- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
25.12.2015 kilom 72.6 (-300gr)
Aksam bulguru cok yedim diye korkmustum ama cok sukur kilo almamisim vermişim bile
Yilbasinda 71 leri gorurum ins veya 70.9 da super olur
60lari diyodum ama 5 gun kalmis ya.imkani yok, ne cabuk geliyor ayin sonu
Hoşgeldin canım..Merhaba Can'ım gayet iyi gidiyorsun başarılarının devamını diliyorum
Ayyy ne güzel...:)bu sabah tartildim 67 olmuşum 3 gundur akşam 19:00dan sonra bişey yemiyorum ondan olm ş galiba cok mutluuyum :)
Oohh ne guzel masallah sana canim bnm.bugun misafirlerim vardi diyeti azicik bozdum sankiiEki Görüntüle 1727589
Sabah 9 gibi uyandım.. Limon ve elma sirkesi karışımı suyumu içtim..
Eki Görüntüle 1727593
Ardından 1 saat sonra bebegimle birlikte kahvaltımı yedim..
Hava çok güzel burda ... Yürüyüşe çıkmayı planlıyorum...
bugün oğluşumla arkadasa gittik yürüyerek. yürüme 5 dk ama
samimi arkadaşım olduğu için, hazırlık yapma 10 gündür diyetteyim bozdursa sakın dedim amaa
yaş pasta almıışşş kii ben hergün pasta kek yapıp yiyodum diyetten önce. yedim miii
tabiki yedimmkaçar mı benden
ama yanına koyduklarını yemedim. saat 15:30 falandı
heemmeenn kendime ceza verdim ve ondan sonra hiçbişey yemedim. akşam yemek yok. şimdi 1 portakal yiyeceğim izninizle
65 olana kadar kimseye gitmesem mi ne
bugün 72,6 ydım. bakalım yarın kaç olacagımmm
Ahh ahh bnde bozdum bugunbugün oğluşumla arkadasa gittik yürüyerek. yürüme 5 dk ama
samimi arkadaşım olduğu için, hazırlık yapma 10 gündür diyetteyim bozdursa sakın dedim amaa
yaş pasta almıışşş kii ben hergün pasta kek yapıp yiyodum diyetten önce. yedim miii
tabiki yedimmkaçar mı benden
ama yanına koyduklarını yemedim. saat 15:30 falandı
heemmeenn kendime ceza verdim ve ondan sonra hiçbişey yemedim. akşam yemek yok. şimdi 1 portakal yiyeceğim izninizle
65 olana kadar kimseye gitmesem mi ne
bugün 72,6 ydım. bakalım yarın kaç olacagımmm
Ahh ahh bnde bozdum bugunboyle boyle nolacak bakalim.sonumuz hayr olsuunn :)
Haklisin canim.galiba bn pazartesi tamamen.baslicam yaa uffOlsun canim
Bugun 2. Gun bisey olmaz ama diyetin hala devam ediyor sakin bozma
Gül iyi bilir ben cok basladim biraktim
Sonunda saolsun bana cok motive moral verdi de kilolar gidiyor. Sabah yarim saat pedal cevirdim. Simdide basladim. Yapabildigim kadar devamm
Bide bugun kizim.beni cok.uzdu onunla.ilgilenmekten saat bire kadar hic bisey yiyemedim... Moralim bozuktu yani hala da oylee canim.bisey istemiyp bi ogum.aksam.yemegi yedim.sadece esimle bide misafirlerle bi dilim.kek iki tane mercimek kofteOlsun canim
Bugun 2. Gun bisey olmaz ama diyetin hala devam ediyor sakin bozma
Gül iyi bilir ben cok basladim biraktim
Sonunda saolsun bana cok motive moral verdi de kilolar gidiyor. Sabah yarim saat pedal cevirdim. Simdide basladim. Yapabildigim kadar devamm
Haklisin canim.galiba bn pazartesi tamamen.baslicam yaa uffhaftasonu da bi aradan ciksin da spora da baslim.pazartesi sana da kolay gelsin canim.ins duzene bindiririm.bnde bi an once ya :)
Bide bugun kizim.beni cok.uzdu onunla.ilgilenmekten saat bire kadar hic bisey yiyemedim... Moralim bozuktu yani hala da oylee canim.bisey istemiyp bi ogum.aksam.yemegi yedim.sadece esimle bide misafirlerle bi dilim.kek iki tane mercimek kofteduzensiz ve uzun araliklarla.yiyince de diyet bozuluyo iste
Evet 4 ay 3 haftalik... Zaten beni emmiyor ...iki aylikkenden beri savasarak emzirdim bi kac gun oncesine kadar 3 aylik kontrolumuzde hic kilo almadigi icin mamaya basladik yine emzirsim mama verdim faaln bu sekilde bu zmana kadar idare ettik ama hep cok az yedi sutum de yok gibi bisey zaten su anda sadece uykusunda emiyo gunde bi iki defa ama hala kilo almiyor bea aylik olacak iki aylikken ki kilosunun uzerine bi gram almasi hatta verdi bile 4-5 saatte bir 60 cc mama içiyor cunku acligini yatıştıriyo karnini doyurmuyo hic4 bucuk aylik bebegin vardi dimi. Hayirdir canim emmede mi problem yapiyor
Evet 4 ay 3 haftalik... Zaten beni emmiyor ...iki aylikkenden beri savasarak emzirdim bi kac gun oncesine kadar 3 aylik kontrolumuzde hic kilo almadigi icin mamaya basladik yine emzirsim mama verdim faaln bu sekilde bu zmana kadar idare ettik ama hep cok az yedi sutum de yok gibi bisey zaten su anda sadece uykusunda emiyo gunde bi iki defa ama hala kilo almiyor bea aylik olacak iki aylikken ki kilosunun uzerine bi gram almasi hatta verdi bile 4-5 saatte bir 60 cc mama içiyor cunku acligini yatıştıriyo karnini doyurmuyo hic3.5 aylikken ek gidalari tatirmaya basladik mecbur dorduncu aydan itibaren baya yedirmeyw basladim ama onalrida zorla cok az yiyo bu hafat zorladim ama biraz arttirdim yarin doktor kontrolumuz var ins kilo almistir boyu uzamistur...