- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
İlk gün için iyisin...Fazla degildir umarim yediklerim :)
İlk gün için iyisin...
Kilo verdikçe daha azaltacaksin menüyü..
Ben yumurta yediğim gün zeytin yemiyorum yada 2 tane falan yiyorum.. [/QUOTE
Zeytinleri bnde yemedim tabakta kaldi bide ekmeklerin dilimleri kalindi bir dilim.yedim.bnde
Foto niye yuklenmiyo acaba ya bi bilginiz var mi kizlar :)
Aynn o sekilde yapiyorum yarim.saat bekledim.yüklenmedi :))Dosya yükle butonuna bas dosya seç çıkıyor telden istediğin fotoyu yukluyorsun ama yükleme biraz uzun sürüyor beklemen lazım...
Foto niye yuklenmiyo acaba ya bi bilginiz var mi kizlar :)
Tatlim.madem.sutu. azaliyor sıkı diyet yapma sut yapmicak seyelri yeme sadece tatli.abur cubur gibi ve bol bol su ic spor yap emzirirken zaten almazsin pek :)kizlar tebrik ederim sizleri ne kadar azimlisiniz böyle .5 ay önce dogum yaptim vermem gereken 10 kilo var.ama azmim yok cok iştahliyim malesef.durduramiyorum kendimi cok uzgunum bu yuzdenhep pişmanlik diyet yapmaya çaliştim sütüm azaldi ne yapayim bilmiyorum off off
pek fazla yemiyorum zaten.tatli hic yemiyorum.ekmek desen kepek ekmegi o da en fazla 3 dilim.su en az 3 litre iciyorum su icmeyi cok severim zaten.bu şekilde 45 gunde 7 kilo verdim 75.5tim şimdi 68.ama neredeyse 1 aydir hep ayni.nedenide akşama kadar iyiyim ama akşam olunca acikiyorum.hemde nasil .bebekli oldugum icinde gece en az 2 kere kalkiyorum midem kaziniyor yememek icin dirensemde olmuyorTatlim.madem.sutu. azaliyor sıkı diyet yapma sut yapmicak seyelri yeme sadece tatli.abur cubur gibi ve bol bol su ic spor yap emzirirken zaten almazsin pek :)
Ooo anladim.canim.zaten bnde hep oyle aldim.kilolari aksam ve haftasonu esimle asiri yuklenmekten yoksa gunduz hiiic bisey canim cekmez.bi kahvalti bide oglen corba falan emzirince miden surekli kaziniyp zaten.bnm ki gunduz pek.emmiyo alsam emiyo o yuzden aksam hep ac hissediyoru.pek fazla yemiyorum zaten.tatli hic yemiyorum.ekmek desen kepek ekmegi o da en fazla 3 dilim.su en az 3 litre iciyorum su icmeyi cok severim zaten.bu şekilde 45 gunde 7 kilo verdim 75.5tim şimdi 68.ama neredeyse 1 aydir hep ayni.nedenide akşama kadar iyiyim ama akşam olunca acikiyorum.hemde nasil .bebekli oldugum icinde gece en az 2 kere kalkiyorum midem kaziniyor yememek icin dirensemde olmuyor
Merhaba canım tebrik ederim çok iyi gidiyorsun :)
Merhaba canim.msj ini arada gormemisim.simsi farkettim hosbuldumm :) 64 degilmisim 62.5 misim.bugun.tartildim.diyete basliyorum.diye cok sevindim bu rakami gorunce...ins bi an.once istedigimiz kilolara kavusaliiimm yaaa :) bn ellilere kadar dusmek.istiyorum ya yani evlendigimde ki kilomaaa... Boyum 1.60 tek sıkıntim bel ve gobek kismim onlar incecik olsa super olucak :)Hosgeldin canim
Benimde oglum 1 hafta sonra 7 aylik olacak
Bende ayin 16 sinda 75 le basladim simdi 72.9 kiloyum. Insallah istemedigimiz kilolari verecegiz
Bende foto yuklemedim simdi. Arada yapiyor oyle
Limonlu sirkeli suyu 1 gun denedim. Icerken sikinti yok ama sonrasinda midem cok kotu oldu onun icin icmedim sonra. Sende deneyebilirsin
64 kiloyum dedin galiba. Boyun kac. Hedefin ne
Canim sporlarini aksam.mi.yapiyorsun ilk.nasil basladin bana bu konuda biraz fikir verebilir misinEki Görüntüle 1726516
Yine yorgunluktan ayak bileklerim ağrıyor sanırım ama olsun zayıf olma aşkı için herşeye değer..
Leslie 2 mill yapıldı
20 dk yürüyüş yapıldı
75 sguat yapıldı
90 bacak egzersizleri ve makas hareketleri yapıldı
4 lt su içildi..
Çok şükür bu gününde sonuna geldik..
Şimdi pijamalarimi giyip kremlerimi sürüp uyumak istiyorum...