- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #4.741
Estağfurullah canım bu iradeyi devamli gösterebilirim umarım ama bu sefer ucunu bırakmak yok insallahArkadaşımız tam örnek alınması gereken birisi..
Evet şimdi mezdekeyi aciyoruz oh oh gitsin kilolar yansın yaglarkizlar kizlar gunaydinnn kosun kosun
dun fazla kilo bildirmistim ya gecen haftaya gore....demin tartiya ciktim oda neeeee
taamm 59.6 yaziyorrr bu cok guzellllllllll
cok mutlu oldum
Olabilir mutlaka pilates yapmalısın.. Pilates harika birşey ben çok etkisini gördüm bırakmadım halende yapıyorum.. Vücudunu acayip toparliyor insanın duruşunu bile değiştiriyor.. Pilates ile kilo vermezsin yağ yakımı fazla olmuyor ama güzel sıklaşırsin hem kilo verirken 1 ayda 1 program değiştirmek lazım.. Vücut alışıyor sürekli aynı sporu yaparsan..Ay__Prensesi pilates bencede iyi olur şu jillianlar bitsin ramazanda zorlanmazsam başlayayım olmazsa ramazandan sonra hem böyle türkçe konuşulduğu için ebru şanlı daha çok hoşuma gidiyorya yansın yağlar
Yolu ayrıldım sayılır 13 gün jillian yaptım ama 2. Daha zor 3 u de bulamadım yazıyorum 1 2 level cikiyor
Aynurcum sanırım spor yapmıyorsun degil mi ?kizlar kizlar gunaydinnn kosun kosun
dun fazla kilo bildirmistim ya gecen haftaya gore....demin tartiya ciktim oda neeeee
cok mutlu oldum
Senden umutluyum.. Güzel günler seni bekliyor eminimEstağfurullah canım bu iradeyi devamli gösterebilirim umarım ama bu sefer ucunu bırakmak yok insallah
Senden umutluyum.. Güzel günler seni bekliyor eminim
o kadar lafi say say say sonra indigin kilo harikaAynurcum sanırım spor yapmıyorsun degil mi ?
Eğer ki spor yapmadan kilo verirsek verilen kilo yağ değil kas olur.. Buda vücudun sarkmasina ve daha sonra çabuk kilo almamıza neden olur.. Vücudumuzdaki yağları kasa çevirmek önemli.. Çünkü ne kadar kasımız olursa o kadar fazla yağ yakarız.. Ayriyetten daha fitt görünürüz..
Gerçekten indigin kilo harika
komsum benim supersin yaaaakizlar kizlar gunaydinnn kosun kosun
cok mutlu oldum
kesinlikle sana katılıyorumArkadaşımız tam örnek alınması gereken birisi..
Videolar gözükmüyor bende
Sabah bu video yu yaptım terlemek ne kelime sular seller gibi kendimi duşa kabine zor attım:))
Sağol canım 6 li rakamlarda birlikte cosmayi temenni ediyorumkesinlikle sana katılıyorum
o biraz zor yaaaaSağol canım 6 li rakamlarda birlikte cosmayi temenni ediyorum
niye zor niyeeeeee tembel teneke oldun iyiceeeo biraz zor yaaaa