Kendim Diyetim. ( resimli)

Günaydın günlük arkadaşlarım...

Sabah aç karnına içtiğim detoks suyumu hazırladım..

1 bardak sıcağa yakın su içine yarım limon suyu ve 1 kaşık elma sirkesi ilave ediyorum içiyorum...

Limon yağ yakmaya yardımcı oluyor elma sirkesi ödem atmaya yardımcı oluyor...

Foto niye yuklenmiyo acaba ya bi bilginiz var mi kizlar :)

Hosgeldin canim
Benimde oglum 1 hafta sonra 7 aylik olacak
Bende ayin 16 sinda 75 le basladim simdi 72.9 kiloyum. Insallah istemedigimiz kilolari verecegiz
Bende foto yuklemedim simdi. Arada yapiyor oyle
Limonlu sirkeli suyu 1 gun denedim. Icerken sikinti yok ama sonrasinda midem cok kotu oldu onun icin icmedim sonra. Sende deneyebilirsin
64 kiloyum dedin galiba. Boyun kac. Hedefin ne

kizlar tebrik ederim sizleri ne kadar azimlisiniz böyle .5 ay önce dogum yaptim vermem gereken 10 kilo var.ama azmim yok cok iştahliyim malesef.durduramiyorum kendimi cok uzgunum bu yuzden hep pişmanlik diyet yapmaya çaliştim sütüm azaldi ne yapayim bilmiyorum off off

Tatlim.madem.sutu. azaliyor sıkı diyet yapma sut yapmicak seyelri yeme sadece tatli.abur cubur gibi ve bol bol su ic spor yap emzirirken zaten almazsin pek :)

Kizlarr diyete baslamisken kiloma bakayim dedim ne kadar verdigimden emin olmak icin... Veee zaten kilo vermsiim biraz bu beni daha da motive atti azmim artti valla ya :) biraz once tartildim 62.5 kilom ins ellilere.kadar iniceemm :)) yediklerime dikkat ediyordum bayadir ama.spor yapmiyordum spora da baslarsam oohh super olacaak :))))

Tatlim.madem.sutu. azaliyor sıkı diyet yapma sut yapmicak seyelri yeme sadece tatli.abur cubur gibi ve bol bol su ic spor yap emzirirken zaten almazsin pek :)
pek fazla yemiyorum zaten.tatli hic yemiyorum.ekmek desen kepek ekmegi o da en fazla 3 dilim.su en az 3 litre iciyorum su icmeyi cok severim zaten.bu şekilde 45 gunde 7 kilo verdim 75.5tim şimdi 68.ama neredeyse 1 aydir hep ayni.nedenide akşama kadar iyiyim ama akşam olunca acikiyorum.hemde nasil .bebekli oldugum icinde gece en az 2 kere kalkiyorum midem kaziniyor yememek icin dirensemde olmuyor

Ooo anladim.canim.zaten bnde hep oyle aldim.kilolari aksam ve haftasonu esimle asiri yuklenmekten yoksa gunduz hiiic bisey canim cekmez.bi kahvalti bide oglen corba falan emzirince miden surekli kaziniyp zaten.bnm ki gunduz pek.emmiyo alsam emiyo o yuzden aksam hep ac hissediyoru.

Merhaba canim.msj ini arada gormemisim.simsi farkettim hosbuldumm :) 64 degilmisim 62.5 misim.bugun.tartildim.diyete basliyorum.diye cok sevindim bu rakami gorunce...ins bi an.once istedigimiz kilolara kavusaliiimm yaaa :) bn ellilere kadar dusmek.istiyorum ya yani evlendigimde ki kilomaaa... Boyum 1.60 tek sıkıntim bel ve gobek kismim onlar incecik olsa super olucak :)

Canim sporlarini aksam.mi.yapiyorsun ilk.nasil basladin bana bu konuda biraz fikir verebilir misin

Kizlar bugun kahvalti yaptim ara ogun olarak kzima yaptigim meyve puresinden yedim oglen bi tane poaca yedigim.icin corba içecektim icmedim aksam yemeginden once tarcinli sut ictim (tadi supermis bayildim) aksam yemeginde yediklerimi de atacagim birazdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…