- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #4.641
Teşekkür ederim..Çok sevindim azmini tebrik ederim
Bende 72 kiloyum hedefim şimdilik altmış sonra 55. Diyet uygulayamıyorum sınavımın stresinden dolayı. Sadece abur cuburu kestim yeşil çay tüketiyorum ve suyu hayatıma aldım. Diyet yemekleri hazırlamıyorum olanlardan yiyorum bir tabak. İnşaallah böyle verebilirim
Aslında diyete tamamen başlamadan önce diyete kendini hazırlamak önemli bir süreç..!
Tamam ben yarın rejime girecem yada ben bugün diyete başladım diyenler malesef sonuna kadar devam edemiyor. İnanır misin benim kendimi ve psikolojimi hazirlamam tam 10 gün sürdü..
Yavaş yavaş paketli ürünlerden uzaklaştım porsiyonlarımı küçülttüm.. Sporu hayatıma aldım bu yolda çaba sarf eden emek veren kişileri araştırdım.. Zayıflama hikayeleri öncesi sonrası resimler bana ilham oldu..
Benim de asla kilo problemi olmayan ve yemek yemeyi seven bir eşim var haliyle ona ayrı kendime ayrı diyet yemekleri yapmadım.. Evde pişen yemeklerden ölçülü şekilde yedim bol salata ve yoğurt yedim öğünlerimde asla aç kalmadım doyana kadar sınırsız salata çorba yoğurt yedim.. Çok şükür sonuc aldım..
Sanada başarılar diliyorum.. Başlamak bitirmenin yarısı.. Seninde fazla bir kilon yokmuş 2 ayda toplarlarsın kendini....
gider kilolar emin ol...