Kendim Diyetim. ( resimli)

Ay__Prensesi pilates bencede iyi olur şu jillianlar bitsin ramazanda zorlanmazsam başlayayım olmazsa ramazandan sonra hem böyle türkçe konuşulduğu için ebru şanlı daha çok hoşuma gidiyoryayansın yağlar

Yolu ayrıldım sayılır 13 gün jillian yaptım ama 2. Daha zor 3 u de bulamadım yazıyorum 1 2 level cikiyor

kizlar kizlar gunaydinnn kosun kosun

dun fazla kilo bildirmistim ya gecen haftaya gore....demin tartiya ciktim oda neeeee
taamm 59.6 yaziyorrr bu cok guzellllllllll
cok mutlu oldum
Evet şimdi mezdekeyi aciyoruz oh oh gitsin kilolar yansın yaglar

Tebrik ediyorum canım Süpersin ufak tefek kaçamakları rağmen yanlış hatirlamiyorsam

Olabilir mutlaka pilates yapmalısın.. Pilates harika birşey ben çok etkisini gördüm bırakmadım halende yapıyorum.. Vücudunu acayip toparliyor insanın duruşunu bile değiştiriyor.. Pilates ile kilo vermezsin yağ yakımı fazla olmuyor ama güzel sıklaşırsin hem kilo verirken 1 ayda 1 program değiştirmek lazım.. Vücut alışıyor sürekli aynı sporu yaparsan..

Bu arada bende baktım YouTube de 3 level 1 arada olanı var ama.https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-3/7259991 burdan yapabilirsin..

kizlar kizlar gunaydinnn kosun kosun

dun fazla kilo bildirmistim ya gecen haftaya gore....demin tartiya ciktim oda neeeee
taamm 59.6 yaziyorrr bu cok guzellllllllll
cok mutlu oldum
Aynurcum sanırım spor yapmıyorsun degil mi ?

Eğer ki spor yapmadan kilo verirsek verilen kilo yağ değil kas olur.. Buda vücudun sarkmasina ve daha sonra çabuk kilo almamıza neden olur.. Vücudumuzdaki yağları kasa çevirmek önemli.. Çünkü ne kadar kasımız olursa o kadar fazla yağ yakarız.. Ayriyetten daha fitt görünürüz..

Gerçekten indigin kilo harika

o kadar lafi say say say sonra indigin kilo harika
olmadi bu patron
ya verdigim 300 gram gecen haftaya gore ve 3 gundur yapmadim spor ondan once cilginlar gibi jilian yapiodum zatende hic durmadimki bebek ders ev isi stress oldum bide yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…