Kendim Diyetim. ( resimli)

Kizlarrr ben kiii nerdeyse her kahvaltida patates biber sogan kizartmasi yerdim vee cookk ozledimmmm 2 haftadir yemiyorum
Yarin tartidan sonra eger 72.4 un altinda olursammm
Kendime hediye olarak kizartmada yapayim miiii... Yutfeennnn
Kiyamam sana yaaa :)

Tabiki kendini odellendir ama az olsun olur mu ? Böyle mini mini

Kizlarrr ben kiii nerdeyse her kahvaltida patates biber sogan kizartmasi yerdim vee cookk ozledimmmm 2 haftadir yemiyorum
Yarin tartidan sonra eger 72.4 un altinda olursammm
Kendime hediye olarak kizartmada yapayim miiii... Yutfeennnn
Hahahah sen bilirsin canim alacagin kilolari dusuuunnn ye ama coook az ye bnce spiru da arttirirsun biraz biseycik olmaz ins yaa

Tesekkur ederiim cnm bu defa kara lahna havuc turp rendeledim limon siktim yediimm guzel oluyo tavsiye ederiimm hep salata ydigimiz farkli salatalar yapiyorum artik
Güzel sebzeler secmissin özellikle limonlu olması tamamdır.. Limon ve havuç yağ yakmaya yardımcı oluyor..

Bende valla her akşam ogunumde mutlaka salata yapıyorum... Harika oluyor :)

Şimdide bir tane yeşil çay icecegim..

Kiyamam sana yaaa :)

Tabiki kendini odellendir ama az olsun olur mu ? Böyle mini mini

Hahahah sen bilirsin canim alacagin kilolari dusuuunnn ye ama coook az ye bnce spiru da arttirirsun biraz biseycik olmaz ins yaa

Tamam soz az yapip yicem. Esim yarin izinli ins iptal olmazsa. Disarida cikacagiz 1 saat yururum. Eve gelince sporumuda yaparim. Aksam yemeginide erken yemeye calisiriz
Foto yuklemede sorun olmazsa kahvaltiyi ceker yollarim. Foto gonderecgim icinde cok yemem

Simdide bi yandan yazip bi yandan kondisyon bisikletindeyim. Bu arada spora yazilabilirim. Esimin izinleri az ve oglusa bakacak biri olmadigi icin esim isten gelince konusacagiz bakalim
Annemi ozledim yaaaa
Aileden uzakta olmak cok zor

Aynn bndee oohh ne gzul cok iyi yaparsin ya bn biraz kestane yedim ama simdi bisey olmaz herhalde

Tadı ve keyfini çıkar tatlım.. Sana bol eğlenceler.. Aile birlikte vakit geçirmek gibisi yok valla..

Sabır canım napalim bir süre daha böyle olmak zorunda.. Hersey gelip geçici Allahım sağlık versin..

Bugün dışarı çıkamadım evin bütün odalarını turladim.. Yine istenilen hedefe ulaştım.. 10000 adım attım..
4 lt su içtim..

Şimdi tarçın süt içtim yatacam inşallah..

Iyi geceler günlük arkadaşlarım:)

71.5 u gorunce kizartmadan vazgectim
Kahvalti fotosunu yukleyemedim ama
yazayim

1 domates
5 zeytin
Peynir
1 dilim kepek ekmek
1 bardak rezene anason cayi ( diyet cayim bitti, buda dogumdan sonra kalmisti. Degerlendireyim dedim )

Tombik tavuk yapan cok guzel bi yer var burda. En son 7 aylik hamile miydi ne gittimizde. Oglen orada yiyecegiz ama ben ekmek arasi degil tabaga isteyecegim azcicik ekmek yerim

Demekki olabiliyomus. O zaman kilo vermeye son gaz devamm

Bende sendenim canım doğuma 80 kilo ile girdim çıktığımda 76 kiloydum sonra 73 e düştüm ve enzirdigim için herkes bol bol ye dedi bende yedim açıkçası tartı da kendimi 79 görünce firenledim kendimi ve hemen ywmeme dikkat etmeye başladım suan 76 kiloyum benim de hedefim 60 inşallah verebilirim

Bende soracaktım kızartmayı yedin mi diye ??

Bak nasıl ama kilo verdikçe neyin zararlı neyin sağlıklı olduğunu yani doğru beslenmeyi daha iyi anlıyor insan..

Sende artık kendi kendinin diyet doktorusun.. Ilerde ideal kilona gelincede bu şekilde yaparsan formda kalırsın kilo almazsın.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…