Kendim Diyetim. ( resimli)

Geldim geldim arkadaşlar... Kusura bakmayın misafirim vardı yeni gittiler foruma hiç giremedim....

Panik yok kızlar...!

Yarın kaldığımız yerden devam ediyoruz.. Telafi edeceğiz inşallah yarın güzel bir kahvaltı ile devam edeceğiz ama cezayı aldınız kaçış yok :))
Biraz daha aktif olmaya çalışın gerekirse evin içinde koşun yürüyün o yedikleriniz erisin...

Geldim geldim arkadaşlar... Kusura bakmayın misafirim vardı yeni gittiler foruma hiç giremedim....

Panik yok kızlar...!

Yarın kaldığımız yerden devam ediyoruz.. Telafi edeceğiz inşallah yarın güzel bir kahvaltı ile devam edeceğiz ama cezayı aldınız kaçış yok :))
Biraz daha aktif olmaya çalışın gerekirse evin içinde koşun yürüyün o yedikleriniz erisin...
Tm ins caniim asiri su tuketimiyle tuvaletten cikamiyorum zaten gobis indi biraz valla bugunde 4 litre su ictim su ana kadar :))

20151225_175112.jpg

Bu akşam yemeğim....
Yağsız bol limonlu salata..
Tavuklu sehriye çorba...
Cacık..

Tm ins caniim asiri su tuketimiyle tuvaletten cikamiyorum zaten gobis indi biraz valla bugunde 4 litre su ictim su ana kadar :))
Ben sana inanıyorum.. Sende var o azim o istikrar...

Başaracaksın belki uzun sürede olacak ama OLACAK..!

İnşallah çıtır bir anne olacaksın...

Misafirlere waffle yaptım ama foto yüklenmiyor maalesef... !

Ben bir ısırık aldım herkes yedi ve çok beğendiler... Kendimi tuttum arkadaşlar biraz moral kırıklığı oldu ama olsun yemeyeceğim..!! Yersem bütün emeklerim çabam boşa gider zaten zor kilo veriyorum...
20151225_222341.jpg

Şimdi bir tane portakal yiyorum tv izliyorum... Yatarkende tarçın süt içmeyi dusunuyorum...

Bu bana yapilmamaliiiiii
Yaaaa :KK34::KK34:
Yan komsunun dogumgunuymus
Simdi getirdi
Diyetteyim hayiiirrr desemde cok israr ettiii
Oofff cokta acim varya bunlarin hepsini tek lokmada yiyebilirim
Amaaa yemicemmmmmm:KK61:

Eklentiler

• 20151225_230636.jpg
    20151225_230636.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 113
Bu bana yapilmamaliiiiii
Yaaaa :KK34::KK34:
Yan komsunun dogumgunuymus
Simdi getirdi
Diyetteyim hayiiirrr desemde cok israr ettiii
Oofff cokta acim varya bunlarin hepsini tek lokmada yiyebilirim
Amaaa yemicemmmmmm:KK61:

Ooffff olamaz yaaaa...

HAYIR HAYIRR...!

Kaldır o tabağı gözünün önünden kaldır kapat üzerini sakla gözün görmesin..!

Eşine yedir o yesin.. :))

Ooffff olamaz yaaaa...

HAYIR HAYIRR...!

Kaldır o tabağı gözünün önünden kaldır kapat üzerini sakla gözün görmesin..!

Eşine yedir o yesin.. :))

O da 175 boyunda 71 kilo ama dun spora baslamisti. Kilosu iyi ama hem kas hemde beni yalniz birakmamak icin :KK5:

Simdi geldi yanima ben yarin baslayim en iyisi dedi agzini sapirdata sapirdata bisey yedi ama yaa :KK12:

:KK43::KK43::KK43: buzdolabina koydum tabagi
Yarin oglene dogru bunlardan yeseemmm
Sonra yuruyus yapsam mekik ceksem pedal cevirsemmmm
Aksam yemegi bile yemicem dicem ama esim yarin izinli coook az yagli izgarada et yapalim demisti :KK16:
Bakalim yarin ola hayrola
Tabiii gece kalkip bitirmezsem bunlari:KK17:

Soyle bir hafta tamamen duzenli olarak yapsak zaten o sekilde alisacagiz aslinda haftasonu da salmicam dikkat edicem bolca su icicem ama pazartesi tamamen baslicam kızlaaaaarrr :) :KK49:

O da 175 boyunda 71 kilo ama dun spora baslamisti. Kilosu iyi ama hem kas hemde beni yalniz birakmamak icin :KK5:

Simdi geldi yanima ben yarin baslayim en iyisi dedi agzini sapirdata sapirdata bisey yedi ama yaa :KK12:

:KK43::KK43::KK43: buzdolabina koydum tabagi
Yarin oglene dogru bunlardan yeseemmm
Sonra yuruyus yapsam mekik ceksem pedal cevirsemmmm
Aksam yemegi bile yemicem dicem ama esim yarin izinli coook az yagli izgarada et yapalim demisti :KK16:
Bakalim yarin ola hayrola
Tabiii gece kalkip bitirmezsem bunlari:KK17:

Simdi empati kuruyorumda senin yerinde olsam o tabak bana gelse simdi yemezdim sabah hafif bir kahvaltıdan sonra ara öğün olarak biraz tadına bakardım sonra doğru çöpe atardım..
Yemezdim pastayı çöpe atardım..!

Kurabiyeleri kuşlara verirdim , benim balkonun bir köşesinde devamlı duran bir kap var oraya koyardım..
Tatlılar eşin yesin çalışıyor adam enerji olsun zaten zayıfmıs..

Yinede sen bilirsin.. ???

Soyle bir hafta tamamen duzenli olarak yapsak zaten o sekilde alisacagiz aslinda haftasonu da salmicam dikkat edicem bolca su icicem ama pazartesi tamamen baslicam kızlaaaaarrr :) :KK49:

Benimde bu şekilde diyete başlamam 1 hafta 10 günü buldu.. Birden tamamen hıh ben diyetteyim diyemedim önce kendimi hazırladım sonra yeme duzenimi oturttum ardından giden kilolar la mutlu oldum:)

Simdi empati kuruyorumda senin yerinde olsam o tabak bana gelse simdi yemezdim sabah hafif bir kahvaltıdan sonra ara öğün olarak biraz tadına bakardım sonra doğru çöpe atardım..
Yemezdim pastayı çöpe atardım..!

Kurabiyeleri kuşlara verirdim , benim balkonun bir köşesinde devamlı duran bir kap var oraya koyardım..
Tatlılar eşin yesin çalışıyor adam enerji olsun zaten zayıfmıs..

Yinede sen bilirsin.. ???

Sabah dedigin gibi hafif kahvaltidan sonra az bisey tadina bakarim canim
Hergun 1 tane yeseemmm... burda kus yok :KK53::KK53:

X