- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #4.621
Merhaba canım hoşgeldin..Merhaba kızlarr
Kilo vermeleriniz ne alemde bu konuyu yeni gördüm ben de yeniyim gerci neler yapıyorsunuz diyet nasıl gidiyor
Eşim arkadaslarini çağırmış evi topla yemek yap spor yazamadım şu an yemeğimi yedim anca vakit oldu yaBende zamanında kilolu biri olarak neler düşündüğünü ve hissettiğini çok iyi anliyorum... Eşinin destek olması süper birşey.. Ufak bir ümitsizliğe kapıldıgında burda biz yanında oluruz..
Eeee neler yaptın bugün , egzersizler ne alemde ?
Valla sen ve Meleğim Hergün buraya ne kadar spor yaptığınızı yazıyorsunuz kıskanmamak elde değil..
Aynur , Tuğba ve bende kıpırtı yok
Orucumu yeni actim..aksama kadar tosbalar onumde cay kahve ictiler bende kalkip cay yapcam.Bende zamanında kilolu biri olarak neler düşündüğünü ve hissettiğini çok iyi anliyorum... Eşinin destek olması süper birşey.. Ufak bir ümitsizliğe kapıldıgında burda biz yanında oluruz..
Eeee neler yaptın bugün , egzersizler ne alemde ?
Valla sen ve Meleğim Hergün buraya ne kadar spor yaptığınızı yazıyorsunuz kıskanmamak elde değil..
Aynur , Tuğba ve bende kıpırtı yok
Baya aktif birisin.. Jilian kısa sürede etki eden program.. Sen hem kardio hem yuruyus yapıyorsun.. Kilo verirken sıkılaşma olacak..Eşim arkadaslarini çağırmış evi topla yemek yap spor yazamadım şu an yemeğimi yedim anca vakit oldu ya
Evet gelelim spora
Leslie 1 mil + 2 mil( farklı zamanlarda olduğu için ayrı yaziyorum) yapıldı
Veeeeelevel 1 10.şu yapılmış bulunmakta alıştım artık ne zaman başladı bitti anlamıyorum
Mesela akşam yemeği bi tabak kabak yemeği salata yoğurt 2 3 lokma ekmek yedimkendimi süper hissediyorumTeşekkürler
Hiim... Tabiki yediğin kurabiyeleri telafi etmen lazımdı şekerim:))) Bizim belki bilmediğimiz bir çok şeyde olabilir..hihhh
ben demin jilianimi yaptim ama 6 oldu bugun araliklarla tabii
esimle iki aksam corba yicez sadece , bugun ve yarin bakcaz pazar gunu kiloda fark olcakmi bakalim
esim dun yine kek diye tutturdu bende hemen bitsin diye fincan kek yaptim 6 tane
bi tane yedim artik napim , ama iki gun corba diyet bakalim ne olacak
Boşver sen onları Allah kabul etsin canım..Orucumu yeni actim..aksama kadar tosbalar onumde cay kahve ictiler bende kalkip cay yapcam.
Yarin tatilim.ne yapsam acaba
Allah kabul etsin canım yabakalım ramazan nasıl olacak hem iş hem diyet hem çocuklar Allah yardım eder tabi benimde tatil Ohh mis bende en çok pikniğe gitmeyi severimOrucumu yeni actim..aksama kadar tosbalar onumde cay kahve ictiler bende kalkip cay yapcam.
Yarin tatilim.ne yapsam acaba
İnşallah dediğin gibi olur canım ya yani sarkma var çünkü biraz .önceden verdiğim kilolar sebebiyle ama hissediyorum ise yaradığını ramazan gelmeden spora ağırlık vermek lazım çünkü o zaman yapamayabilirim okulda olacakBaya aktif birisin.. Jilian kısa sürede etki eden program.. Sen hem kardio hem yuruyus yapıyorsun.. Kilo verirken sıkılaşma olacak..
Birde yaptığın spor egzersiz her neyse keyif alacaksın.. Yaparken mutlu olacaksın zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın.. Sonrasında miss gibi enerji dolu oluyorsun..
Bu arada akşam yemeğimiz aynısı olmuş ekmek hariç
Amanda aman arkadaşım jillian yapmishihhh
ben demin jilianimi yaptim ama 6 oldu bugun araliklarla tabii
esimle iki aksam corba yicez sadece , bugun ve yarin bakcaz pazar gunu kiloda fark olcakmi bakalim
esim dun yine kek diye tutturdu bende hemen bitsin diye fincan kek yaptim 6 tane
bi tane yedim artik napim , ama iki gun corba diyet bakalim ne olacak
Hava yagmurlu ya....yarinda allah bilir ama yagmur gosteriyor..anlayacan evde olcam..Boşver sen onları Allah kabul etsin canım..
Haftasonu engüzel yapılan etkinlik aileye birlikte keyifli vakit geçirmek olur..açık hava yürüyüş harika olur..
Eğerki alışverişe gidersen Tuğbacım ısrarla söylüyorum aç karnına gitme tatlım..
Nefis doyucu bir kahvaltı yapmanı tavsiye ederim
Ne yagi yaaa.o anca yediklerini yakmistir ....hahahhaa cok kotuyum demi komsumAmanda aman arkadaşım jillian yapmisyağlarını yakmis arkası gelsin inşallah kar kardir dimi canim
Hepimiz öyle Ramazan ayı bizim içinde ara olmuş olacak.. Sadece yediklerimize dikkat edebiliriz spor yapmak benim için zor yani..İnşallah dediğin gibi olur canım ya yani sarkma var çünkü biraz .önceden verdiğim kilolar sebebiyle ama hissediyorum ise yaradığını ramazan gelmeden spora ağırlık vermek lazım çünkü o zaman yapamayabilirim okulda olacak
Allah seni napmasin emi TuğbammNe yagi yaaa.o anca yediklerini yakmistir ....hahahhaa cok kotuyum demi komsum
Hı hı bekleye bekleye bir haller oldu bize şekerim:))Hava yagmurlu ya....yarinda allah bilir ama yagmur gosteriyor..anlayacan evde olcam..
Sabah erkenden kalkacam ins.su 4 gunu degerlendirmek lazim dimi.nasilsa 1 aydir 70 im
Aaaaaaa bu sen misin.. pardon şekerim de masallahin var da ne diyim yinede maşallah sanaEki Görüntüle 1832226 Bu resmimi kizim ben rejime baslamadan onceki gun tesadufen cekmis...burda 82 im zaten ne boyutta oldugum belli fotodan
Bugunume sukur diyorum
Maşallah 12 kilo vermişsin inşallah dahada verirsin detoks suyumuz denesen acaba bende denemeye düşünüyorum ama yarın evde değilim pazarda akrabalar gelecek yatılı onların yanında içeren niye iciyorsun derler istemiyorum öyle Zayıflamak için falan demekEki Görüntüle 1832226 Bu resmimi kizim ben rejime baslamadan onceki gun tesadufen cekmis...burda 82 im zaten ne boyutta oldugum belli fotodan
Bugunume sukur diyorum
Merhaba canım hoşgeldin..
Bizim diyetimiz free herkes kendine göre uyguluyor ama belli kurallarımız var...
Ben ideal kiloma geldim artık korumaya aldım.. %90 Karatay diyeti uyguladım..