- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
Kiyamam sana yaaa :)Kizlarrr ben kiii nerdeyse her kahvaltida patates biber sogan kizartmasi yerdim vee cookk ozledimmmm 2 haftadir yemiyorum
Yarin tartidan sonra eger 72.4 un altinda olursammm
Kendime hediye olarak kizartmada yapayim miiii... Yutfeennnn
HahahahKizlarrr ben kiii nerdeyse her kahvaltida patates biber sogan kizartmasi yerdim vee cookk ozledimmmm 2 haftadir yemiyorum
Yarin tartidan sonra eger 72.4 un altinda olursammm
Kendime hediye olarak kizartmada yapayim miiii... Yutfeennnn
Tesekkur ederiim cnm bu defa kara lahna havuc turp rendeledim limon siktim yediimmSanada afiyet olsun arkadaşım:)
Yemekler arasında salata en sevdiğim favorim..
Güzel sebzeler secmissin özellikle limonlu olması tamamdır.. Limon ve havuç yağ yakmaya yardımcı oluyor..Tesekkur ederiim cnm bu defa kara lahna havuc turp rendeledim limon siktim yediimmguzel oluyo tavsiye ederiimm hep salata ydigimiz farkli salatalar yapiyorum artik
Kiyamam sana yaaa :)
Tabiki kendini odellendir ama az olsun olur mu ? Böyle mini mini
Hahahahsen bilirsin canim alacagin kilolari dusuuunnn ye ama coook az ye bnce spiru da arttirirsun biraz biseycik olmaz ins yaa
Aynn bndee oohh ne gzul cok iyi yaparsin ya bn biraz kestane yedim ama simdi bisey olmaz herhaldeGüzel sebzeler secmissin özellikle limonlu olması tamamdır.. Limon ve havuç yağ yakmaya yardımcı oluyor..
Bende valla her akşam ogunumde mutlaka salata yapıyorum... Harika oluyor :)
Şimdide bir tane yeşil çay icecegim..
Tamam soz az yapip yicem. Esim yarin izinli ins iptal olmazsa. Disarida cikacagiz 1 saat yururum. Eve gelince sporumuda yaparim. Aksam yemeginide erken yemeye calisiriz
Foto yuklemede sorun olmazsa kahvaltiyi ceker yollarim. Foto gonderecgim icinde cok yemem
Simdide bi yandan yazip bi yandan kondisyon bisikletindeyim. Bu arada spora yazilabilirim. Esimin izinleri az ve oglusa bakacak biri olmadigi icin esim isten gelince konusacagiz bakalim
Annemi ozledim yaaaa
Aileden uzakta olmak cok zor[/QUOTE
Ahh ahh bnde ayni dertten muzdaribimguvenebilicegim biri olsa bebisimi birakip yuruyise ciksam yeter ama yok kiii oooff ooofff
Tadı ve keyfini çıkar tatlım.. Sana bol eğlenceler.. Aile birlikte vakit geçirmek gibisi yok valla..Tamam soz az yapip yicem. Esim yarin izinli ins iptal olmazsa. Disarida cikacagiz 1 saat yururum. Eve gelince sporumuda yaparim. Aksam yemeginide erken yemeye calisiriz
Foto yuklemede sorun olmazsa kahvaltiyi ceker yollarim. Foto gonderecgim icinde cok yemem
Simdide bi yandan yazip bi yandan kondisyon bisikletindeyim. Bu arada spora yazilabilirim. Esimin izinleri az ve oglusa bakacak biri olmadigi icin esim isten gelince konusacagiz bakalim
Annemi ozledim yaaaa
Aileden uzakta olmak cok zor
Kestane kalorisi yüksek besinlerden birisi.. Birşey olmaz kontrollü yediğin sürece.Aynn bndee oohh ne gzul cok iyi yaparsin ya bn biraz kestane yedim ama simdi bisey olmaz herhalde
Amin canım darısı en kısa zamanda senin başına:) Çok azimlisin...
Darisi basima
Amin canım darısı en kısa zamanda senin başına:) Çok azimlisin...
Bende soracaktım kızartmayı yedin mi diye ??71.5 u gorunce kizartmadan vazgectim
Kahvalti fotosunu yukleyemedim ama
yazayim
1 domates
5 zeytin
Peynir
1 dilim kepek ekmek
1 bardak rezene anason cayi ( diyet cayim bitti, buda dogumdan sonra kalmisti. Degerlendireyim dedim )
Tombik tavuk yapan cok guzel bi yer var burda. En son 7 aylik hamile miydi ne gittimizde. Oglen orada yiyecegiz ama ben ekmek arasi degil tabaga isteyecegim azcicik ekmek yerim
Demekki olabiliyomus. O zaman kilo vermeye son gaz devamm