- 22 Aralık 2015
- 431
- 310
- 29
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
Yarin biraz fazla spor yapar daha cok su icersin bisey olmaz canim afiyet olsuuunn iyi dayanmissin bileEki Görüntüle 1729019
Bu akşam kız kardeşim de çaya gittik baya çeşit çoktu. Çerez yedim bir avuç dolusu.. Pastalarin ucundan yedim 1 çatal aldım.. Yarım kurabiye yedim.. 1 ısırıkta börek aldım yani herşeyin tadına bakmış oldum...
Eki Görüntüle 1729022
En sonda burma kadayıf servis etti.. Maalesef hepsini yedim çok pişmanım..
Ooffff sorma zor tuttum kendimiYarin biraz fazla spor yapar daha cok su icersin bisey olmaz canim afiyet olsuuunn iyi dayanmissin bile
Teşekkür ederim Hoşgeldin..Harika bir başlık olmuş. Başarılar diliyorum. 5 kilo vermişsiniz, darısı nicesine. :)
Yaparsiinn seeennn :)))Ooffff sorma zor tuttum kendimi
Evet yarın sabah erken kalacam bebegim uykuda eşime bırakırım yürüyüşe gidecem..
Kizlar konumuzla alakasiz olacak ama bebkleriniz kac aylikti boylari kilolari falan nasil emzirmenin yani sira neler veriyorsunuz beni bilgilendirseniz cok sevinirim yaa
Oofff oofff bu ne hız böyle:))Ay__Prensesi ben olsam hepsini yerdim
Sen iyi dayanmissin ama o sondakini yemesen iyiydi
Aksam 8 bucuktan beri temizlik yapiyorum. Cook yoruldum. Oglusu simdi yatak odasina aldim. Oyun odasinin carsafini degistireyim. Oyuncaklarini toplayim.Camasir atip
Yogurdumu yeyip, dus alip yatacagim
Iyi geceler
Iyi uykular
Oofff oofff bu ne hız böyle:))
Helal sana valla evi pırıl pırıl yaptın... Eline sağlık canım..
Olan oldu artık sabah devam edecem 2 saat yürüyüş cezası verdim kendime..!!
Kizlar konumuzla alakasiz olacak ama bebkleriniz kac aylikti boylari kilolari falan nasil emzirmenin yani sira neler veriyorsunuz beni bilgilendirseniz cok sevinirim yaa
İki haftadir doyuracak sekilde ek gida vermeye baslamistim bide pekmez vrmeye basladim oda bebisimin istahini aciyor sanki biraz... Son bi haftadir da acayip sekilde duzen oturtmak icin uğraştım. Ve cooook.sukur baya basarili oldum... Bnm.bebegim anne sutu almiyor sayilir artik sadece gece onun acikacagini tahmin ettigim saatlere alarm.kurup kalkip emziriyorum ama.doymuyo ardindan mama da veriyorum.mecbur bide gunduz veya aksam uyursa uyanmadan emziriyorum uyanikken bilinci acikken asla emmiyoSana dr ne dedi canim. Gelisimi kilosu boyu nasilmis
Ayy ne gzuel ya masallah senin bebisine kuzum... Anne demesi cok gurur verici bisey bu arada ins bnm ki de once anne derQUOTE="beyazmelek0116, post: 44317230, member: 563670"]Benim oglum 30 mayis dogumlu 7 aylik
1 aydir ek gidaya basladim
Kahvaltiyida 2 haftadir veriyorum
1 gun sebze yogurt veriyorsam
Ertesi gun meyve yogurt veriyorum
Kahvalti haricinde 1 ogun veriyorum ek gidayi, daha cok emsin diye
Kahvaltida peynir konusunda cok kararsizdim. Bazi dr lar labne diyor, bazilari geceden islatin yedigini peyniri diyor. Bende netten bir annenin paylasimini gordum. Evde lor yapmis, hosuma gitti. Hemen yaptim. Dun oglum yedi, sevdi. Yaninada elma armut suyu. Kati meyve sikacagiyla sikiyorum. Sebzeleri buharda pisiyorum. Ev yapimi tarhana corbasi veriyorum.
2900 dogduk biz.
6. Ayinda 8500 kilo boy yanlis olculmus olabilir 73cm dedi
Alkis yapmayi ogrendi benimkideee:))
Gel gel yapamayi ogrenme asamasinda
Bide anne diyor arada
Videosu var. Herkes aaa anne diyor diyorlar
Babamizi cok goremiyoruz. Anneyle 7 24
Desin bir zahmet dimi
Ayy ne gzuel ya masallah senin bebisine kuzum... Anne demesi cok gurur verici bisey bu arada ins bnm ki de once anne derQUOTE="beyazmelek0116, post: 44317230, member: 563670"]Benim oglum 30 mayis dogumlu 7 aylik
1 aydir ek gidaya basladim
Kahvaltiyida 2 haftadir veriyorum
1 gun sebze yogurt veriyorsam
Ertesi gun meyve yogurt veriyorum
Kahvalti haricinde 1 ogun veriyorum ek gidayi, daha cok emsin diye
Kahvaltida peynir konusunda cok kararsizdim. Bazi dr lar labne diyor, bazilari geceden islatin yedigini peyniri diyor. Bende netten bir annenin paylasimini gordum. Evde lor yapmis, hosuma gitti. Hemen yaptim. Dun oglum yedi, sevdi. Yaninada elma armut suyu. Kati meyve sikacagiyla sikiyorum. Sebzeleri buharda pisiyorum. Ev yapimi tarhana corbasi veriyorum.
2900 dogduk biz.
6. Ayinda 8500 kilo boy yanlis olculmus olabilir 73cm dedi
Alkis yapmayi ogrendi benimkideee:))
Gel gel yapamayi ogrenme asamasinda
Bide anne diyor arada
Videosu var. Herkes aaa anne diyor diyorlar
Babamizi cok goremiyoruz. Anneyle 7 24
Desin bir zahmet dimi
Ayy tebrik ediyorum seni..Kizlar sabah lavaboya gittikten sonra tartilmak gerekiyordu dimiii simdi tartildim.o sekilde veeee 60.3