Kendim Diyetim. ( resimli)

Yarin biraz fazla spor yapar daha cok su icersin bisey olmaz canim afiyet olsuuunn iyi dayanmissin bile

Kizlar konumuzla alakasiz olacak ama bebkleriniz kac aylikti boylari kilolari falan nasil emzirmenin yani sira neler veriyorsunuz beni bilgilendirseniz cok sevinirim yaa

Ayrıyeten bugun Leslie 3 mill yaptim..
100 defa bacak egzersizleri ve makas hareketleri yaptım..
80 sguat yaptım...
3 lt su içtim..

Şimdi cilt bakımımı yaptım bol bol su içip uyuyacam.. İyi geceler diyet arkadaşlarım:)

Iyiki varsınız

Ay__Prensesi ben olsam hepsini yerdim
Sen iyi dayanmissin ama o sondakini yemesen iyiydi
Aksam 8 bucuktan beri temizlik yapiyorum. Cook yoruldum. Oglusu simdi yatak odasina aldim. Oyun odasinin carsafini degistireyim. Oyuncaklarini toplayim.Camasir atip
Yogurdumu yeyip, dus alip yatacagim
Iyi geceler
Iyi uykular

Kizlar konumuzla alakasiz olacak ama bebkleriniz kac aylikti boylari kilolari falan nasil emzirmenin yani sira neler veriyorsunuz beni bilgilendirseniz cok sevinirim yaa

Benim bebeğim 1 mayıs doğumlu yani 8 aylık oldu...

Yeme düzenimiz , günde 100 cc mama veriyorum yani tek seferde 25 içiyor gun içerisinde 4 kere alıyor...
Sabah kahvaltıda yumurta sarısına menemen yapıyorum ve labne peynir yiyor ve 1 saat sonra emziriyorum...

Tekrar öğlen çorba ikindi yoğurt akşam da meyve veriyorum yine arada emziriyorum ve mama veriyorum..

Uyku düzenimiz , sabah 9 gibi kalkar tekrar 11 gibi ogleden once uyur ve uyku suresi en fazla 30 veya 45 dk. İkindi uyur birde akşam 7 gibi uyur en sonda gece 11 uyur bir daha uyanmaz..

Boyu ve kilosu ocak ayında izlemi var onda öğrenirim.. Gelişimi çok iyi maşallah
Alkış yapmayı öğrendi.. Yürütece koyuyorum yürüyor istediği yerlere gidiyor.

Oofff oofff bu ne hız böyle:))

Helal sana valla evi pırıl pırıl yaptın... Eline sağlık canım..

Olan oldu artık sabah devam edecem 2 saat yürüyüş cezası verdim kendime..!!

Oofff oofff bu ne hız böyle:))

Helal sana valla evi pırıl pırıl yaptın... Eline sağlık canım..

Olan oldu artık sabah devam edecem 2 saat yürüyüş cezası verdim kendime..!!

Ev piril piril oldu ama ben bittim canim ya
Oglum normalde 6 bucukta uyanirdi. Bugun annesine acidi sanirim 8 de kalktik ama hala uykum var. Oglus oynarken yaninda uyurum bende

Benim oglum 30 mayis dogumlu 7 aylik
1 aydir ek gidaya basladim
Kahvaltiyida 2 haftadir veriyorum
1 gun sebze yogurt veriyorsam
Ertesi gun meyve yogurt veriyorum
Kahvalti haricinde 1 ogun veriyorum ek gidayi, daha cok emsin diye
Kahvaltida peynir konusunda cok kararsizdim. Bazi dr lar labne diyor, bazilari geceden islatin yedigini peyniri diyor. Bende netten bir annenin paylasimini gordum. Evde lor yapmis, hosuma gitti. Hemen yaptim. Dun oglum yedi, sevdi. Yaninada elma armut suyu. Kati meyve sikacagiyla sikiyorum. Sebzeleri buharda pisiyorum. Ev yapimi tarhana corbasi veriyorum.
2900 dogduk biz.
6. Ayinda 8500 kilo boy yanlis olculmus olabilir 73cm dedi
Alkis yapmayi ogrendi benimkideee:))
Gel gel yapamayi ogrenme asamasinda
Bide anne diyor arada
Videosu var. Herkes aaa anne diyor diyorlar
Babamizi cok goremiyoruz. Anneyle 7 24
Desin bir zahmet dimi

QUOTE="Kuyruklu YILDIZIM, post: 44315934, member: 689734"]Benim bebeğim 1 mayıs doğumlu yani 8 aylık oldu...

Yeme düzenimiz , günde 100 cc mama veriyorum yani tek seferde 25 içiyor gun içerisinde 4 kere alıyor...
Sabah kahvaltıda yumurta sarısına menemen yapıyorum ve labne peynir yiyor ve 1 saat sonra emziriyorum...

Tekrar öğlen çorba ikindi yoğurt akşam da meyve veriyorum yine arada emziriyorum ve mama veriyorum..

Uyku düzenimiz , sabah 9 gibi kalkar tekrar 11 gibi ogleden once uyur ve uyku suresi en fazla 30 veya 45 dk. İkindi uyur birde akşam 7 gibi uyur en sonda gece 11 uyur bir daha uyanmaz..

Boyu ve kilosu ocak ayında izlemi var onda öğrenirim.. Gelişimi çok iyi maşallah
Alkış yapmayı öğrendi.. Yürütece koyuyorum yürüyor istediği yerlere gidiyor.
[/QUOTE]
Masallah masallah rabbim esirgesin yavrularimizi... Acisini gostermesin insAllah

QUOTE="beyazmelek0116, post: 44317230, member: 563670"]Benim oglum 30 mayis dogumlu 7 aylik
1 aydir ek gidaya basladim
Kahvaltiyida 2 haftadir veriyorum
1 gun sebze yogurt veriyorsam
Ertesi gun meyve yogurt veriyorum
Kahvalti haricinde 1 ogun veriyorum ek gidayi, daha cok emsin diye
Kahvaltida peynir konusunda cok kararsizdim. Bazi dr lar labne diyor, bazilari geceden islatin yedigini peyniri diyor. Bende netten bir annenin paylasimini gordum. Evde lor yapmis, hosuma gitti. Hemen yaptim. Dun oglum yedi, sevdi. Yaninada elma armut suyu. Kati meyve sikacagiyla sikiyorum. Sebzeleri buharda pisiyorum. Ev yapimi tarhana corbasi veriyorum.
2900 dogduk biz.
6. Ayinda 8500 kilo boy yanlis olculmus olabilir 73cm dedi
Alkis yapmayi ogrendi benimkideee:))
Gel gel yapamayi ogrenme asamasinda
Bide anne diyor arada
Videosu var. Herkes aaa anne diyor diyorlar
Babamizi cok goremiyoruz. Anneyle 7 24
Desin bir zahmet dimi [/QUOTE]
Ayy ne gzuel ya masallah senin bebisine kuzum... Anne demesi cok gurur verici bisey bu arada ins bnm ki de once anne der aynn bnde senin verdigin seyelri veriyorum

Bi h
Sana dr ne dedi canim. Gelisimi kilosu boyu nasilmis
İki haftadir doyuracak sekilde ek gida vermeye baslamistim bide pekmez vrmeye basladim oda bebisimin istahini aciyor sanki biraz... Son bi haftadir da acayip sekilde duzen oturtmak icin uğraştım. Ve cooook.sukur baya basarili oldum... Bnm.bebegim anne sutu almiyor sayilir artik sadece gece onun acikacagini tahmin ettigim saatlere alarm.kurup kalkip emziriyorum ama.doymuyo ardindan mama da veriyorum.mecbur bide gunduz veya aksam uyursa uyanmadan emziriyorum uyanikken bilinci acikken asla emmiyo ama arrio bunu fazla sorun etmiyorum kendime ek gidayi baya bi arttirdim yavas yavas arrik her gun meyve veya sebze puresu yogurt muhallebi hepsinden yarimsar cay bardagi veriyorum bide gundw uc dirt defa 60 cc falan mama iciyordu iki gundur 90 a ciktiii coook mutluyuuum ve doktor kontrolumuzde de sonundaaaa iki yuz grm almiiss ama cok ugrastim gercekten degmis emeklerime boyunu olcmeyi unuttu doktor ya haftaici kontrole gutcez yine o zmn diycem tahlil istedi kilo almamasinin.ardinda ne sebep olabilir diye arastirmak icin hareketleri cok guzel bnm bebgimin de herkese guluyo birde yurutece koyunca geri geri bir kac adim atiyo yerw loydugumuzda tam tur donuyo yatieinca kafasini kaldiriyo bide su aralr oyuncakla oynamak istemeyince yerw atiyp eline veriyorum geei atiyo kilsouda iki aylikken 5.500- 5.700 arasiydi uc ay hep oyle kaldi su anda 5.900 olmus cok.mutluyum cooooookkkk

Ayy ne gzuel ya masallah senin bebisine kuzum... Anne demesi cok gurur verici bisey bu arada ins bnm ki de once anne der aynn bnde senin verdigin seyelri veriyorum [/QUOTE]
Peynir isi bnm.de aklima yatti yaa.. Bnde gunluk taze ev sutu bulamiyorum diue kizima mamasiyla gunluk yogurt yapiyordum simdi de kendi sutumle yapiyorum onu da yeni ogrendim

El
Ayy ne gzuel ya masallah senin bebisine kuzum... Anne demesi cok gurur verici bisey bu arada ins bnm ki de once anne der aynn bnde senin verdigin seyelri veriyorum [/QUOTE]
Elma armut suyunu bnde içeriyorum iki gunde bir falan sebze puresinide ayni senin yaptigin gibi yapiyorum bugun yapicam yine.kizima yeni bir sebze eklemw gunumu bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…