- 22 Şubat 2012
- 535
- 325
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
Canım tebrik ederimm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım..Bende sendenim canım doğuma 80 kilo ile girdim çıktığımda 76 kiloydum sonra 73 e düştüm ve enzirdigim için herkes bol bol ye dedi bende yedim açıkçası tartı da kendimi 79 görünce firenledim kendimi ve hemen ywmeme dikkat etmeye başladım suan 76 kiloyum benim de hedefim 60 inşallah verebilirim
Ayyy Edamm gelmiş :) hoşgeldin arkadaşım...Canım tebrik ederimm.
Ayyy Edamm gelmiş :) hoşgeldin arkadaşım...
Teşekkür ederim canım.. Darısı seninde başına olsun..
Evet yeterki istek olsun bu yaşta bu kilo bana çok ağır geldi ve psikolijimi çok bozdu dışarıda ince ince kızları gördükçe moralim çok bozuluyor :-(Hoşgeldin canım..
Tam zamanında kendini frenlemişsin..
Evet aynı benim gibisin ben su an 69 kiloyum başladığımda 76 kiloydum..
Diyet spor ve istikrar birleşince veremeyeceğin kilo yok.. !!
İnan bende senin kadar senin tartı gününü merak ediyorumTartı gününü takip ediyorum merakla bekliyodum ben
Aminnn inşallahhh bende görürüm o günlerii.
Peki moralin bozulunca ne hissediyorsun.. ?Evet yeterki istek olsun bu yaşta bu kilo bana çok ağır geldi ve psikolijimi çok bozdu dışarıda ince ince kızları gördükçe moralim çok bozuluyor :-(
Merhaba... Hoşgeldin canım..Merhaba hepinize.. yeni uyeyim ben de katilabilir miyim size..
Merhaba
Bende soracaktım kızartmayı yedin mi diye ??
Bak nasıl ama kilo verdikçe neyin zararlı neyin sağlıklı olduğunu yani doğru beslenmeyi daha iyi anlıyor insan..
Sende artık kendi kendinin diyet doktorusun.. Ilerde ideal kilona gelincede bu şekilde yaparsan formda kalırsın kilo almazsın.. :)
Hehheh:))Kesinlikle oyle canim. Tartida kilolar eksildikce dahada kararli istekli oluyorsun.
Iiiyy kizarmada neymis
Oohh ne guzel yapmissin ya tartiya cikip paylasmani sabirsizlikla bekliyorum cnm.Eki Görüntüle 1730376
Bugün dışarı çıkamadım evin bütün odalarını turladim.. Yine istenilen hedefe ulaştım.. 10000 adım attım..
4 lt su içtim..
Eki Görüntüle 1730380
Şimdi tarçın süt içtim yatacam inşallah..
Iyi geceler günlük arkadaşlarım:)
Vaaaay supersun tatlim aynn boyle devaaaammmm29.12.2015 kilom 71.5 ( -900 gr)
Ooooo cooook harikaaa caniimm yaaaa basarilarinin devamini dileriiimm
Yaaaa sen süpersin.. Tebrik ederim canım... :) inan çok mutlu oldum.Sabah sporum ve kahvaltimi yaptim ve tartildim 60.0(-300 gr) kendimi cok iyi hissediyorum