- 22 Aralık 2015
- 431
- 310
- 29
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
Evet caniiimm.insAlah aynn oyle yapayim.bakaliiimm :)Haftasonu ye yiyebildigin kadar. Benim içinde cikolata ye kola ic
Ama pazartesi basliyorsun diyete spora
Bu kilolar gidecek.bizde fit olacagiz, istedigimiz kiyafetlerin icine girecegiz
Amin amin ins canim :)) yarin guzel haberleri veririm.ins :)Hmm uzulme canimSaglikli olsunda alir ins kilo. Yarin guzel seyler yazarsin ins.
Opuyorum prensesi
Tm ins caniim asiri su tuketimiyle tuvaletten cikamiyorum zaten gobis indi biraz valla bugunde 4 litre su ictim su ana kadar :))Geldim geldim arkadaşlar... Kusura bakmayın misafirim vardı yeni gittiler foruma hiç giremedim....
Panik yok kızlar...!
Yarın kaldığımız yerden devam ediyoruz.. Telafi edeceğiz inşallah yarın güzel bir kahvaltı ile devam edeceğiz ama cezayı aldınız kaçış yok :))
Biraz daha aktif olmaya çalışın gerekirse evin içinde koşun yürüyün o yedikleriniz erisin...
Ben sana inanıyorum.. Sende var o azim o istikrar...Tm ins caniim asiri su tuketimiyle tuvaletten cikamiyorum zaten gobis indi biraz valla bugunde 4 litre su ictim su ana kadar :))
Eki Görüntüle 1728163
Bu akşam yemeğim....
Yağsız bol limonlu salata..
Tavuklu sehriye çorba...
Cacık..
Supersinn sen kaptan
Bu bana yapilmamaliiiiii
Yaaaa
Yan komsunun dogumgunuymus
Simdi getirdi
Diyetteyim hayiiirrr desemde cok israr ettiii
Oofff cokta acim varya bunlarin hepsini tek lokmada yiyebilirim
Amaaa yemicemmmmmm
Ooffff olamaz yaaaa...
HAYIR HAYIRR...!
Kaldır o tabağı gözünün önünden kaldır kapat üzerini sakla gözün görmesin..!
Eşine yedir o yesin.. :))
Ahh ahh ins canim yaaa sizin sayesinizde yapicam ins destekleriniz cooookk tesekkur ederiiimm :) sizin sayenizde fit bi anne olucam ins. :)Ben sana inanıyorum.. Sende var o azim o istikrar...
Başaracaksın belki uzun sürede olacak ama OLACAK..!
İnşallah çıtır bir anne olacaksın...
O da 175 boyunda 71 kilo ama dun spora baslamisti. Kilosu iyi ama hem kas hemde beni yalniz birakmamak icin
Simdi geldi yanima ben yarin baslayim en iyisi dedi agzini sapirdata sapirdata bisey yedi ama yaa
buzdolabina koydum tabagi
Yarin oglene dogru bunlardan yeseemmm
Sonra yuruyus yapsam mekik ceksem pedal cevirsemmmm
Aksam yemegi bile yemicem dicem ama esim yarin izinli coook az yagli izgarada et yapalim demisti
Bakalim yarin ola hayrola
Tabiii gece kalkip bitirmezsem bunlari
Soyle bir hafta tamamen duzenli olarak yapsak zaten o sekilde alisacagiz aslinda haftasonu da salmicam dikkat edicem bolca su icicem ama pazartesi tamamen baslicam kızlaaaaarrr :)
Simdi empati kuruyorumda senin yerinde olsam o tabak bana gelse simdi yemezdim sabah hafif bir kahvaltıdan sonra ara öğün olarak biraz tadına bakardım sonra doğru çöpe atardım..
Yemezdim pastayı çöpe atardım..!
Kurabiyeleri kuşlara verirdim , benim balkonun bir köşesinde devamlı duran bir kap var oraya koyardım..
Tatlılar eşin yesin çalışıyor adam enerji olsun zaten zayıfmıs..
Yinede sen bilirsin.. ???
Oofff canım yaaa illa yiyecen yani..Sabah dedigin gibi hafif kahvaltidan sonra az bisey tadina bakarim canim
Hergun 1 tane yeseemmm... burda kus yok
Oofff canım yaaa illa yiyecen yani..
Tmm ye bakalım bugünde yedin yarinda yee sonra tartida görürüm seni.. :))
Teşekkür ederim canım , sana afiyetler olsun..gel birlikte yiyelim