Kendim Diyetim. ( resimli)

Ooffff yine çok yorgunum... Pijamalarimi giyip kendimi yatağa zor attım... Bebegimi emzirdim uyudu çok şükür...

Bugün alışverişe gittim baya yürüdüm 10000 adım attım buda 300 kalori yapıyor.. 75 sguat yaptım.. 90 kere bacak egzersizleri yaptım..

3 lt su içtim
1 portakal ve 1 tane yaş hurma yedim..

Hepinize iyi geceler hanimlar :)

25.12.2015 kilom 72.6 (-300gr)

Aksam bulguru cok yedim diye korkmustum ama cok sukur kilo almamisim vermişim bile

Yilbasinda 71 leri gorurum ins veya 70.9 da super olur
60lari diyodum ama 5 gun kalmis ya.imkani yok, ne cabuk geliyor ayin sonu

Eklentiler

• 20151225_071041.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 115
25.12.2015 kilom 72.6 (-300gr)

Aksam bulguru cok yedim diye korkmustum ama cok sukur kilo almamisim vermişim bile

Yilbasinda 71 leri gorurum ins veya 70.9 da super olur
60lari diyodum ama 5 gun kalmis ya.imkani yok, ne cabuk geliyor ayin sonu

Tebrik ederim canım..

Az ve sık yiyoruz .. Maşallah bizi kimse tutamaz...

Sabah 9 gibi uyandım.. Limon ve elma sirkesi karışımı suyumu içtim..

Ardından 1 saat sonra bebegimle birlikte kahvaltımı yedim..

Hava çok güzel burda ... Yürüyüşe çıkmayı planlıyorum...

Kahvaltı sonrası ara öğün olarak kivi yemeyi tercih ediyorum..

Gerçi yiyeli epey oldu yürüyüşten geldim şimdi paylaşıyorum..

bu sabah tartildim 67 olmuşum 3 gundur akşam 19:00dan sonra bişey yemiyorum ondan olm ş galiba cok mutluuyum :)
Ayyy ne güzel...:)
6 lı rakamlar içindesin çokta kilolu sayılmazsın biraz daha dikkat etsen daha rahat edersin..

Bende Akşam yemeğimi saat 6 dan önce yiyorum iyi oluyor..

bugün oğluşumla arkadasa gittik yürüyerek. yürüme 5 dk ama
samimi arkadaşım olduğu için, hazırlık yapma 10 gündür diyetteyim bozdursa sakın dedim amaa
yaş pasta almıışşş kii ben hergün pasta kek yapıp yiyodum diyetten önce. yedim miii
tabiki yedimm kaçar mı benden
ama yanına koyduklarını yemedim. saat 15:30 falandı
heemmeenn kendime ceza verdim ve ondan sonra hiçbişey yemedim. akşam yemek yok. şimdi 1 portakal yiyeceğim izninizle
65 olana kadar kimseye gitmesem mi ne
bugün 72,6 ydım. bakalım yarın kaç olacagımmm

Ahh ahh bnde bozdum bugun boyle boyle nolacak bakalim.sonumuz hayr olsuunn :)

Ahh ahh bnde bozdum bugun boyle boyle nolacak bakalim.sonumuz hayr olsuunn :)

Olsun canim
Bugun 2. Gun bisey olmaz ama diyetin hala devam ediyor sakin bozma
Gül iyi bilir ben cok basladim biraktim
Sonunda saolsun bana cok motive moral verdi de kilolar gidiyor. Sabah yarim saat pedal cevirdim. Simdide basladim. Yapabildigim kadar devamm

Haklisin canim.galiba bn pazartesi tamamen.baslicam yaa uff haftasonu da bi aradan ciksin da spora da baslim.pazartesi sana da kolay gelsin canim.ins duzene bindiririm.bnde bi an once ya :)

Bide bugun kizim.beni cok.uzdu onunla.ilgilenmekten saat bire kadar hic bisey yiyemedim... Moralim bozuktu yani hala da oylee canim.bisey istemiyp bi ogum.aksam.yemegi yedim.sadece esimle bide misafirlerle bi dilim.kek iki tane mercimek kofte duzensiz ve uzun araliklarla.yiyince de diyet bozuluyo iste

Haklisin canim.galiba bn pazartesi tamamen.baslicam yaa uff haftasonu da bi aradan ciksin da spora da baslim.pazartesi sana da kolay gelsin canim.ins duzene bindiririm.bnde bi an once ya :)

Haftasonu ye yiyebildigin kadar. Benim içinde cikolata ye kola ic
Ama pazartesi basliyorsun diyete spora
Bu kilolar gidecek.bizde fit olacagiz, istedigimiz kiyafetlerin icine girecegiz

4 bucuk aylik bebegin vardi dimi. Hayirdir canim emmede mi problem yapiyor

4 bucuk aylik bebegin vardi dimi. Hayirdir canim emmede mi problem yapiyor
Evet 4 ay 3 haftalik... Zaten beni emmiyor ...iki aylikkenden beri savasarak emzirdim bi kac gun oncesine kadar 3 aylik kontrolumuzde hic kilo almadigi icin mamaya basladik yine emzirsim mama verdim faaln bu sekilde bu zmana kadar idare ettik ama hep cok az yedi sutum de yok gibi bisey zaten su anda sadece uykusunda emiyo gunde bi iki defa ama hala kilo almiyor bea aylik olacak iki aylikken ki kilosunun uzerine bi gram almasi hatta verdi bile 4-5 saatte bir 60 cc mama içiyor cunku acligini yatıştıriyo karnini doyurmuyo hic 3.5 aylikken ek gidalari tatirmaya basladik mecbur dorduncu aydan itibaren baya yedirmeyw basladim ama onalrida zorla cok az yiyo bu hafat zorladim ama biraz arttirdim yarin doktor kontrolumuz var ins kilo almistir boyu uzamistur...

Hmm uzulme canim Saglikli olsunda alir ins kilo. Yarin guzel seyler yazarsin ins.
Opuyorum prensesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…