- 21 Şubat 2014
- 866
- 1.110
- 33
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
Teşekkür ederim canım , sana afiyetler olsun..
Bebegine süt olsun :)
Ayy ins.bnde bi an once oturturum yaa bugun ucuncu gun fazla bi kacamagim.olmadi ama duzen olustiramadim sadeece bide bi turlu spora baslayamiyorum sabahlari degilde aksamlari yapsam sporu nasil olur... Birde ip atlamak yag yaktirir dimiiBenimde bu şekilde diyete başlamam 1 hafta 10 günü buldu.. Birden tamamen hıh ben diyetteyim diyemedim önce kendimi hazırladım sonra yeme duzenimi oturttum ardından giden kilolar la mutlu oldum:)
Gül
Günlüğünde kalici olanlarida sayfanin ilk sayfasina kilosunu yazar misin
Mesela beennn:))
Hergun tartilsamda sali gunleri tarti ve kilo bildirimi olsun. Olur mu
beyazmelek0116
16.12.2015 75.0
22.12.2015 73.0
29.12.2015
05.01.2016
benim daha vermem gereken en az 7-8 kilo var..ama verdikce mutlu oluyorum buna şukur canim..76dan iyidirAyyy ne güzel...:)
6 lı rakamlar içindesin çokta kilolu sayılmazsın biraz daha dikkat etsen daha rahat edersin..
Bende Akşam yemeğimi saat 6 dan önce yiyorum iyi oluyor..
Ayy ins.bnde bi an once oturturum yaa bugun ucuncu gun fazla bi kacamagim.olmadi ama duzen olustiramadim sadeece bide bi turlu spora baslayamiyorum sabahlari degilde aksamlari yapsam sporu nasil olur... Birde ip atlamak yag yaktirir dimii
Maşallah sana çok iyisin..benim daha vermem gereken en az 7-8 kilo var..ama verdikce mutlu oluyorum buna şukur canim..76dan iyidir
Himm anladim kzuum o zamn sporumuzu ac karnina sabah yapiyoruz bundan sonraEn iyi spor sabah yapılan spor .. Daha verimli oluyor..
Ben ip te atlıyorum plateste yapıyorum yürüyüşte yapıyorum ev icinde baya aktif olmaya çalışıyorum temizlik delisiyim.
Himm anladim kzuum o zamn sporumuzu ac karnina sabah yapiyoruz bundan sonrabugun diyetimi uyguladim yine birdee aciik havada yuruyus yaptim cok iyi hissediyorum kendimii
Ayyyy uuff ya diyette hic biyere gitmicen kimseyi cagirmican aslinda oof oof azicik ye birk kuzumEki Görüntüle 1728679
Bu akşam çaya kız kardeşime gideceğiz..
Bana burma kadayıf yiyecegimizi söyledi bakalım napacaz ?
Eğer dayanamayıp yersem yarın ki sporumu 2 saat yapacam..
Şimdi tarçın süt içiyorum tatlı istediğimi azaltsın diye...
Evwt baya iyi hissettirdi kendimii... :)Ooooo çok iyi :)
En iyisini yapmışsın çünkü en etkili olanı açık havada yapılan yürüyüş... Asıl olan bu...
Ayyyy uuff ya diyette hic biyere gitmicen kimseyi cagirmican aslinda oof oof azicik ye birk kuzumsen kendine hakim olursun benceeeee
Aynn canim.misafir. bereket ayni bnm de gelenim cok olur cok.mutlu olurum cesit ceist pastalar falan yaparum oyle aldim zaten kilolarida bziim nefsimize hakim olmamiz lazim oyleee evde tek basimiza oturamayiz diyet yapiyoz diyeHaklısın... Ben diyete başladım tam 1 ay oldu misafir gelen gelene neyse onu geçtim misafiri severim iyi ağırılarım kapım herkese açıktır hem misafir eve bereket getirir...
E bari biz gitmeyelim diyorum oylede olmuyor arayıp çağırıyorlar gelmiyorsun görüşemiyoruz diyorlar üzülüyorlar mecburen gidiyorum...
Ama biliyorlar diyette olduğumu umarım iyi geçer... Maksat bir arada olmak :)
Mrb canim.afoyet olsuuunn... Kolay gelsiiinn bol bol.su ic cabul.sindirirsin valla tatlim :)Merhaba bayanlar
Bende 40 dk yuruyus yaptim. Sabah yarim saat pedal. Simdi temizlik yapacagim sonra spora devammm
Aksam yemegini 5 te yedik
Kocam hazırladı. Etin sosunda yag var baska yemekte yag yok. Ekmek yemedim
Ama hala sindiremedim yaa cok yemisim galiba. Acken bu bize yeter mi diyoduk