandim ve çok şükür bu hafta 2 kilo gitmiş..
Yaptığım bir kür sabah aç karnına sıcağa yakın su içine yarım limon suyu ve elma sirkesi ilave ediyorum içiyorum.. Gün içerisinde yağ yakımını kolaylaştırıyor..
Akşam üzeri tarçın süt içiyorum hem yağ yakımını kolaylaştırıyor hemde kan şekerini düzenliyor tatlı istediğini azaltıyor.
Yatarken 3 kaşık yoğurt içine yarım limon suyu ve 1 tatlı kaşığı acı biber ilave ediyorum yiyorum metobolizma hızlandırıcı..
Ne yapayım şekerim.. Sende kendince mücadele ediyorsun emek harcıyorsun.. Yinede hoşuma gitti :)) 5 li rakamlar harikao kadar lafi say say say sonra indigin kilo harika
olmadi bu patron
ya verdigim 300 gram gecen haftaya gore ve 3 gundur yapmadim spor ondan once cilginlar gibi jilian yapiodum zatende hic durmadimki bebek ders ev isi stress oldum bide yaa
Aaaa neden acaba ? You tube den kopyaliyorum..Videolar gözükmüyor bende
Peki Tugbam daha fazla yorma kendini madem kilo veremiyorsun bırakalım böyle kalsın..o biraz zor yaaaa
Ne yapacağını biliyorsun 15 dk daha sporunu uzatırsın..Evet sevgili arkadaşlar dayanamadım ve kaçamak yaptım Bademli hani üzeri çikolata kaplı reklamlarında kütürt diye ses çıkan dondurma varya ondan yedim adinida diyemedim hani reklam falan diyorlar ya
Şimdi bana ne yapmali
MerhabaMerhaba benmde kılo vermem lazım hedefım 5 kılo gitmesı. 58 e dusmek ıstyrm . sirkeyi hıc sevmem . lımonla bileşnce tadı nasıl oluyor ??
Ooooo menü hafif görülsede içeriği baya karbonhidrat içeriyor..Birisi magnum mu dediafiyet olsun umarım acısını sporla cikarmissindir:))
Violet 50 lere düşmüşsün süpersin darisi basimiza :)
Bugün kahvaltı yapamadan cıktım saat 14:00 gibi kantinden kaşarlı tost çay yaptım 17:00 bir kase yoğurt çorbası bir kase salata bir but
Az önce ısınıp 45 squat yaptim yiyorum yiyorum hemen sonra acıkıyorum of
Ya ben.kotu bisey demedim ki ...vucudum direniyor ne yapabilirim.ben istemezmiyim herhafta gram gram vermeyi ? Sonucta giden zamandan gidiyor...ustelik 12 kilo verdim az degil..huzursuzluk olsun istemiyorum..ama cok uzuldum..uzulecemdePeki Tugbam daha fazla yorma kendini madem kilo veremiyorsun bırakalım böyle kalsın..
Hih bende onu diyorum kilo veremiyorsun Vücut mu direniyor motiven mi düşük yani bir eksiklik var.. Bizler burda her hafta eksileri görürken sen olduğun yerde sayıyorsun haliyle bu durum senide benide hepimizide üzer.. Tabiki sende istersin kilo vermeyi ama olmuyor bir yerden takılıp kaldık..Ya ben.kotu bisey demedim ki ...vucudum direniyor ne yapabilirim.ben istemezmiyim herhafta gram gram vermeyi ? Sonucta giden zamandan gidiyor...ustelik 12 kilo verdim az degil..huzursuzluk olsun istemiyorum..ama cok uzuldum..uzulecemde
Gece gece bu enerji arkadaşım maşallah sanaEvet yatmadan önce Yoğurtlu kurumu yedim
100 Squat
50 mekikli bacak hareketlerinden
Ve biraz da bacak hareketi yaptım uyuyorum arkadaşlar yarın tatil
Eki Görüntüle 1834858 evet bayanlar gunaydinnnn