- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
Cok.güzel afiyet olsuun caniimm :)Eki Görüntüle 1727085
Bugün akşama kadar dışarıdaydım hiç birşey yemedim eve gelince bir tane kivi yedim...
Eki Görüntüle 1727086
Buda akşam yemeğim dünkü ile aynı çünkü yemek yapmaya zamanım kalmadı... Eşime tost yaptım kendime salata ile acı tarhana çorbası...
Saat 6 olmadan akşam yemeğimi yedim..
Eki Görüntüle 1727087 buda aksam yemegimdi fazla mi iyi mi bilemedim ama :))) yiyince karnim sismedi hazimsizlik hissetmedim ama bide yemekten sonra bi bardak az sekerli nescafe ictim ve gunu kapattimm :)
Himm tmm yarin ara ogunlerde dirwk meyveyi yerim :) ekmegimide esim.yedi zaten :))))Afiyet olsun canım..
Menü güzel eline sağlık... :)
Ben olsam ekmeği yemezdim... Bu arada meyve yemeyi unutma özellikle c vitamini portakal ve kivi yağ yakmayı kolaylaştırıyor...
Bebegimi uyutunca yapıyorum.. Gündüz saat 11 gibi başlıyorum.. Öncelikle leslie yapıyorum sonra vücut ısınınca bacak egzersizlerine geçiyorum yana doğru makas hareketleri yapıyorum 50 ile başladım 90 a çıktım sayıyorum.. Sonra yere yan yatıyorum dizimi kırıp yukarı aşağı yapıyorum makas egzersizi yine 90 kere ... Boyle yaptıkça bacaklarım yanıyor sanıyorum...Canim sporlarini aksam.mi.yapiyorsun ilk.nasil basladin bana bu konuda biraz fikir verebilir misin
Hoşgeldin canım...ben tarçini nedense hic sevemiyorum aci geliyor bana
Himm anladim.canim tesekkurler :)Bebegimi uyutunca yapıyorum.. Gündüz saat 11 gibi başlıyorum.. Öncelikle leslie yapıyorum sonra vücut ısınınca bacak egzersizlerine geçiyorum yana doğru makas hareketleri yapıyorum 50 ile başladım 90 a çıktım sayıyorum.. Sonra yere yan yatıyorum dizimi kırıp yukarı aşağı yapıyorum makas egzersizi yine 90 kere ... Boyle yaptıkça bacaklarım yanıyor sanıyorum...
En sonda sguat yapıyorum yine 50 ile başladım şimdi 80 yapıyorum...
Haftada 5 gün yapıyorum haftasonu yapmıyorum..
Benim bacaklarım kalın o yüzden bacak çalışıyorum...
Benim telefonda kalori ölçer var açıyorum hesapliyorum.. Boyumu ve kilomu yazıyorum ve günlük 10000 adım atıp 300 kalori yakmam lazım ona göre kilo veriyorum..
Evet her gun yemekten sonra kahveyle cikolata yerdim.mutlaka bi iki tane ama.bugun.hic canim.istemedi ilk.defa :) cok ilginccc :)Hoşgeldin canım...
Ilık sute katarsan harika oluyor.. Ben bazen elma dilimliyorum üzerine serpiyorum öyle yiyorum...
Tarçın Tadı hoş olmayabilir ama tavsiye ederim bir şekilde tuketmelisin çünkü yemek sonrası düşen kan şekerini düzenliyor tatlı istediğini azaltıyor..
Bende emzirdikten sonra özellikle şekerli yiyecekler yemek istiyorum ama tarçın bu isteğimi kesiyor...
Yani inan bende çok faydasını gördüm.. Hem düzenli icildiginde kilo vermeye yardimci oluyor..Evet her gun yemekten sonra kahveyle cikolata yerdim.mutlaka bi iki tane ama.bugun.hic canim.istemedi ilk.defa :) cok ilginccc :)
İcicem.ins ya kararliyiimm.:)Yani inan bende çok faydasını gördüm.. Hem düzenli icildiginde kilo vermeye yardimci oluyor..
hoşbulduk tatlim evet tatli istegim cok ama gunduz degil akşam oluyor tatli krizlerimHoşgeldin canım...
Ilık sute katarsan harika oluyor.. Ben bazen elma dilimliyorum üzerine serpiyorum öyle yiyorum...
Tarçın Tadı hoş olmayabilir ama tavsiye ederim bir şekilde tuketmelisin çünkü yemek sonrası düşen kan şekerini düzenliyor tatlı istediğini azaltıyor..
Bende emzirdikten sonra özellikle şekerli yiyecekler yemek istiyorum ama tarçın bu isteğimi kesiyor...
hoşbulduk tatlim evet tatli istegim cok ama gunduz degil akşam oluyor tatli krizlerim
Benimde hep akşam oluyor nedense ? Özellikle yemekten sonra böyle gözüm dönüyor..
Tarçın süt içiyorum geçiştirmek için..
bide makarnadan vazgecemiyorym oyle cok seviyorumki makarnayi.onu nasil geciatirebilirim acaba :)Benimde hep akşam oluyor nedense ? Özellikle yemekten sonra böyle gözüm dönüyor..
Tarçın süt içiyorum geçiştirmek için..
Alemsin yahuuu :))bide makarnadan vazgecemiyorym oyle cok seviyorumki makarnayi.onu nasil geciatirebilirim acaba :)
Canım hiç öyle düşünme süt beyinden salgılanan bir hormondur.. Beynine sütum azaldı bitti gibisinden sinyaller gönderme her zaman sütun var ve bebeğin karnı doyuyor öyle düşün..1 2 ogun ek gida veriyorum. Kalan zamanlarda emziriyorum. Sutum sanki biraz azaldi gibi hissettim. Saat 5 te 2 tabak bulgurla cacik yedim. Sonra yarim saat kondisyon bisikletiyle pedal cevirdim.
Simdi bi yarim saat daha yapayim
Yatmadan oncede yogurt kürümü yapip yiyeceğim
Yarin gorusmek uzere
Opuyorum hepinizi