Kendim Diyetim. ( resimli)

Merhaba kızlarr :KK54:
Kilo vermeleriniz ne alemde bu konuyu yeni gördüm ben de yeniyim gerci neler yapıyorsunuz diyet nasıl gidiyor:KK25:
Merhaba canım hoşgeldin.. :KK25:

Bizim diyetimiz free herkes kendine göre uyguluyor ama belli kurallarımız var...

Ben ideal kiloma geldim artık korumaya aldım.. %90 Karatay diyeti uyguladım..Hoppa

Bende zamanında kilolu biri olarak neler düşündüğünü ve hissettiğini çok iyi anliyorum... Eşinin destek olması süper birşey.. Ufak bir ümitsizliğe kapıldıgında burda biz yanında oluruz.. :KK19:

Eeee neler yaptın bugün , egzersizler ne alemde ?

Valla sen ve Meleğim Hergün buraya ne kadar spor yaptığınızı yazıyorsunuz kıskanmamak elde değil.. :KK76:

Aynur , Tuğba ve bende kıpırtı yok:KK51:
Eşim arkadaslarini çağırmış evi topla yemek yap spor yazamadım şu an yemeğimi yedim anca vakit oldu ya
Evet gelelim spora
Leslie 1 mil + 2 mil( farklı zamanlarda olduğu için ayrı yaziyorum) yapıldı
Veeeee:KK73:level 1 10.şu yapılmış bulunmakta alıştım artık ne zaman başladı bitti anlamıyorum
:spor::spor::spor::spor::spor::spor:
Mesela akşam yemeği bi tabak kabak yemeği salata yoğurt 2 3 lokma ekmek yedimkendimi süper hissediyorum :rolleyes::KK71::KK19:Teşekkürler

hihhh:63:
ben demin jilianimi yaptim ama 6 oldu bugun araliklarla tabii:rapci:

esimle iki aksam corba yicez sadece , bugun ve yarin bakcaz pazar gunu kiloda fark olcakmi bakalim:KK53:
esim dun yine kek diye tutturdu bende hemen bitsin diye fincan kek yaptim 6 tane:kahve:
bi tane yedim artik napim , ama iki gun corba diyet bakalim ne olacak:halay:

Bende zamanında kilolu biri olarak neler düşündüğünü ve hissettiğini çok iyi anliyorum... Eşinin destek olması süper birşey.. Ufak bir ümitsizliğe kapıldıgında burda biz yanında oluruz.. :KK19:

Eeee neler yaptın bugün , egzersizler ne alemde ?

Valla sen ve Meleğim Hergün buraya ne kadar spor yaptığınızı yazıyorsunuz kıskanmamak elde değil.. :KK76:

Aynur , Tuğba ve bende kıpırtı yok:KK51:
Orucumu yeni actim..aksama kadar tosbalar onumde cay kahve ictiler bende kalkip cay yapcam.
Yarin tatilim.ne yapsam acaba

Eşim arkadaslarini çağırmış evi topla yemek yap spor yazamadım şu an yemeğimi yedim anca vakit oldu ya
Evet gelelim spora
Leslie 1 mil + 2 mil( farklı zamanlarda olduğu için ayrı yaziyorum) yapıldı
Veeeee:KK73:level 1 10.şu yapılmış bulunmakta alıştım artık ne zaman başladı bitti anlamıyorum
:spor::spor::spor::spor::spor::spor:
Mesela akşam yemeği bi tabak kabak yemeği salata yoğurt 2 3 lokma ekmek yedimkendimi süper hissediyorum :rolleyes::KK71::KK19:Teşekkürler
Baya aktif birisin.. Jilian kısa sürede etki eden program.. Sen hem kardio hem yuruyus yapıyorsun.. Kilo verirken sıkılaşma olacak..

Birde yaptığın spor egzersiz her neyse keyif alacaksın.. Yaparken mutlu olacaksın zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın.. Sonrasında miss gibi enerji dolu oluyorsun..

Bu arada akşam yemeğimiz aynısı olmuş ekmek hariç :KK66:

esimle iki aksam corba yicez sadece , bugun ve yarin bakcaz pazar gunu kiloda fark olcakmi bakalim:KK53:
esim dun yine kek diye tutturdu bende hemen bitsin diye fincan kek yaptim 6 tane:kahve:
Hiim... Tabiki yediğin kurabiyeleri telafi etmen lazımdı şekerim:))) Bizim belki bilmediğimiz bir çok şeyde olabilir..
Yoksa artılar tartıda ona göre..

Umarım çorba fikri işe yarar :KK66:

Orucumu yeni actim..aksama kadar tosbalar onumde cay kahve ictiler bende kalkip cay yapcam.
Yarin tatilim.ne yapsam acaba
Boşver sen onları Allah kabul etsin canım..

Haftasonu engüzel yapılan etkinlik aileye birlikte keyifli vakit geçirmek olur..açık hava yürüyüş harika olur..

Eğerki alışverişe gidersen Tuğbacım ısrarla söylüyorum aç karnına gitme tatlım..
Nefis doyucu bir kahvaltı yapmanı tavsiye ederim :KK66:

Baya aktif birisin.. Jilian kısa sürede etki eden program.. Sen hem kardio hem yuruyus yapıyorsun.. Kilo verirken sıkılaşma olacak..

Birde yaptığın spor egzersiz her neyse keyif alacaksın.. Yaparken mutlu olacaksın zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın.. Sonrasında miss gibi enerji dolu oluyorsun..

Bu arada akşam yemeğimiz aynısı olmuş ekmek hariç :KK66:
İnşallah dediğin gibi olur canım ya yani sarkma var çünkü biraz .önceden verdiğim kilolar sebebiyle ama hissediyorum ise yaradığını ramazan gelmeden spora ağırlık vermek lazım çünkü o zaman yapamayabilirim okulda olacak

Amanda aman arkadaşım jillian yapmis:nazar:yağlarını yakmis:KK49:arkası gelsin inşallah kar kardir dimi canim:KK19:

Boşver sen onları Allah kabul etsin canım..

Haftasonu engüzel yapılan etkinlik aileye birlikte keyifli vakit geçirmek olur..açık hava yürüyüş harika olur..

Eğerki alışverişe gidersen Tuğbacım ısrarla söylüyorum aç karnına gitme tatlım..
Nefis doyucu bir kahvaltı yapmanı tavsiye ederim :KK66:
Hava yagmurlu ya....yarinda allah bilir ama yagmur gosteriyor..anlayacan evde olcam..

Sabah erkenden kalkacam ins.su 4 gunu degerlendirmek lazim dimi.nasilsa 1 aydir 70 im

IMG_20160513_225651.jpg
Bu resmimi kizim ben rejime baslamadan onceki gun tesadufen cekmis...burda 82 im zaten ne boyutta oldugum belli fotodan

Bugunume sukur diyorum

İnşallah dediğin gibi olur canım ya yani sarkma var çünkü biraz .önceden verdiğim kilolar sebebiyle ama hissediyorum ise yaradığını ramazan gelmeden spora ağırlık vermek lazım çünkü o zaman yapamayabilirim okulda olacak
Hepimiz öyle Ramazan ayı bizim içinde ara olmuş olacak.. Sadece yediklerimize dikkat edebiliriz spor yapmak benim için zor yani..

Haliyle yeme düzenimiz değişecek.. Günler sıcak ve uzun .. Bakalim artik Allahım yardim eder. Kilo almadan orucumuzu tutar iftarımızı yaparız inşallah

Hava yagmurlu ya....yarinda allah bilir ama yagmur gosteriyor..anlayacan evde olcam..

Sabah erkenden kalkacam ins.su 4 gunu degerlendirmek lazim dimi.nasilsa 1 aydir 70 im
Hı hı bekleye bekleye bir haller oldu bize şekerim:))
Daha fazla bekletme daha fazla gün saymak istemiyorum.. :KK66:
Kalan 4 günü iyi değerlendir

Eki Görüntüle 1832226 Bu resmimi kizim ben rejime baslamadan onceki gun tesadufen cekmis...burda 82 im zaten ne boyutta oldugum belli fotodan

Bugunume sukur diyorum
Aaaaaaa bu sen misin.. pardon şekerim de masallahin var da ne diyim yinede maşallah sana:silah:
Kuzum diyete başlamakla hayatinin kararını vermişsin yani isabet olmuş tam zamanında kendine dur demişssin.. Iyiki daha fazla ilerlememiş kilolar.. Kolların falan nasıl kalın görünüyo tabi şimdi arada 12 kilo fark var... :KK48:

Eki Görüntüle 1832226 Bu resmimi kizim ben rejime baslamadan onceki gun tesadufen cekmis...burda 82 im zaten ne boyutta oldugum belli fotodan

Bugunume sukur diyorum
Maşallah 12 kilo vermişsin inşallah dahada verirsin detoks suyumuz denesen acaba bende denemeye düşünüyorum ama yarın evde değilim pazarda akrabalar gelecek yatılı onların yanında içeren niye iciyorsun derler istemiyorum öyle Zayıflamak için falan demek

Merhaba canım hoşgeldin.. :KK25:

Bizim diyetimiz free herkes kendine göre uyguluyor ama belli kurallarımız var...

Ben ideal kiloma geldim artık korumaya aldım.. %90 Karatay diyeti uyguladım..Hoppa

Çok sevindim azmini tebrik ederim:21:
Bende 72 kiloyum hedefim şimdilik altmış sonra 55. Diyet uygulayamıyorum sınavımın stresinden dolayı. Sadece abur cuburu kestim yeşil çay tüketiyorum ve suyu hayatıma aldım. Diyet yemekleri hazırlamıyorum olanlardan yiyorum bir tabak. İnşaallah böyle verebilirim Hoppa

X